Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

albiemu napisał(a):

będę wklejać zdjęcia, podnosić wątek ile będzie potrzeba - Cygan dom znaleźć musi!!!!!!

Pomogę Ci;) i zapraszam na jego profil na N-K do polecania profilku:razz: Niech ludzie się o Cyganku dowiedzą... Kilka razy już mi się udało... Liczę że i teraz - w przypadku Cygana uda się znaleźć tego właściwego człowieka:p

Posted

Cyganek jest już bardzo blisko końca...
Nadzieja umiera ostatnia ? Moja już chyba zaczyna wygasać :shake:

Strasznie się tuli to psisko, bardzo potrzebuje człowieka.
Ale człowiek ma go ciągle gdzieś. Taki czarny, taki stary, taki pospolity...
:-(

Posted

Neczka czy on jest chory że tak piszesz? - bo inaczej mnie nie strasz.
Ja mam 15 latkę, która całe swoje zycie była bezdomna - mieszkała pod chmurką i dopiero na stare lata trafiła na mnie i ma się świetnie teraz.

Posted

Miśka a ukochałaś go od Gosi i albiemu? ;)

Cyganie ...

Gosiek, nie martw się, Cyganowi się uda. Super, że adoptowałaś starszego psiaka, to wyjątkowe adopcje i niezwykle potrzebne. WIerzę, że Cygan ma się dobrze ...

Posted

Gonia13 muszę w końcu zalogować się na NK i zobaczyć co tam u Cyganka słychać :) Cieszę się, że pokazujesz go światu. Będzie dobrze!!!! - powtarzam to za Tobą :)

Posted

albiemu napisał(a):
Gonia13 muszę w końcu zalogować się na NK i zobaczyć co tam u Cyganka słychać :) Cieszę się, że pokazujesz go światu. Będzie dobrze!!!! - powtarzam to za Tobą :)

Muszę poszukać innych zdjęć i wymienić - to zwraca uwagę (jutro przekopię wątek) Oprócz "mojego" konta Cyganek ma jeszcze "bliźniacze" konto "Przygarnij mnie" ale to już nie moje tylko jego hmmmm.... fanki:cool3:, która nie może go niestety przygarnąć:roll:

Posted

pomijam pierwszą stronę, mam nadzieję nie zrobie zbyt wielu powtórek ... Gosiek, jeszcze jedno, mam słaby internet i zanim linki przejdą na zdjęcia to .... Może byc tak, że będą zdjęcia bez Cygana bo wiem, że różne psiaki na tym wątku były wymieniane. Możliwe, że te co daje masz już na NK. No nic - przyda się czy nie :) miło będzie Cyganka pooglądać :)

http://img248.imageshack.us/img248/6162/dscn2064ls8.jpg

Posted

Albiemu -Dzięki Ci dobra Kobieto:loveu: - będzie lżej;) Jutro przeglądnę i odświeżę co nieco profilek... Teraz już nic twórczego mi nie wyjdzie:shake: