ryjkomanka Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 gdzie odbywaja sie klubowe wystawy? na stronie swiatowej podane jest inny adres niz na stronie klubu... Quote
dafik24 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='puli']Ja sie zarejestrowałam w minute, zgłoszenia poszły bez problemów a mail zwrotny dostałam niemal natychmiast. Kilka dni temu sie zalogowałam i zobaczyłam ze wisze jako "niezapłacona" wiec wczoraj późnym wieczorem posłałam maila z dowodem wpłaty i dzis widze ze juz skorygowano. Na ogólnej liscie "niekompletnych" wciąz co prawda wiszę ale po zalogowaniu widze ze przy moich psach stoi jak byk ze wszystko uzupełniono. Jak dla mnie to wszystko jest załatwiane szybko sprawnie i w ogóle bez zarzutu. Zdecydowanie lepiej niz w Poznaniu.[/QUOTE] No to masz szczęście, ja maile z dowodem wpłaty wysłałam w zeszły piątek, niedzielę i teraz w środę. Z kobietą rozmawiałam w poniedziałek - stwierdziła, że skoro maila wysłałam to wszytsko OK, tyle, że dalej nic się nie zmeniło. Jak dla mnie BURDEL tam mają i tyle:mad: Quote
Neiven Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='bachar']Czy ktoś wie jak wygląda sprawa przekazów pocztowych, bo w informatorze o wystawie i na stronie pisze, żeby nie wysyłać przekazów pocztowych na adres organizatora a opłatę za wystawę dokonywać tylko na konto bankowe?[/quote] Podpisuje sie pod pytaniem i jutro ide na pocztę robić przekaz bo nie wiem jak inaczej mam zapłacić. Jak płaciłam przelewem tak, że pewnie do nich powinno dojść 17/18 to mi kasę cofnęło. Pozatym jest info: że od 18 nie można płacić przelewem, a jedynie kartą kredytową CardPay. Jest jeszcze info o możliwości zapłaty przez dogle.com Ja kart kredytowej nie mam. To chyba jest w ich interesie, żeby było dużo możliwości do zapłaty... Quote
PARSONRK Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Bajzel maja straszliwy ja zgłoszenia wysyłałam mailem - bo wiecznie wyskakiwało mi, że jest jakiś tam problem - próbowałam z 3 kompów, z 4 różnych kont mailowych ....masakra !!! psy zgłoszone ( gdzieś w czerwcu), kasa wysłana, a na żadnej liście mnie nie ma !!!! ostatnio jeszcze raz usiłowałam sie dobic online i znów błąd !!! wysłałam raz jeszcze wszystkie zgłoszenia mailem i cisza.... to juz trochę śmieszne sie robić zaczyna ... Quote
mrowa23 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 moe mi ktos pwiedziec jak ja mam sie dodzwonic do biura :| mam problem... mam zgloszone dwa psy ale jeden niestety umarl wiec chcialam zgloszenie przeniec na innego psa... wyslalam maila bo nie moglam sie dodzwonic ale przez to ze maja przelaowany serwer nie dochodzi mail... moge zrobic to do poniedzialku tylko... ale nie moge sie ani dodzwonic ani maile nie dochodza... ktos ma pomysl?:| Quote
puli Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='mrowa23'] ktos ma pomysl?:|[/QUOTE] Próbowałas wysłac kolejne zgłoszenie online? Quote
weszka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Lekki nerw jest bo nie ma mnie na żadnej liście, a w "paid entries" moja suka jest. Ale płaciłam i wysyłałam pocztą kopie po 14.08 czyli po dacie tych list więc mam nadzieję, że to tylko chwilowe zamieszanie. [B]puli[/B] a na jaki adres pisałaś że dostałaś odpowiedź? Ja napisałam parę dni temu i cisza. Quote
puli Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='weszka']Lekki nerw jest bo nie ma mnie na żadnej liście, a w "paid entries" moja suka jest. [/quote] No i to jest najwazniejsze. [QUOTE][B]puli[/B] a na jaki adres pisałaś że dostałaś odpowiedź? Ja napisałam parę dni temu i cisza. [/QUOTE][email protected] Dosyłałam rodowody i dyplom a potem jeszcze dowód wpłaty Po posłaniu rodowdoów dostałam odpowiedź a po dowodzie wpłaty juz nie ale zaraz na drugi dzien było zaznaczone przy moich psach ze "paid entries". Zastanawiam sie jeszcze czy zgłosic na krajówkę... Quote
weszka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Ok dziękuję, ja pisałam na entries@... to napiszę jeszcze pod ten mail. Wiesz tylko dziwi mnie to że w paid entries Dirki była jeszcze przed wpłatą... więc to chyba nie ma z niczym związku... Quote
