Jaaga Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Natussiaa, może przesłałabyś mi jakieś "nie bojowe";) zdjęcia małej, zastraszonej suni, kontakt i info, i zrobiłabym jej Allegro? Jeśli będziesz chciała, to daj znać na PW.Takich bidulek najbardziej mi żal, bo ich przetrwanie w stadzie to kwestia czasu. Czy ona jest po sterylizacji i jakiej jest wielkości? U mnie najszybciej znajdują domy takie małe tymczasowiczki, bo ludzie w mieście preferują drobne psy. Może akurat się uda z ogłoszenia znaleźć jej dom. Quote
tanitka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 wyzęłkowi zrobiłam allegro:lol: [URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=463635322"][B][COLOR=#2040ab]http://allegro.pl/show_item.php?item=463635322[/COLOR][/B][/URL] Quote
Natussiaa Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='tanitka']wyzęłkowi zrobiłam allegro:lol: [URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=463635322"][B][COLOR=#2040ab]http://allegro.pl/show_item.php?item=463635322[/COLOR][/B][/URL][/quote] Wielkie Dzięki:multi: Quote
Natussiaa Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='jade']a ja poproszę więcej informacji o wyżełku. jest już do adopcji? kastrowany? ma kopiowany ogonek?[/quote] jest już do adopcji,wykastrowany,ma około 6 lat,a z tym ogonkiem to nie wiem.. jutro się dowiem;) Quote
Natussiaa Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='Jaaga']Natussiaa, może przesłałabyś mi jakieś "nie bojowe";) zdjęcia małej, zastraszonej suni, kontakt i info, i zrobiłabym jej Allegro? Jeśli będziesz chciała, to daj znać na PW.Takich bidulek najbardziej mi żal, bo ich przetrwanie w stadzie to kwestia czasu. Czy ona jest po sterylizacji i jakiej jest wielkości? U mnie najszybciej znajdują domy takie małe tymczasowiczki, bo ludzie w mieście preferują drobne psy. Może akurat się uda z ogłoszenia znaleźć jej dom.[/quote] Ok,jutro pojadę do schroniska to porobię maleńkiej zdjęcia. Chyba jest już po sterylizacji.Sunia jest do kolan. Jej dogomaniackie imię to Iskierka ;) Na pewno kiedyś mieszkała w mieszkaniu...:-( Quote
Natussiaa Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='Pokahontas'] mix dalmatynka znalazła dziś dom:loveu: [IMG]http://www.schronisko.chwilka.pl//zdjecia/pieski/798.jpg[/IMG][/quote] super :multi::multi::multi::multi: Quote
Talcott Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Natussiaa']Więc tak jeżeli nie znajdzie się właściciel tego teriera to pojedzie do Niemiec do Fundacji. Dobermanka dzisiaj jest zabierana przez Fundację Dobermanów;) A jamniś jest naprawdę przeuroczy:loveu: no i naprawdę wygląda na ''prawdziwego jamnika''. Ma jednak problemy z jednym oczkiem..:-([/quote] A jak on wobec innych psów??? Quote
Talcott Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Tam jeszcze była mowa o suni z bliznami trzesacej sie w budzie- dobermance - co z nią????? Quote
Natussiaa Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='Talcott']A jak on wobec innych psów???[/quote] Jak Terrier z innymi psami to nie wiem a jeżeli chodzi o jamnika to do innych psów łagodny. Jest z innymi psami w jednym boksie i nie ma żadnych problemów. A ten terrier jednak szuka domu w Polsce;) Quote
Natussiaa Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='Talcott']Tam jeszcze była mowa o suni z bliznami trzesacej sie w budzie- dobermance - co z nią?????[/quote] Fundacja już się nią zainteresowała;) Quote
Talcott Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 No to opowiedz mi o nim - znam kogos kto utracil teriera rosyjskiego i strasznie płacze. A jamol mówisz łagodny - hmmm Quote
Natussiaa Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Mało o nim wiem.Leży w kojcu sam bez innych psów. Pokahontas będzie więcej wiedziała. Dzisiaj trafił do schronu jeszcze jeden Terier Rosyjski,jest na 1 stronie wątku łagodny:razz: Quote
Talcott Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Natussiaa']Fundacja już się nią zainteresowała;)[/quote] Super!!! tez tam żebrałam:cool3: Quote
Talcott Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 To postaraj sie plizzz o info - takie uczciwe o tych dwóch terrierach rosyjskich - może będę mieć dla jednego dom! Proszę o info o Jamolu - jeśli nie dominant - ja może bym go wzięła. Ale nie może być agresor bo moje są stareńkie i chore - jeden na serce !! A i ja tez nie okaz zdrowia!:evil_lol: Quote
Natussiaa Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='Talcott']To postaraj sie plizzz o info - takie uczciwe o tych dwóch terrierach rosyjskich - może będę mieć dla jednego dom! Proszę o info o Jamolu - jeśli nie dominant - ja może bym go wzięła. Ale nie może być agresor bo moje są stareńkie i chore - jeden na serce !! A i ja tez nie okaz zdrowia!:evil_lol:[/quote] Ok;) Jutro pojadę do schroniska to przy okazji porobię im zdjęcia Jamniol na pewno nie dominat;) No i to troszkę dziwne w przypadku jamika ale kocha psy i ludzi:cool3: wzięła?:crazyeye: naprawdę? łał :multi::multi: Quote
Talcott Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Psi!!!! jak wiesz tak gadasz -:cool3: Jamniki kochają jak chcą:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Pokahontas Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 jamnik to smutasek, rzadko podchodzi do krat, bardziej dominująca jest jego koleżanka jamnikowata. Prawdopodobnie jamnik ma jaskre na jednym oczku, ale doskonale sobie radzi. Terrierki są łagodne i bardzo duże:lol: piękne psiaki:loveu: jeden będzie prawdopodobnie kastrowany w tym tygodniu. Quote
Talcott Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Oj chyba nie jaskrę. Nie ważne na razie. Jest mozliwość sprawdzić jak on wobec innych psów - nie suniek??? Quote
diabelkowa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 od kiedy ten wyzel jest w schronisku ? i czy ma problemy z tylnia lapa ? tzn czy mu drga bo tak jakby ma tozwalony nerw i wyciety miesien? Quote
jade Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 wyżeł jest w strasznej kondycji i psychicznej i fizycznej: jest przerażony, ma zmiany skórne na łapach, na łokciach, i jakby na udach. przeraźliwie chudy. trzeba by go wyciągnąć na gwałt:-( trząsł się cały, i siedział w miejscu, więc ciężko mi powiedzieć cokolwiek więcej, ma nie kopiowany ogonek. straszny biedak:-( Quote
diabelkowa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 szczeka normalnie czy jakby mu struny glosowe rozwalili ? Quote
jade Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 nie szczekał wcale- siedział i omal na zawał nie zszedł ze strachu:-( Quote
diabelkowa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 a ta tylnia lape mozesz sprawdzic? to wazne bo jesli to ten pies co mysle to wiem jakiego domku potrzebuje. Quote
Recommended Posts