Neczka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Miśka, po raz kolejny odsyłam do 1 postu, bo pisałaś mi na którymś wątku z wyrzutem, że ja zakładałam Cygankowy wątek... ;) Prawda, założony jest na moją prośbę i wielkie dzięki za niego dla autorki :) ...a psina kolejny dzień spędziła dziś w schronisku bez odrobiny zainteresowania :shake: Quote
Miśka84 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Neczka napisał(a):Miśka, po raz kolejny odsyłam do 1 postu, bo pisałaś mi na którymś wątku z wyrzutem, że ja zakładałam Cygankowy wątek... ;) Prawda, założony jest na moją prośbę i wielkie dzięki za niego dla autorki :) To jezeli wymieniłam Cyganka to sory, ale mogę wymienić inne twoje wątki na których panuje cisza..... jak już tak sobie wypominamy... Quote
Neczka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Ja Ci nic nie wypominam, tylko chcę, żebyś doinformowała się, nim kolejnym razem napiszesz coś w tym stylu :) Miśka, pamiętaj, że to wątek Cyganka i jego spraw powinien dotyczyć. Quote
albiemu Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Neczka napisał(a):Ja Ci nic nie wypominam, tylko chcę, żebyś doinformowała się, nim kolejnym razem napiszesz coś w tym stylu :) Miśka, pamiętaj, że to wątek Cyganka i jego spraw powinien dotyczyć. Przestań w końcu atakować Miśkę! :-( Cyganku na pierwszą ... Quote
karolciasz28 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Śpij dobrze. Jutro też jest dzień, choć ja powoli tracę nadzieję:-(:shake: Quote
Miśka84 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Caly czas pada i pewnie stawy bola.....:shake: Quote
Neczka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 W schronisku nie leje tak, jak u nas. Ale Cyganek itak pewnie większość dnia spędza samotnie w budce z przerwami na wybiegowe spacerki... Quote
albiemu Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Neczka napisał(a):W schronisku nie leje tak, jak u nas. Ale Cyganek itak pewnie większość dnia spędza samotnie w budce z przerwami na wybiegowe spacerki... gradowo-burzowe chmury Twoim cieniem ;) więc czasem leje tam, czasem tutaj ;) Cyganku proszę o słoneczko dla Ciebie abyś mógł się wygrzać. Kochane psisko ... Quote
maarit Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Kiepsko będzie z tym słoneczkiem... Moje psy śpią jak zabite a to oznacza deszcz -może tylko u mnie... No ale to nie drugi koniec Polski...:shake: Quote
Neczka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 U Cyganka dziś cały dzień słoneczny jak najbardziej :) Quote
maarit Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Neczka napisał(a):U Cyganka dziś cały dzień słoneczny jak najbardziej :) Tyle się choć chłopakowi udało :multi: Quote
SZPiLKA23 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Cyganek dzisiaj tak twardo spal w budzie ze musiałam go mocno pogłaskać zeby sie obudził:D Quote
maarit Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Miśka84 napisał(a):Może w nocy imprezował?:evil_lol: Oczka jakby podkrążone:cool3: Quote
Recommended Posts