Cezus80 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Mam pytanko może ktoś sie orientuje czy wystawa CAC - która organizowana jest obok świtówki będzie na hali czy na otwartej przestrzeni??? Mam białe pieski i tak się zastanawiam czy warto ryzykować Quote
dafik24 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='puli'][email protected][/QUOTE] ja próbuję od piątku na ten adres i Gmail zwraca tą o to wiadomość: "[COLOR="Navy"]Hi. This is the qmail-send program at mailhub.webglobe.sk. I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses. This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out. <[email protected]>: user is over quota[/COLOR]" Quote
dafik24 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [B]puli[/B] a kiedy słałaś te maile?? Bo dwa tygodnie temu nawet mnie się udało, a teraz niestety nie:shake: Quote
fibon Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Witam Dzis wysyłałam na maila: [COLOR=Navy][email protected] i niestety ale mail wraca:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Dobrze ze Euro2012 organizujemy w Polsce a nie na Słowacji..... [/COLOR] Quote
weszka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Ja też dostałam informację zwrotną, że skrzynka przepełniona. Mail wysłany parę dni temu dotarł (ale pozostał bez odpowiedzi), a dzisiaj na ten drugi adres wrócił - myślę, że to może kwestia weekendu - nikt nie ściągał poczty i się skrzynka zapełniła. Będę próbować od jutra. Quote
mrowa23 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ja wyslalam lacznie maili i dostalam w koncu odpowiedz ze musze recznie napisane pismo wyslac poczta :| tylko pani/pan nei potrafili mi juz odpowiedziec czy jak wysle dzisiaj dojdzie za tydzien to czy nadal mi zmienia psa czy nie.... Quote
Kasia&Asti Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Chyba zaczęli odpisywać na maile....Dzisiaj dostałam odpowiedź, na maila wysłanego do nich tydzień temu....;) Quote
kaja91 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 A mi nie odpisali :placz: mają bałagan i tyle. Jestem ciekawa jak to bedzie podczas wystawy. Quote
bargest Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ja tez wyslalam do nich meila w zeszlym tygodniu bo chce wycofac swoje psy.Mam dosyc tego balaganu i odechcialo mi sie tej wystawy:shake:.Niestety nie mam zadnej odpowiedzi.:angryy:Co robic? Quote
weszka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Uff odetchnęłam bo pojawiłam się na nowej liście :) Quote
Chefrenek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='weszka']Uff odetchnęłam bo pojawiłam się na nowej liście :)[/quote] Uhradeni=kompletne zgłoszenie? Quote
Musiałek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 hejka czy ktos wie o co chodzi ??? zgłosiłam w I terminie i zapłaciłam 3 psy - potem jeszcze w terminach wycofałam 2 psy a jednego zostawiłam teraz na tej liście nie ma mnie [B][FONT=Calibri]ZOZNAM MAJITEĽOV/AUSSTELLERVERZEICHNIS štvrtok 08.10.2009[/FONT][/B] [FONT=Calibri][FONT=Verdana]a na ltej liście[/FONT] [FONT=Verdana]jestem z trzema psami[/FONT] - [/FONT] [B][FONT=Calibri][B]ZOZNAM MAJITEĽOV/AUSSTELLERVERZEICHNIS nezaradených do katalógu štvrtok 08.10.2009[/B][/FONT][/B] która lista co oznacza ??? Quote
Asiaczek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Dzidtka_Gl']w weekend na wystawie w Bratysławie mówili, że jeszcze zgłoszenia będą przyjmowane w ten weekend na 3xCACIB w Austrii[/quote] I tak było. W Wels można było jeszcze zgłaszać i opłacac psy... Pzdr. Quote
ryjkomanka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 my na poczatku bylismy na liscie niekompletnej, ale postanowilam dac im troche czasu, no i prosze, bez mojej interwencji, nerwowki z nieodebranymi mailami i telefonami jestem na kompletnej liscie :) jak widac musza sie ogarnac w papierkach ;) Quote
mrowa23 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 a ja bylam na kompletnej liscie i teraz nie ma mnie w ogole...:roll: kazali wyslac poczta prosbe o zmiane psa na innego wyslalam... nie wiem tylko czy teraz to uwzglednia bo jest po terminei zglosen, ale sprae naswietlaam w terminei zgloszen... bajzel na kolkach az jestem ciekaa co bedzie potem:diabloti: Quote
Recommended Posts