KasiaO Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 W schronisku we Wrześni jest cudna sunia obok której nie można przejść obojętnie.. Nie wiem o niej za dużo, poza tym , że w oczach ma bezmiar smutku...:-( Jej oczy zdają się pytać DLACZEGO? Sunieczka jest spokojna, budową przypomina baseta ale mordka nieco inna... Layla jest chyba młodą suczką, która nie może znieść pobytu w schornie. Jak pierwszy raz ją zobaczyłam stała przy drzwiach boksu wciskając pychol między pręty i prosząc o odrobinę uwagi... Po kilku dniach , kiedy znów przyjechałam, zobaczyłam wrak psa - Layla straciła nadzieje... nie wyszła nawet z budy....leżała zwinięta, pogodzona z losem...:-(:-( Proszę WAS nie pozwólmy tej suni tam umrzeć!! Ona zasługuje na dom i swoje miejsce na tym świecie!! OTO ONA: WPŁATY NA SABĘ: STYCZEŃ: - KasiaO czyli ja :p wpłaciłam na Sabę 60 zł ( zgodnie z moją deklaracją) na utrzymanie małej w styczniu. - Pani Bogusia z baseciego forum - 100 zł -Ala123 - 220 zł ( z tego 114, 50 na utrzymanie Saby styczeń) - Lutex(forum bassecie)-25zł - Mirka(forum bassetów)-50zł - Lucyna Sado-100zł - Magdalena Antoń-30zł - Leszek Dańczak-50zł SUMA: 529,50 Wydatki: smycz, obroża-50zł wizyta weta w domu-110zł sterylka-250zł kaganiec-26zł II wizyta weta - 80 zł SUMA: 516 zł POZOSTAŁO: 529,50 zł- 516 zł = 13,50 zł WPŁATY LUTY: -LucySxy - 100zł - KasiaO - 60zł - Ala123 - 100 zł RAZEM: 260 + 13,50 = 273,50 WPŁATY MARZEC ( informacje od Dark) Wpłaty za marzec: Kasia0-60zł ala123-100zł LucySxy-50zł Razem-160zł WPŁATY KWIECIEŃ KasiaO - 60 zł LucySxy - 100 zł BANEREK DO POBRANIA: Quote
Weronia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 takie duże zdjęcia lepiej wyglądają.. Sunia w DT !!!! Szukamy domu stałego !! Quote
KasiaO Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Wiem, że jestem optymistką ale może uda się znaleźć dla małej choć DT...:oops: Quote
Lionees Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Jejku,chociaż podniosę to psie nieszczęście:shake: Quote
Weronia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Może ktoś napisze jakiś wzruszający, krótki tekscik o suni do ogłoszeń???? A i ogłoszenia by się przydały.. Sunia ma depresję! już wcale nie wychodzi z budy:( jest przekochaną sunieczką:( spokojną, ma miłosc w oczach- co widac na zdjęciu.. Pomocy..:placz: Quote
Weronia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Widzicie to spojrzenie????? Ono woła : POMOCY !! :( Quote
Weronia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Nikt nie odwiedza wrzesińskiej biedy :( A to takie kochane suczysko Wierność bije z oczu :( Quote
Diegula Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Hopaj piękna na początek, chociaż tyle mogę Quote
KasiaO Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Może na początek jakieś imię wybiezemy małej? Macie jakieś propozycje? Cały czas mysle o malutkiej, ona podobno jest starszą sunia ( tak mówią w schornie) a teraz tak mokro i zimno...:-(:-( Quote
Weronia Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 no to sie nie godzi, żeby u tak kochanej i potrzebującej suni był tak mały ruch :( niee.. tu w ogóle nie ma ruchu :/ W górę Łezko!!!!!! A gdzie KasiaO, założycielka wątku? Odezwij się! Trzeba coś wymyśleć.. Quote
KasiaO Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Wercia ja nie zaglądam bo niewiedzieć dlaczego nie mogę tego wątku znaleźć....:oops: Ja proponuję: Layla Quote
KasiaO Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Weronia napisał(a): A gdzie KasiaO, założycielka wątku? Odezwij się! Trzeba coś wymyśleć.. ale co?? Nikt się mała nie interesuje...:-( Quote
Weronia Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 KasiaO napisał(a):Wercia ja nie zaglądam bo niewiedzieć dlaczego nie mogę tego wątku znaleźć....:oops: Ja proponuję: Layla jak to nie możesz znalezc??:D przecież sama go zakładałaś;) no Layla już była.. czy nie? coś trzeba wymyśleć i już. a tymczasem nie pozwólmy temu wątkowi umrzeć!! kto pomoże???? Quote
KasiaO Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Weronia napisał(a):jak to nie możesz znalezc??:D przecież sama go zakładałaś;) coś trzeba wymyśleć i już. a tymczasem nie pozwólmy temu wątkowi umrzeć!! kto pomoże???? Nigdy nie mówiłam, że jestem biegła na dogo...:oops: Nie pozwolimy!! trzeba znaleźć suni dom i to wspaniały!!!!! Quote
KasiaO Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Lalunia giniesz wśród tylu psich nieszczęść...:-( Pokaz się !! Quote
KasiaO Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 U ciebie taka cisza....:shake::shake::shake::-( Quote
KasiaO Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Dziś byłam w schronie, mała nawet nie chciała wyjść z budy...:-(:-( tylko taka fotkę jej zrobiłam Musimy znaleźć jej DOM!!!! Quote
Weronia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 o jezu... :( KasiaO, zmień tytuł.. może: Popatrz na mnie i powiedz ze mnie nie chcesz... sunia we wrzesińskim piekle, nie wychodzi z budy:( DT DS na CITO !!!! albo coś w tym stylu... i powklejajmy linka z wątkiem gdzie się da... może coś ruszy.. Sunia nie ma allegro, prawda??? Quote
Weronia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 i może w 1 poście dużymi literami napisz, że sunia nie wychodzi z budy i ma totalną depresję.. że szukamy dt ds na CITO.. ok? Quote
KasiaO Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Kochana sunieczko znajdziemy dla ciebie dom! MUSIMY!! Quote
KasiaO Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Wera poza Tobą i mną nikt do małej nie zagląda...:shake::-( Quote
Recommended Posts