andzia69 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 jak zwykle na watkach dotyczących psiaków kieleckich jakos tak dziwnie...same się produkujecie/my:p nasze województwo powinno zniknąć z powierzchni ziemi:angryy: - byłoby mniej niechcianych psiaków Quote
Od-Nowa Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 może i same piszemy ale trochę ludzi zagląda ;) a link do wątku prosze jak najbardziej propagować wśród znajomych!! Quote
erka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Birma kocha dzieci , kocha ruch , czy nikt sie w niej nie zakocha? Quote
brjagata Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Na pewno dużo osób się w niej kocha, np. my Dogomaniacy. ;) Tylko domku brak. :shake: My w najbliższym (lub późniejszym) czasie mamy adoptować jakiegoś psiurka ze schroniska, jednak na czas aktualny mama wszystko przedłuża, jeszcze myślimy. Nic nie sugeruje, nie jestem chętna, po prostu tak sobie rozmyślam.. :) Quote
Od-Nowa Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 rozmyślaj, rozmyslaj! zawiozę Ci Ją pod same drzwi wejściowe :lol: Quote
andzia69 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Od-Nowa napisał(a):rozmyślaj, rozmyslaj! zawiozę Ci Ją pod same drzwi wejściowe :lol: a masz czym?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Od-Nowa Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [FONT=Calibri]Birma – czarne szczere sucze złoto![/FONT] [FONT=Calibri]Prezentuje Wam się po to,[/FONT] [FONT=Calibri]By do domu już wyruszyć…[/FONT] [FONT=Calibri]I każdemu serce skruszyć![/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri]Jest przemądra niesłychanie,[/FONT] [FONT=Calibri]Czarne pumie ma ubranie.[/FONT] [FONT=Calibri]Szata skromna może, ale[/FONT] [FONT=Calibri]Nie potrzeba by jej wcale![/FONT] [FONT=Calibri]Bo serduszko ma największe.[/FONT] [FONT=Calibri]Od miłości najgorętsze…[/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri]Skarb marnować się nie może![/FONT] [FONT=Calibri]Więc o tak niespiesznej porze[/FONT] [FONT=Calibri]Zechciej wejrzeć głębiej nieco[/FONT] [FONT=Calibri]Jej dni jak jesienne liście lecą…[/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri]Daj więc jej kawałek siebie…[/FONT] [FONT=Calibri]Ona czeka tu na Ciebie! [/FONT] Quote
brjagata Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Na razie to i tak odpada bo mam w domu swojego psiórka + szczeniaka siostry co mi cały dzień pod nogami lata i za nogawki łapie. :P Ale na szczęście nie na długo bo siostra się z chłopakiem wyprowadza. Szczeniaki są słodkie ale czasami też wkurzające, spać w nocy nie można a w dzień to Ci latają takie dwa psy po całym domu, bo mój to się nagle bardzo towarzyski zrobił. xD W takim razie ja czekam ale mam nadzieje, że Birma nie będzie musiała czekać długo. ;) Quote
ewelinka_m Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Birma jest psem wyjątkowym... jak kocha to całą sobą Quote
Od-Nowa Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Ewelinko udało Ci sie zrobić trochę ogłoszeń dla Birmy? ja ją przekleiłam dziś na 3 inne fora ;) Quote
ewelinka_m Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Od-Nowa napisał(a):Ewelinko udało Ci sie zrobić trochę ogłoszeń dla Birmy? ja ją przekleiłam dziś na 3 inne fora ;) jeszcze nie... do południa ogłosiłam Tycię, ale właśnie zamierzam zacząć Birmę poreklamować :lol: Quote
*zaba* Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 To ja bannerek sobie biore :) I kciuki za dobry i szybki domek trzymam. Quote
Od-Nowa Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Ewelinko, to świetnie!!:loveu: *zabko* dzięki :loveu: Quote
betel Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Birma to słowo egzotyczne i może także troszkę magiczne rzecz w tym, że nasza czarna psica ma czar i wdzięk niespotykany a tego nie widzą tylko bałwany:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 bardzo dobrze Ciocia rzecze,:p aż mnie kciuk z wściekłości piecze że ta sunia domu nie ma!:angryy: Może domek trzyma trema?:cool3: Quote
Od-Nowa Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 dziewczynko kochana, nikt do Ciebie dzisiaj nie zaglądał :crazyeye: :-( Młoda, piękna w doskonałej kondycji sunia szuka domu na całe życie! Quote
andzia69 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 jaki piękny...poetycki wątek - teraz to na bank ktoś musi się zakochac:loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 powiedziała mi znajoma, a na rzeczy zna się ona!:razz: -"Czemu pies ten jest jak Lira? czy rodzinny jest to wyraz? oczy przecież identyczne! znam ja wszak te ślipia śliczne" :loveu: a te ślipia są zwierciadłem jakim Birma wspaniałym jest psiadłem :loveu::loveu::loveu: __________________________________ rymy trochę przeciągnięte bo z lamusa wyciągnięte :diabloti: Quote
betel Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Z Birmą los okrutnie igra, ale ona mecz ten wygra. Będą bili się o psicę i nie wróci na ulicę. Birma czarna jak pantera znajdzie swego bohatera. On przytuli ją do siebie razem będzie im jak w niebie:lol: Quote
ewelinka_m Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 jak tu pisać skoro wstyd się z prostym językiem tu wychylić :eviltong: Quote
*zaba* Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 ewelinka_m napisał(a):jak tu pisać skoro wstyd się z prostym językiem tu wychylić :eviltong: no wlasnie!!! :oops: Quote
Recommended Posts