Karina & Tomek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 ludwa napisał(a):Oj, Fusek, warto było czekać...cud, miód, malyna:loveu::loveu::loveu:. Gdzieście się uchowali z jednym tylko psem? Aż dziw bierze. Ja tam bym Wam jeszcze ze dwa dorzuciła:evil_lol: Hehe, chętnie, naprawdę, ale obawiamy się, że miejsca braknie... Niestety mamy mieszkanie a nie dom z ogrodem i dużym wybiegiem :( Quote
ludwa Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 HMmmmm, szkoda....bo mi się ten dom podoba, chociaż na żywo nie widziałam, ale Fusek ma taki wyraz pynia, że nie mam żadnych watpliwości:evil_lol: Quote
Karina & Tomek Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Fusek już się zaaklimatyzował. Draka nie jest już zazdrosna, gdy go głaszczemy. Jedzą na zmianę nie okazując agresji do drugiego. Razem się bawią a potem zmęczeni razem zasypiają :) Mamy pewność, że już zawsze wszystko będzie dobrze. Dziękujemy za opiekę nad Fuskiem. To wspaniały, godny miłości pies :loveu: Quote
kiiniaa Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 To aż niewiarygodne:crazyeye: Draka i Fusek byli sobie przeznaczeni:loveu: wam oczywiście też;) Quote
Becia66 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 ludwa napisał(a):Oj, Fusek, warto było czekać...cud, miód, malyna:loveu::loveu::loveu:. Gdzieście się uchowali z jednym tylko psem? Aż dziw bierze. Ja tam bym Wam jeszcze ze dwa dorzuciła:evil_lol: Byłam, widziałam - jeszcze jeden by sie zmieścił.....:eviltong: Quote
Karina & Tomek Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 becia66 napisał(a):Byłam, widziałam - jeszcze jeden by sie zmieścił.....:eviltong: Nie prowokuj :diabloti: Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 becia66 napisał(a):Byłam, widziałam - jeszcze jeden by sie zmieścił.....:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ludwa Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Prowokuj, prowokuj, ja z radością pomogę;). A ładnie tak chować tajniacko jeszcze jedno miejsce???? Toć to jeszcze jedno szczęście:evil_lol: a szczęścia nigdy za wiele;) Quote
Karina & Tomek Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 ludwa napisał(a):Prowokuj, prowokuj, ja z radością pomogę;). A ładnie tak chować tajniacko jeszcze jedno miejsce???? Toć to jeszcze jedno szczęście:evil_lol: a szczęścia nigdy za wiele;) Ale kusicie! :) Póki co musimy nacieszyć jednym dodatkowym szczęściem, jakim jest Fusek :) Z Draką uprawiają sporty ekstremalne i gonitwy po całym domu :D To 2 wariaty :) Quote
Karina & Tomek Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 ludwa napisał(a):ale to radości daje, co?;) Caaaałe mnóóóóstwo :multi: Quote
agaga21 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 prosimy o nowe foty!!!prosimy,prosimy!!! Quote
ludwa Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Karina & Tomek napisał(a):Caaaałe mnóóóóstwo :multi: ...no to im więcej radości...;):loveu::loveu::loveu:. Dzięki Wam za super dom dla Fusa. My nie mamy żadnych wątpliwości, że tarfił doskonale:multi::multi::multi: Quote
Fela Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 A ja mam zdjęcia, a ja ma zdjęcia :multi: Wsadzę, jak sobie antrakt zrobię w robocie Quote
basiagk Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ojej! Czekamy na fotki! Czekamy!:multi: Quote
Tengusia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 alez on ma imponujacy leb :-o:loveu::loveu::loveu: slicznie razem wygladaja :loveu::loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 fusek jest przepiękny!!!pewnie wszyscy zwracają na niego uwagę...a jeszcze kilka miesięcy temu wyglądał jak kupka nieszczęścia. Quote
Fela Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Czyżby Fus wykąpany? (nie mogę wrzucić reszty zdjęć, coś mi się wiesza net; Karina, Tomku, wystarczy, że wrzucicie fotki na jakiś serwer zdjęciowy i linka dacie - nie potrzebne są żadne dodatkowe uprawnienia) Quote
Karina & Tomek Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Fela, Fus został dopiero dziś wykąpany, wcześniej został jedynie porządnie wyczesany :D Teraz dopiero się błyszczy :multi: P.S. Dzieki za wrzucenie zdjęć :) Quote
Karina & Tomek Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Fela, Fus został dopiero dziś wykąpany, wcześniej został jedynie porządnie wyczesany :D Teraz dopiero się błyszczy :multi: P.S. Dzieki za wrzucenie zdjęć :) Quote
ludwa Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 piękne zdjęcia, bo i miłość piękna:loveu: chyba nikt nie wątpi. Moje razem wychawane a nie chcą razem spać:roll:. Miodzio. To chyba było pisane:) Quote
Becia66 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Piękne zdjęcia..:loveu::loveu::loveu:.....widac tu rękę profesjonalisty......:eviltong: Quote
Recommended Posts