Jump to content
Dogomania

Amstaff, ludzka zabawa- w nowym domu!!! Teraz już będzie tylko lepiej!!!

Recommended Posts

Posted

ludwa napisał(a):
Oj, Fusek, warto było czekać...cud, miód, malyna:loveu::loveu::loveu:. Gdzieście się uchowali z jednym tylko psem? Aż dziw bierze. Ja tam bym Wam jeszcze ze dwa dorzuciła:evil_lol:

Hehe, chętnie, naprawdę, ale obawiamy się, że miejsca braknie... Niestety mamy mieszkanie a nie dom z ogrodem i dużym wybiegiem :(

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fusek już się zaaklimatyzował. Draka nie jest już zazdrosna, gdy go głaszczemy. Jedzą na zmianę nie okazując agresji do drugiego. Razem się bawią a potem zmęczeni razem zasypiają :) Mamy pewność, że już zawsze wszystko będzie dobrze. Dziękujemy za opiekę nad Fuskiem. To wspaniały, godny miłości pies :loveu:

Posted

ludwa napisał(a):
Oj, Fusek, warto było czekać...cud, miód, malyna:loveu::loveu::loveu:. Gdzieście się uchowali z jednym tylko psem? Aż dziw bierze. Ja tam bym Wam jeszcze ze dwa dorzuciła:evil_lol:

Byłam, widziałam - jeszcze jeden by sie zmieścił.....:eviltong:

Posted

Prowokuj, prowokuj, ja z radością pomogę;). A ładnie tak chować tajniacko jeszcze jedno miejsce???? Toć to jeszcze jedno szczęście:evil_lol: a szczęścia nigdy za wiele;)

Posted

ludwa napisał(a):
Prowokuj, prowokuj, ja z radością pomogę;). A ładnie tak chować tajniacko jeszcze jedno miejsce???? Toć to jeszcze jedno szczęście:evil_lol: a szczęścia nigdy za wiele;)

Ale kusicie! :)
Póki co musimy nacieszyć jednym dodatkowym szczęściem, jakim jest Fusek :)
Z Draką uprawiają sporty ekstremalne i gonitwy po całym domu :D
To 2 wariaty :)

Posted

Karina & Tomek napisał(a):
Caaaałe mnóóóóstwo :multi:

...no to im więcej radości...;):loveu::loveu::loveu:. Dzięki Wam za super dom dla Fusa. My nie mamy żadnych wątpliwości, że tarfił doskonale:multi::multi::multi:

Posted

Czyżby Fus wykąpany?

(nie mogę wrzucić reszty zdjęć, coś mi się wiesza net; Karina, Tomku, wystarczy, że wrzucicie fotki na jakiś serwer zdjęciowy i linka dacie - nie potrzebne są żadne dodatkowe uprawnienia)