Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zobacz Małogosiu na jej minę. :-( Wygląda jak 7 nieszczczęść. Taka mała zagubiona. A już te zdjęcia w pudle ze szczeniakami mnie rozwaliły zupełnie.:shake:

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasiu no udalo mi sie zalogowac wiec sam napisze co i jak:oops:

wczoraj jak przyjechalismy z Ania do schr,to pani Aneta poprosila mnie zebym znalazla dom dla malenkiej suni i okazalo sie ze to chodzi o mimi,
Bylam wsciekla bo powiedziano mi ze poszla do domu i jak by nie pani Aneta to bym nawet nie wiedziala ze ona nadal jest i Asior tez bo pewnie by jej tak jak mnie nie przyszlo do glowy pytac .:shake:

Niestety ja jej nie zdazylam zrobic zdjec wie jezeli Asiorku masz to wyslij mi na maila dam na cito do gazety i do kundla.

Posted

Asior napisał(a):
boszzzzzz :placz: jak się ciesze :placz::placz::placz:
to ktoś znajomy czy poprostu do schronu przyszedł??

Pani byla z córka ,byla juz z nia drugi raz i nie mogly sie zdecydowac na pieska wiec poprosilam pania żeby wziela mimi na dt poniewaz mimi byla na c3 siedziala w kacie i cala sie trzesła.Wiedzilam ze nie moge jej tam oddac z powrotem bo umarla by z glodu bo nic nie jadla .Prosilam ta starsza pania żeby ja wziela na dt ale nie mogla sie zdecydowac wie Poprosilam,jak sie okazlo wspaniala pania Bożene z jej córka o zabranie mimi. Wysłam juz zdjecia córece i zaraz podsylam link do tego watku zeby mogly poczytac i w razie czego pisac jak sie mla sprawuje.
Dzwonilam niedawno wie okazuje sie że mimi jest cudowna ,3 razy zwrocila jedzenie bo najpierw od nas zjadla łapczywie parówke ,a potem pani dala jej ryzk i tez łapczywie zjadla, widac że steres jej mija wiec zaczyna dziewczynka jesc.:loveu:

Posted

Tak,Mimi jest teraz u mnie jest naprawdę cudowną sunią i myślę że dobrze że właśnie do nas trafiła :multi: Wyprowadziłam ją na spacerek,bardzo się bała,ale potem już było dobrze,załatwiła się.W ogóle jest dla nas idealna,grzecznie sobie przy nas siedzi,daje się głaskać,po prostu SUPER PIES!!!!!!!!!!!!!!!!:-)