anndzia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Agathee napisał(a):A tak w ogóle to na działce jest sama czy są jeszcze jakieś inne psiaki..? Z tego co zdążyłam się dowiedzieć,to chyba raczej na działce jest pare psów... Quote
betel Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Niestety tylko podnoszę przed nocką. Birama do domku!!! Quote
erka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Agathee, to życzymy dużo zdrowia Twojej mamie, nawet jeżeli nie weźmie Birmusi:loveu:. Tak Birma ma psie towarzystwo na działce, które ciagle się zmienia, bo psiaki znajdują domy, a ona ciagle nie:-(. Teraz jest z dwiema młodymi suczkami. Quote
brjagata Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Dzisiaj z moją mamą znowu oglądałyśmy zdjęcia Birmy i już o dziwo nie jest dla niej ''psem zjadającym ludzi'' (tj. Amstaffem :roll:) tylko piękną suńką (tak powiedziała). :loveu: A ja się zastanawiam, dlaczego taka wspaniała (łagodna, wierna, aktywna, kochana) psica szuka aż rok swojego domu. Może coś przed nami ukrywacie, he? :cool3: Przyjadę tam po nią a to się okaże, że to całkiem inny pies. :razz: Żartuję oczywiście. ;p Quote
kika22 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Brimka tak długo czeka, bo nikt jej jeszcze nie pokochał :angryy: Oczywiście poza nami:eviltong: A z astem nie ma nic wspolnego:evil_lol: Mam taka morde na codzien i nie widze podobienstwa. No może poza 4 łapami, ogonem i roześmienym pyskiem:eviltong: Quote
brjagata Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ja też nie widzę, ale moja mama to co innego. ;) Quote
brjagata Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Zaglądamy do Birmy i podnosimy piękną sunieczkę! :loveu: Quote
betel Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Zimno , zimno i jeszcze raz zimno - Birma błaga o domek:-( Quote
Od-Nowa Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Agathee - przyjedź, poznasz i zakochasz się na amen! Dlaczego nie może znaleźć domu?? bo jest bura, nijaka i kundel.... tak zapewne myślą lkudzie oglądając jej zdjęcia. Na zdjeciu trudno uwiecznić charakter. A Birma to charakter najwspanialszy przez duże C i H :evil_lol: Mamie,żeyczymy szybkiego powrotu do zdrowia! niezależnie od decyzji. a co do tej amstafowatości, to może jej skośne oczy tak zmylają... nie wiem. Ale zupełnie nic nie ma z tej rasy Quote
brjagata Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Od-Nowa napisał(a):Agathee - przyjedź, poznasz i zakochasz się na amen! Bardzo chętnie, ale niestety transportu brak. :( Samochodu nie posiadamy, jedynie chłopak siostry, który zapewne by zawiózł, ale teraz pracuje dużo.. Pojechałabym pociągiem, ale jakbym miała, u kogo się zatrzymać w Kielcach, a takiej osoby niestety nie ma. Tak na jeden dzień trudno pojechać, bo z Jeleniej do Kielc to jednak długa droga a jeszcze chciałabym spędzić tam trochę czasu u was.. Od-Nowa napisał(a):Dlaczego nie może znaleźć domu?? bo jest bura, nijaka i kundel.... tak zapewne myślą lkudzie oglądając jej zdjęcia. Bura, nijaka..? Jest wspaniała! :) Od-Nowa napisał(a): Na zdjeciu trudno uwiecznić charakter. A Birma to charakter najwspanialszy przez duże C i H Nie wątpię ;) Od-Nowa napisał(a):Mamie,żeyczymy szybkiego powrotu do zdrowia! niezależnie od decyzji. Decyzja już prawie podjęta tylko czekać trzeba. :razz: Do góry Birmuś! :buzi: Quote
Od-Nowa Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 może lepiej się powstrzymać od takich wpisów. ... Quote
Od-Nowa Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 posty skaczą!!! to do Anndzia ;) Quote
anndzia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Hop Birmusia! :multi: Jakie jej imię dacie? :cool3: Quote
anndzia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Od-Nowa napisał(a):może lepiej się powstrzymać od takich wpisów. ... Dlaczego nie? :cool3: Ja imię wymyślam nawet dla rozrywki :PP Quote
brjagata Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Hehe, mi też się wydaje, że to jeszcze za wcześnie żeby o tym mówić. :lol: Ale jak pytasz, to odpowiadam. ;p Jakoś imię ''Birma'' przypadło mi do gustu i przyzwyczaiłam się do niego, więc wydaje mi sie, ze by zostało. ;) Quote
*zaba* Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 No ale nadal trzeba czekac na decyzje... Quote
brjagata Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Marzy mi się widok Birmy obok Muflona na porannym spacerku.. :loveu: Quote
Linssi Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Cudowna sunia Birma... Do gory slicznotko!! Quote
erka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Nie pozwolcie kolejnej zimy spedzic Birmusi na dzialce, w samotnosci , w zimnie:-(. Quote
erka Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Birma, czy nie ma dla ciebie nadziei?:shake: Quote
Recommended Posts