Irviers Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Gratulacje dla pierwszych Zwycięzców!!!!! i powodzenia dla kolejnych "tur" !!! :) Czy może ktoś "z dzisiaj" napisać jak wyglądała sprawa z dojazdami na parking (głównie chodzi mi o sektor A)? Ile wcześniej trzeba wyjechać zeby wszystko załatwić? Wchodzimy w sobotę na pierwszy ogien i trochę sie martwie czy zdążymy dojechać (korki?), załatwić wszystko w sekretariacie, itd? Będę BARDZO wdzięczna za wszystkie informacje. Quote
gregory Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='efra-husky']polskie sybieriany szaleją :loveu: [b]nikita best puppy female[/b] [b]lolita junior world winner and best junior in breed[/b] [b][color=red]gratulacje dla właścicieli ewy i jose!!![/color] [/b] [b]:laola:[/b][/quote] [b]gratulacje[/b] Quote
gregory Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='sota36']Briard Oreo Cookie Moravia Campanella wzial swoja klase - walczy dalej. Briardow cosik ponad 100:)[/quote] [B]gratulacje[/B] Quote
musia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Mamy Zwyciężczynię Świata w jamnikach długowłosych króliczych [B][COLOR=red][U]ALUZJA Ani Mru Mru[/U][/COLOR][/B] [B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][/B] [B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][/B] [COLOR=black] Gratulujemy Ajce i Eli ogromnie !!!![/COLOR] Quote
Marta&Karmen Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Wie ktos może kiedy są pokazy/zawody typu dog dance, agility itd? i czy w ogóle sa takie rzeczy? miałam nadzieję że coś takiego zobaczę w niedziele, ale nie umiem znaleźć na stronie nic o tym... Gratulacje dla pierwszych zwycięzców;) Quote
Anna Rapp Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dobre wieści od Asiaczka :multi::multi::multi: Piszę w imieniu Asi , bo ona nie ma dostępu do internetu : Jazzik Asiaczek 4 miejsce w kl.otwartej :multi: Yuma Asiaczek 2 miejsce w klasie Championów:multi: Era Asiaczek 3 miejsce w kl.pośredniej:multi: Asiaczek napisze o szczegółach jak tylko uruchomi internet. Pozdrawiam Quote
Karka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [B]Gratulacje:multi::multi::multi:[/B] i czekamy na kolejne tak wspaniałe wieści!!! Quote
ankacyganka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Kochani, napiszcie prosze jak poradziliscie sobie bez biletu parkingowego. Bilety kupilam w sierpniu i do dnia dzisiejszego ich nie mam. Na maile nie odpisuja :( Quote
d_orka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Znajoma ma podobny problem - telefonicznie poinformowali ją , że należy wziąć potwierdzenie opłaty za parking oraz trzeba wydrukować sobie ich maila- potwierdzenie rezerwacji parkingu, które powinno przyjść kilka sekund po rezerwacji/ Z tymi danymi trzeba iść do sekretariatu i mają wydać bilet na parking. Quote
ankacyganka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dziekuje :*, trzeba bedzie tak zrobic, tylko co zrobic z samochodem nawet zeby isc po kopie. Przeczytalam, ze nie mozna sie zatrzymywac wokol parkingu. Quote
bachar Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Obiło mi się o uszy, że mamy mł zw św w cardiganach - mam nadzieję, że dobrze usłyszałam Quote
malenstwo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [COLOR=red][B]SHAWNEE BELLE Inditarod [/B][/COLOR][COLOR=red][B]MLODZIEZOWE ZWYCIESTWO SWIATA ,[/B][/COLOR][B][COLOR=red]Chayo SNOWFLAKE'S OF MONIKOONA lokata 4/17 [SIZE=2][COLOR=Black]nasze alaskany o ktorych na razie wiem[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/B] Quote
