Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czekajcie cioteczki..cos sie na niebieskim ruszyło..... wiec kto chętny na transport do Olsztyna? :loveu:

Andziu mam nadzieje, ze nie będziesz zła ze Cie uprzedziłam z takimi nowinami :lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

rufusowa napisał(a):
czekajcie cioteczki..cos sie na niebieskim ruszyło..... wiec kto chętny na transport do Olsztyna? :loveu:

Andziu mam nadzieje, ze nie będziesz zła ze Cie uprzedziłam z takimi nowinami :lol:

czy mogę prosić o link do wątku na niebieskim ... nie radzę sobie tam z szukaniem :oops:

Posted

[FONT=Arial Black]transport Kielce-Olsztyn potrzebny[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[FONT=Arial Black]Ewentualnie Warszawa -Olsztyn, bo do Warszawy mamy w miarę stały transport i może udałoby się je zgrać.;)[/FONT]

Posted

[quote name='rufusowa']poczekajcie ciotki na oficjalna informacje, bo cos na niebieskim ucichło

mysle ze po południu powinny zapaść ostateczne decyzje ;)

oj rufusowa :) cicho na niebieskim bo maniu do pracy pewnikiem poszedł, bo ktoś musi na jedzonko dla świniulków pracować :)
a On napisał że zakochał się od pierwszego wejrzenia :loveu:
ja trzymam kciuki żeby się udało

Posted

tak ale Lady też juz praktycznie miał brać a jednak się wycofał.... z pewnością miał swoje powody ale rozumiecie, ze spokojna będę jak on napisze, ze juz i koniec i nieodwołalnie :cool3:
poza tym Andzia miala sie skontaktowac z panem, ktory dokarmia tą sunie zeby wypytac o stosunek do psow, bo maniu ma kilka bullterierów :p

Posted

cóż mam napisać...suni kontakty z psami poprawne i...:placz::placz::placz:

sunia od wczoraj nie pojawiła się na karmieniu:placz::placz::placz:
pan ma zadzwonic czy przypadkiem jakis zyczliwy nie zadzwonił do schronu i jej tam nie zgarnięto:-( zycie jest do d...y:placz::placz::placz:

Posted

powiedzcie że to nieprawda :placz::placz::placz: .... nie!!! to nie może być prawda !!!! ona przyjdzie :-(

jak długo Pan ją dokarmiał ?

ona jest piękn, może ją ktoś przygarnął ... może Pan by popytał ludzi w okolicy

Posted

[quote name='fioneczka']powiedzcie że to nieprawda :placz::placz::placz: .... nie!!! to nie może być prawda !!!! ona przyjdzie :-(

jak długo Pan ją dokarmiał ?

ona jest piękn, może ją ktoś przygarnął ... może Pan by popytał ludzi w okolicy

pan dokarmiał ją ponad półtora miesiaca....to jakieś dziwne zrzadzenie losu - jak przez tyle czasu suka siedziała na miejscu, wszyscy mieli ją w d...e to teraz nagle znikła, akurat w momencie jak założyłam wątek i pojawiła się dla niej szansa....bardzo mi się to nie podoba:shake::shake::shake:

Posted

rufusowa napisał(a):
ja bym poczekała dzień, dwa....moze poszła za psami bo one np. wyczuły cieczke w innej wsi

te psy są....tylko jej nie ma:shake: ale nie pozostaje nam nic innego jak czekac:-(