Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cyguś nie spadaj.. TAk bardzo bym chciała żeby jakiś wspaniały domek wreszcie zayważyłł Twoje kochające Psie serduszko.. Wracaj na 1 prosić cioteczki o pomoc!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cyganie ... mój piękny Cyganie ...

Gosiek nie ma sprawy, mam nadzieję chociaż trochę pomogłam :) Wspólnie zawsze raźniej i szybciej coś można zrobić, jak będziesz miała jakieś pomysły co jeszcze można daj znać :)

Posted

nie tylko jedno, ale AŻ jedno :) - zrobiłaś tyle samo co ja ;)

Szpilka, tak sobie myślę - może jak będziesz w schronie zrobisz kilka pięknych zdjęć? ;)

Posted

I tak go nie użyłam bo było jedno wyraźniejsze a bardzo podobne więc cała zasługa Twoja. Cyganek ma 18 zdjęć. No "full wypas" nawet ja mam tylko 1 +2 ze "zwierzęcym przesłaniem"( czego nie mogą pojąc moi znajomi- niech się ugryzą... w...:razz:)

Posted

nie szkodzi, że daleko mamy pomoc w transporcie itd ... Jedynie zorganizowanie wizyty przedadopcyjnej - to też do zrobienia. Kwestia ile ma dziewczyna lat, jak to z tymi rodzicami jest - zawsze mam wlączoną ostrożnośc na takie sytuacje.

Cyganie wspinaj się!

Posted

albiemu napisał(a):
nie szkodzi, że daleko mamy pomoc w transporcie itd ... Jedynie zorganizowanie wizyty przedadopcyjnej - to też do zrobienia. Kwestia ile ma dziewczyna lat, jak to z tymi rodzicami jest - zawsze mam wlączoną ostrożnośc na takie sytuacje.

Napisałam, zeby nie było że się obijam:roll:

A więc -dziewczynka jest pewnie w podstawówce. Rodzice (rzekomo)pozwolili jej na psa (około 3-letniego:shake: )

Odpisałam żeby do Neczki kierowała pytania, to nap. "że się wstydzi bo jej nie zna". W końcu padło moje pytanie "czy rodzice rzeczywiście się na niego zgodzą".
Ona: "no raczej sie zgodzą":shake:
A jak rodzicom (gdyby się zgodzili) dajmy na to się nagle "odechce" a my Cygusia wyślemy w tak daleką drogę? Zwłaszcza że oni o młodszym psiaku myśleli (jeżeli o tym w ogóle wiedzą)...
Dziewczynka ma dobre serce. Myśli nad pieskiem z Zielonej Góry- jakimś chorym... nie wiem. Coś mi się w ogóle wydaje że rodzice nie za bardzo się w gruncie rzeczy zgodzili bo by się nie bała zadzwonić do Neczki.

No ale na pocieszenie dodam, że Cygusiowi jedna Pani robi ulotki i rozdaje -może nawet z Dogo:cool1: - ale ja tu zbyt wielu ludzi nie znam:lol:

A może to Ty albiemu:cool3: ??? Gdyby to któraś z Was -cioteczki - to proszę się ujawnić:lol:

Posted

Bardzo mi żal Cyganka, pytam dobrych ludzi, ale oni nie tacy dobrzy, jak myślalam:shake:
Sama mam w domu mini-schronisko, więc wziąć go nie mogę, bardzo chciałabym mu pomóc...:loveu:
Już dość długo polecam jego zdjęcia i profil na naszej-klasie... no i nic!:-(:-(:-(:-(:-(
jeszcze mi tylko zostało pomodlić się o dom dla niego...

Posted

Cyguś słodziaku, niech ten Twój domek wreszcie się ujawni... Taki piesio musi mieć swój, tylko dla siebie i swojego dużego dwunożnego.. Do góry do domku hop!

Posted

Do góry Cyguś (miałam dobre przeczucie- rodzice tej dziewczynki jeszcze nie wiedza że młoda chce psa:shake: ) tak tylko napisała... Dzisiaj rzuciła tekstem "musze rodziców namówić:...

Leć na górę:multi::multi::multi:

Posted

Nad "Cygankowym profilem" na N-K czuwa pod moją nieobecność ("w sieci") jedna wspaniała osóbka. Napewno da sobie świetnie radę bo ma niesamowity charrrrakterrr:diabloti:
Cyganku:loveu: może ona szybciej Ci dom znajdzie niż ja, bo ma tylko Ciebie na głowie, a ja szukam wielu psinkom domków.... Choć skupiłam się ostatnio na Tobie.