Florka_xyz Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [COLOR=Red][B][SIZE=7]ZW.Świata + BOB dla IZBY z Gangu Długich!!!!!![/SIZE][/B][/COLOR]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laola::laola::loveu::loveu::loveu: [B][SIZE=3]Przeolbrzymie Gratulacje dla Właścicieli i Hodowcy !!!! REWELACYJNA SUKA!!!![/SIZE][/B] [SIZE=2][B]Gratulacje dla Asiaczków i reszty dzielnie walczach :) Trzymamy kcuki za reszte!!!:multi::multi:[/B][/SIZE] Quote
Jogurt Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 jest do sprzedania [B]bilet na parking sektor B, NIEDZIELA[/B]. Kontakt tylko tel. do Pauliny (Pangea) ktora jest juz w Bratyslawie tel 606 359 659 Quote
MEGNUM Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 GRATULACJE dla ekipy z Polski:multi: A ja jeszcze w pracy, do 20.00. A o 20.00 podjeżdża po mnie mój, pies, bagaże i kierowca i w te pędy prosto z pracy na wystawę:roll: Ehhh ta wstrętna robota:angryy: No i nie mamy wykupionego parkingu:shake: Oj co to będzie. Quote
dafik24 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [B]Serdeczne gratulacje - oby tak dalej [/B]:multi::multi: A przy okazji gdyby ktoś o tych korkach lub ich braku oraz organizacji już tam na miejscu napisał byłoby super :cool3: Quote
Jogurt Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 szukam transportu z Bratyslawy dla jednej osoby bez psa do Krakowa/Katowic w niedziele. Oczywiscie dokladam sie do paliwa Quote
fibon Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 A jak z płaceniem na miejscu za wystawe?Jest taka możliwość? Pozdrawiam i gratuluje wygranym Fibon Quote
ryjkomanka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 zaladowali juz wyniki dzisiejszych konkurencji finalowych, ciekawe jak bedzie im szlo z wrzucaniem poszczegolnych wynikow :) Quote
bonita Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [B][I][COLOR=blue]Gratulacje dla naszych :multi: :laola:[/COLOR][/I][/B] Quote
M&S Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='musia']Mamy Zwyciężczynię Świata w jamnikach długowłosych króliczych [B][COLOR=red][U]ALUZJA Ani Mru Mru[/U][/COLOR][/B] [COLOR=black]Gratulujemy Ajce i Eli ogromnie !!!![/COLOR][/quote] [quote name='Anna Rapp']Dobre wieści od Asiaczka :multi::multi::multi: Piszę w imieniu Asi , bo ona nie ma dostępu do internetu : Jazzik Asiaczek 4 miejsce w kl.otwartej :multi: Yuma Asiaczek 2 miejsce w klasie Championów:multi: Era Asiaczek 3 miejsce w kl.pośredniej:multi: Asiaczek napisze o szczegółach jak tylko uruchomi internet. Pozdrawiam[/quote] [quote name='JustynaJK']w PON-ach również mamy ZwŚwiata!!!![/quote] [quote name='malenstwo'][COLOR=red][B]SHAWNEE BELLE Inditarod [/B][/COLOR][COLOR=red][B]MLODZIEZOWE ZWYCIESTWO SWIATA ,[/B][/COLOR][B][COLOR=red]Chayo SNOWFLAKE'S OF MONIKOONA lokata 4/17 [SIZE=2][COLOR=black]nasze alaskany o ktorych na razie wiem[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=red] [/COLOR][/quote] [quote name='Florka_xyz'][COLOR=red][B][SIZE=7]ZW.Świata + BOB dla IZBY z Gangu Długich!!!!!![/SIZE][/B][/COLOR]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laola::laola::loveu::loveu::loveu: [B][SIZE=3]Przeolbrzymie Gratulacje dla Właścicieli i Hodowcy !!!! REWELACYJNA SUKA!!!![/SIZE][/B] [SIZE=2][B]Gratulacje dla Asiaczków i reszty dzielnie walczach :)[/B][/SIZE] [B][SIZE=2]Trzymamy kcuki za reszte!!!:multi::multi:[/SIZE][/B][/quote] [B]GRATULACJE :multi::multi::multi::multi:[/B] Quote
McDzik Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Gratulacje pierwszych wspaniałych wyników, czekamy na resztę ! :multi: Quote
Recommended Posts