Weronia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 KasiaO napisał(a):Wera poza Tobą i mną nikt do małej nie zagląda...:shake::-( Kasia tak jest często na poczatku. Ale moze jednak ktoś się zainteresuje. A Sunia ma allegro? (chyba juz pytałam ale nikt mi nie odpowiedział..) Quote
KasiaO Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Nie chyba allegro nie ma, zrobie jej w ten weekend, może to pomoże... Najgorsze, że nie wiem nic o jej charakterze... Quote
Weronia Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='KasiaO']Nie chyba allegro nie ma, zrobie jej w ten weekend, może to pomoże... Najgorsze, że nie wiem nic o jej charakterze...[/quote] no charakter ma dobry ma 100%. z psami sie zgadza. I na pewno spokojna. A allegro wyróżnione, co??? Quote
Natussiaa Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 biedaczka..:-( dałam już o suni znac osobie pomagającej bassetom;) Quote
Weronia Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Natussiaa']biedaczka..:-( dałam już o suni znac osobie pomagającej bassetom;)[/quote] ooo jak miło widzieć kogoś nowego na naszym 2-osobowym wątku !! :) Dziękujemy Natussiaa. [B]SUNIA POTRZEBUJE POMOCY!! W GÓRĘ WĄTEK.[/B] Quote
Olena84 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Jest szansa że jak dla suni się coś znajdzie, będzie wesoła i zakończy się jej depresja, bo przecież na początku chciała się z Wami witać i wychodziła z budy. DT na CITO!!! Quote
KasiaO Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Kto pomoże i da dom tymczasowy ślicznej suni?? Quote
KasiaO Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='luka1']to ja też będe miłosniczką Lejli.[/quote] Super, widzę,że nasz dwuosobowy wątek się rozrasta:p:p Rewelacja, dzięki !! Quote
luka1 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 potrzebne lepsze fotki. Musicie ja z tej budy wytrzepać i jakie ona ma właściwie rozmiary? Quote
Lionees Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='KasiaO']Super, widzę,że nasz dwuosobowy wątek się rozrasta:p:p Rewelacja, dzięki !![/quote] Ziarnko do ziarnka,a zbierze się miarka:razz:.To ja tez dołączam do kółka adoracji suni;) Quote
Weronia Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Renata5']Ziarnko do ziarnka,a zbierze się miarka:razz:.To ja tez dołączam do kółka adoracji suni;)[/quote] oooo!! no i super Czy ktoś ma jakiś pomysł...??? Quote
Weronia Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='luka1']potrzebne lepsze fotki. Musicie ja z tej budy wytrzepać i jakie ona ma właściwie rozmiary?[/quote] noo, koniecznie foty. KasiaO, musisz zadziałać, pan z Wrześni Cię lubi ;p Quote
Lionees Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Weronia'] Czy ktoś ma jakiś pomysł...???[/quote] Z tymi pomysłami to już jest gorzej:shake:,ale może jak nas będzie więcej,to może wspólnie coś wymyślimy? Quote
luka1 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 no i budzimy dzień choć jeszcze ciemno za oknem Quote
Lionees Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Luka jak możesz zrywać psinę o 5-tej rano?:shake::evil_lol: Quote
luka1 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 chej , gdzie jesteście - leyla w budzie a wy razem z nią? WYŁAZIĆ !!!!!!!!!!!:mad: Quote
Lionees Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Halo,halo co już wszyscy śpią?:razz: A tu sunia czeka na domek:-x Quote
KasiaO Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Lalunia pokazuj się :p Coraz więcej ciotek cię odwiedza - coraz więcej szans na pomoc :razz: Quote
KasiaO Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 luka1 napisał(a):potrzebne lepsze fotki. Musicie ja z tej budy wytrzepać i jakie ona ma właściwie rozmiary? Rozmiarowo to ona przypomina baseta - taka dłuuuuga paróweczka :p śliczności, cud, miód normalnie...:loveu: Quote
luka1 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 zaczniemy dzień od pokazania że jesteśmy Quote
Recommended Posts