Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agathee napisał(a):
A tak w ogóle to na działce jest sama czy są jeszcze jakieś inne psiaki..?

Z tego co zdążyłam się dowiedzieć,to chyba raczej na działce jest pare psów...

• Replies 706
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agathee, to życzymy dużo zdrowia Twojej mamie, nawet jeżeli nie weźmie Birmusi:loveu:.

Tak Birma ma psie towarzystwo na działce, które ciagle się zmienia, bo psiaki znajdują domy, a ona ciagle nie:-(. Teraz jest z dwiema młodymi suczkami.

Posted

Dzisiaj z moją mamą znowu oglądałyśmy zdjęcia Birmy i już o dziwo nie jest dla niej ''psem zjadającym ludzi'' (tj. Amstaffem :roll:) tylko piękną suńką (tak powiedziała). :loveu:

A ja się zastanawiam, dlaczego taka wspaniała (łagodna, wierna, aktywna, kochana) psica szuka aż rok swojego domu. Może coś przed nami ukrywacie, he? :cool3: Przyjadę tam po nią a to się okaże, że to całkiem inny pies. :razz: Żartuję oczywiście. ;p

Posted

Brimka tak długo czeka, bo nikt jej jeszcze nie pokochał :angryy:
Oczywiście poza nami:eviltong:

A z astem nie ma nic wspolnego:evil_lol: Mam taka morde na codzien i nie widze podobienstwa. No może poza 4 łapami, ogonem i roześmienym pyskiem:eviltong:

Posted

Agathee - przyjedź, poznasz i zakochasz się na amen!

Dlaczego nie może znaleźć domu?? bo jest bura, nijaka i kundel.... tak zapewne myślą lkudzie oglądając jej zdjęcia. Na zdjeciu trudno uwiecznić charakter. A Birma to charakter najwspanialszy przez duże C i H :evil_lol:

Mamie,żeyczymy szybkiego powrotu do zdrowia! niezależnie od decyzji.

a co do tej amstafowatości, to może jej skośne oczy tak zmylają... nie wiem. Ale zupełnie nic nie ma z tej rasy

Posted

Od-Nowa napisał(a):
Agathee - przyjedź, poznasz i zakochasz się na amen!

Bardzo chętnie, ale niestety transportu brak. :( Samochodu nie posiadamy, jedynie chłopak siostry, który zapewne by zawiózł, ale teraz pracuje dużo.. Pojechałabym pociągiem, ale jakbym miała, u kogo się zatrzymać w Kielcach, a takiej osoby niestety nie ma. Tak na jeden dzień trudno pojechać, bo z Jeleniej do Kielc to jednak długa droga a jeszcze chciałabym spędzić tam trochę czasu u was..

Od-Nowa napisał(a):
Dlaczego nie może znaleźć domu?? bo jest bura, nijaka i kundel.... tak zapewne myślą lkudzie oglądając jej zdjęcia.

Bura, nijaka..? Jest wspaniała! :)

Od-Nowa napisał(a):
Na zdjeciu trudno uwiecznić charakter. A Birma to charakter najwspanialszy przez duże C i H

Nie wątpię ;)

Od-Nowa napisał(a):
Mamie,żeyczymy szybkiego powrotu do zdrowia! niezależnie od decyzji.

Decyzja już prawie podjęta tylko czekać trzeba. :razz:

Do góry Birmuś! :buzi:

Posted

Hehe, mi też się wydaje, że to jeszcze za wcześnie żeby o tym mówić. :lol:
Ale jak pytasz, to odpowiadam. ;p
Jakoś imię ''Birma'' przypadło mi do gustu i przyzwyczaiłam się do niego, więc wydaje mi sie, ze by zostało. ;)