rufusowa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 czekajcie cioteczki..cos sie na niebieskim ruszyło..... wiec kto chętny na transport do Olsztyna? :loveu: Andziu mam nadzieje, ze nie będziesz zła ze Cie uprzedziłam z takimi nowinami :lol: Quote
fioneczka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 rufusowa napisał(a):czekajcie cioteczki..cos sie na niebieskim ruszyło..... wiec kto chętny na transport do Olsztyna? :loveu: Andziu mam nadzieje, ze nie będziesz zła ze Cie uprzedziłam z takimi nowinami :lol: czy mogę prosić o link do wątku na niebieskim ... nie radzę sobie tam z szukaniem :oops: Quote
rufusowa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Witamy na Forum "Amstaff-PitBull" bardzo proszę :p Quote
rufusowa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 fioneczka napisał(a):rufusowa buziak wielki ... dziękuję nie za ma co :p Quote
fioneczka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 o mamulu !!!! to na niebieskim takie dobre wieści a tutaj cisz i nikt nic nie mówi :mad: trzymam kciuki qrcze gdybym mieszkała bliżej Was to sama osobiście do DOMKU bym ją zawiozła Quote
kika22 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [FONT=Arial Black]transport Kielce-Olsztyn potrzebny[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black]Ewentualnie Warszawa -Olsztyn, bo do Warszawy mamy w miarę stały transport i może udałoby się je zgrać.;)[/FONT] Quote
fioneczka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Od-Nowa napisał(a):czyli ma domek?? rufusowa podała link do wątku na niebieskim wychodzi na to że sunieczka może pojechać do domku :multi: tylko transport do Olsztyna potrzebny Quote
Od-Nowa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 wspaniałe wieści!! :multi::multi::multi: Quote
kika22 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Już jest prośba na watku transportowym. Andziu jak możesz dopisz tam swoj telefon, bo ja nie mam :roll: A to przyspieszy i ułatwi kontakt:lol: Quote
Saphira Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Rozumiem, że sunia oczarowała nie tylko nas i znalazła dom. Banerek juz nie jest potrzebny ? Quote
rufusowa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 poczekajcie ciotki na oficjalna informacje, bo cos na niebieskim ucichło mysle ze po południu powinny zapaść ostateczne decyzje ;) Quote
fioneczka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='rufusowa']poczekajcie ciotki na oficjalna informacje, bo cos na niebieskim ucichło mysle ze po południu powinny zapaść ostateczne decyzje ;) oj rufusowa :) cicho na niebieskim bo maniu do pracy pewnikiem poszedł, bo ktoś musi na jedzonko dla świniulków pracować :) a On napisał że zakochał się od pierwszego wejrzenia :loveu: ja trzymam kciuki żeby się udało Quote
Klaudus__ Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 I ja też trzymam mocno mocno kciuki ;] I czekam na dobre wieści ;) Quote
rufusowa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 tak ale Lady też juz praktycznie miał brać a jednak się wycofał.... z pewnością miał swoje powody ale rozumiecie, ze spokojna będę jak on napisze, ze juz i koniec i nieodwołalnie :cool3: poza tym Andzia miala sie skontaktowac z panem, ktory dokarmia tą sunie zeby wypytac o stosunek do psow, bo maniu ma kilka bullterierów :p Quote
andzia69 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 cóż mam napisać...suni kontakty z psami poprawne i...:placz::placz::placz: sunia od wczoraj nie pojawiła się na karmieniu:placz::placz::placz: pan ma zadzwonic czy przypadkiem jakis zyczliwy nie zadzwonił do schronu i jej tam nie zgarnięto:-( zycie jest do d...y:placz::placz::placz: Quote
rufusowa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 mam jednak nadzieję, ze to sie tak nie skonczy... :shake: nie mogę w to uwierzyć Quote
fioneczka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 powiedzcie że to nieprawda :placz::placz::placz: .... nie!!! to nie może być prawda !!!! ona przyjdzie :-( jak długo Pan ją dokarmiał ? ona jest piękn, może ją ktoś przygarnął ... może Pan by popytał ludzi w okolicy Quote
andzia69 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='fioneczka']powiedzcie że to nieprawda :placz::placz::placz: .... nie!!! to nie może być prawda !!!! ona przyjdzie :-( jak długo Pan ją dokarmiał ? ona jest piękn, może ją ktoś przygarnął ... może Pan by popytał ludzi w okolicy pan dokarmiał ją ponad półtora miesiaca....to jakieś dziwne zrzadzenie losu - jak przez tyle czasu suka siedziała na miejscu, wszyscy mieli ją w d...e to teraz nagle znikła, akurat w momencie jak założyłam wątek i pojawiła się dla niej szansa....bardzo mi się to nie podoba:shake::shake::shake: Quote
fioneczka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 qrcze jeżeli Pan karmił ją tak długo to nie odeszła sama w inne miejsce co się mogło stać ? a może Pan coś mówił, może czasem znikała na dzień, bądź dwa ? Quote
andzia69 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 no cóż...pan pojechał osobiscie do schronu - nie ma jej:shake: ma mi dac znać jakby się tylko pojawiła...ale ja mam jakieś czarne myśli:-( Quote
rufusowa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 ja bym poczekała dzień, dwa....moze poszła za psami bo one np. wyczuły cieczke w innej wsi Quote
betel Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Jeszcze nie rozpaczajcie , może wróci:roll: Quote
andzia69 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 rufusowa napisał(a):ja bym poczekała dzień, dwa....moze poszła za psami bo one np. wyczuły cieczke w innej wsi te psy są....tylko jej nie ma:shake: ale nie pozostaje nam nic innego jak czekac:-( Quote
Recommended Posts