idusiek Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 a mogłabym poporosić Cię o pomoc w dobraniu rozmiarów dla Fuska i Zulki ? :oops: Ja się kompletnie nie znam a z ubrankami to w ogole nie miałam do czynienia ...:shake: Quote
Alicja Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='idusiek']a mogłabym poporosić Cię o pomoc w dobraniu rozmiarów dla Fuska i Zulki ? :oops: Ja się kompletnie nie znam a z ubrankami to w ogole nie miałam do czynienia ...:shake: popatrze później ... może dam rade dokładniej określić ;) Quote
idusiek Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 dziex, bo ja to nie znam sie na kłębach itp.:oops: Quote
Alicja Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Pisałam już u Zuzelki ....te kubraczki u arjuni powinny pasować ;) Quote
idusiek Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Alicja']Pisałam już u Zuzelki ....te kubraczki u arjuni powinny pasować ;) dziex dobra kobieto :loveu: Quote
idusiek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Alicja napisał(a):Idziemy ................ na spacerek;) Quote
kiiniaa Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Spacerek był we wtorek... ale bezowocny. Jak odchodziliśmy z niedoszłymi właścicielami on tak strasznie zaczął wyć i skomleć...:-( W klacie jest na prawdę szeroki- taki Pudzianek, jak dorwę centymetr to podam przybliżone wymiary Poszukuję kogoś rozsądnego z Tarnowa na wizytę przedadopcyjną dla Fuska, najlepiej jeszcze w tym tygodniu;) Quote
idusiek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 pisz do : _Aga_ , basiagk , bogula, San (jagodowa:) one są w Tarnowa Quote
basiagk Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Witam ja mogę zrobić wizytę przedadopcyjną ale najwcześniej w piątek a najlepiej np w niedzielę. Mam ciężką teraz sytuację ze zdrowiem w rodzinie i juz nie daje rady ale w tych podaych dniach postaram się to zrobić. Nalepiej w niedziele. Moze byc? Quote
kiiniaa Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Pewnie! która godzina Ci odpowiada? Ludzie się dostosują (nie mają innego wyjścia:evil_lol:) na PW podam Ci adres Quote
basiagk Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 No i pojawił się kłopot. Nazywa się Mega Grypa. Jutro na pewno odpada bo nawet do końca nie wiem gdzie teraz jestem:shake:. Postaram się w niedzielę ale wiedząc jak inni u mnie w domu chorowali to też jest wątpliwe. Przepraszam, strasznie głupio wyszło. Bardzo chcę zrobić tą wizytę żeby psiur szybko grzał doopkę. Mam nadzieję, że poczekają ci chętni, chyba, że znajdziecie kogos innego do wizyty, który zna rasę. Postaram się tu jutro zerknąć. PRZEPRASZAM.:placz: Jeśli bredzę(gorączka:shake:) to też przepraszam ale bardzo mi zależy na szczęściu psiaka i postaram się szybko wyzdrowieć. Quote
agaga21 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 słuchajcie, to moze trzeba szybko kogoś innego znaleźć?szkoda by było zmarnowac szanse dla fuska Quote
idusiek Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 pod kołdrę, gripex, aspiryna, skarpetki i grzac dooopkę a potem ruszac na wizytę...plizzzzzzzzzzzz.....:-( Quote
basiagk Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 idusiek napisał(a):basiu , jak grypa ? :roll: Całe szczęście jakoś idzie. Myślę że we wtorek mogłabym pojechać na wizytę. Będzie?:razz: Quote
idusiek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 basiagk napisał(a):Całe szczęście jakoś idzie. Myślę że we wtorek mogłabym pojechać na wizytę. Będzie?:razz: o tym decyduje kiniaaa, musimy poczekać aż ona napisze.... Quote
basiagk Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 No to czekamy na szefową. Ja jutro tu zajrzę żeby zobaczyć co i jak, mam nadzieję, że się wszystko uda. A teraz zmykam do łóżka żeby wygonić grypę do końca coby Fusek mógł znaleźć dom. Mam nadzieję, że nie jest mu teraz bardzo zimno:roll: Quote
Alicja Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 podnoszę ..... może kiiniaa nie ma dostępu do netu ?? Quote
Recommended Posts