Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Natussiaa, może przesłałabyś mi jakieś "nie bojowe";) zdjęcia małej, zastraszonej suni, kontakt i info, i zrobiłabym jej Allegro? Jeśli będziesz chciała, to daj znać na PW.Takich bidulek najbardziej mi żal, bo ich przetrwanie w stadzie to kwestia czasu. Czy ona jest po sterylizacji i jakiej jest wielkości? U mnie najszybciej znajdują domy takie małe tymczasowiczki, bo ludzie w mieście preferują drobne psy. Może akurat się uda z ogłoszenia znaleźć jej dom.

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tanitka']wyzęłkowi zrobiłam allegro:lol:
[URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=463635322"][B][COLOR=#2040ab]http://allegro.pl/show_item.php?item=463635322[/COLOR][/B][/URL][/quote]

Wielkie Dzięki:multi:

Posted

[quote name='jade']a ja poproszę więcej informacji o wyżełku. jest już do adopcji? kastrowany? ma kopiowany ogonek?[/quote]

jest już do adopcji,wykastrowany,ma około 6 lat,a z tym ogonkiem to nie wiem.. jutro się dowiem;)

Posted

[quote name='Jaaga']Natussiaa, może przesłałabyś mi jakieś "nie bojowe";) zdjęcia małej, zastraszonej suni, kontakt i info, i zrobiłabym jej Allegro? Jeśli będziesz chciała, to daj znać na PW.Takich bidulek najbardziej mi żal, bo ich przetrwanie w stadzie to kwestia czasu. Czy ona jest po sterylizacji i jakiej jest wielkości? U mnie najszybciej znajdują domy takie małe tymczasowiczki, bo ludzie w mieście preferują drobne psy. Może akurat się uda z ogłoszenia znaleźć jej dom.[/quote]

Ok,jutro pojadę do schroniska to porobię maleńkiej zdjęcia.
Chyba jest już po sterylizacji.Sunia jest do kolan.
Jej dogomaniackie imię to Iskierka ;)
Na pewno kiedyś mieszkała w mieszkaniu...:-(

Posted

[quote name='Natussiaa']Więc tak jeżeli nie znajdzie się właściciel tego teriera to pojedzie do Niemiec do Fundacji.
Dobermanka dzisiaj jest zabierana przez Fundację Dobermanów;)
A jamniś jest naprawdę przeuroczy:loveu: no i naprawdę wygląda na ''prawdziwego jamnika''.
Ma jednak problemy z jednym oczkiem..:-([/quote]

A jak on wobec innych psów???

Posted

[quote name='Talcott']A jak on wobec innych psów???[/quote]

Jak Terrier z innymi psami to nie wiem a
jeżeli chodzi o jamnika to do innych psów łagodny.
Jest z innymi psami w jednym boksie i nie ma żadnych problemów.
A ten terrier jednak szuka domu w Polsce;)

Posted

Mało o nim wiem.Leży w kojcu sam bez innych psów.
Pokahontas będzie więcej wiedziała.
Dzisiaj trafił do schronu jeszcze jeden Terier Rosyjski,jest na 1 stronie wątku

łagodny:razz:

Posted

To postaraj sie plizzz o info - takie uczciwe o tych dwóch terrierach rosyjskich - może będę mieć dla jednego dom!

Proszę o info o Jamolu - jeśli nie dominant - ja może bym go wzięła. Ale nie może być agresor bo moje są stareńkie i chore - jeden na serce !! A i ja tez nie okaz zdrowia!:evil_lol:

Posted

[quote name='Talcott']To postaraj sie plizzz o info - takie uczciwe o tych dwóch terrierach rosyjskich - może będę mieć dla jednego dom!

Proszę o info o Jamolu - jeśli nie dominant - ja może bym go wzięła. Ale nie może być agresor bo moje są stareńkie i chore - jeden na serce !! A i ja tez nie okaz zdrowia!:evil_lol:[/quote]

Ok;)
Jutro pojadę do schroniska to przy okazji porobię im zdjęcia

Jamniol na pewno nie dominat;)
No i to troszkę dziwne w przypadku jamika ale kocha psy i ludzi:cool3:
wzięła?:crazyeye: naprawdę? łał :multi::multi:

Posted

jamnik to smutasek, rzadko podchodzi do krat, bardziej dominująca jest jego koleżanka jamnikowata.
Prawdopodobnie jamnik ma jaskre na jednym oczku, ale doskonale sobie radzi.

Terrierki są łagodne i bardzo duże:lol:
piękne psiaki:loveu:
jeden będzie prawdopodobnie kastrowany w tym tygodniu.

Posted

wyżeł jest w strasznej kondycji i psychicznej i fizycznej: jest przerażony, ma zmiany skórne na łapach, na łokciach, i jakby na udach. przeraźliwie chudy. trzeba by go wyciągnąć na gwałt:-( trząsł się cały, i siedział w miejscu, więc ciężko mi powiedzieć cokolwiek więcej, ma nie kopiowany ogonek. straszny biedak:-(