Kar0la Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Zobacz Małogosiu na jej minę. :-( Wygląda jak 7 nieszczczęść. Taka mała zagubiona. A już te zdjęcia w pudle ze szczeniakami mnie rozwaliły zupełnie.:shake: Quote
Asior Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Sunia ma na imie Mi-Mi ( ale nie wiem czy nadali jej w schronisku, czy to łwaściciele podali ....) Nadal jest w schronisku :( Quote
Kar0la Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Bardzo ładne imię. Pasuje do niej. Tak mi się marzy tymczas dla niej, a najlepiej szybko domek stały... Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 j3nny napisał(a):maleńka, jesteś już w domku? Niestety mnie jutro w schronisku nie ma bo jestem na aukcji pieskow z harbutwic i nie dowiem sie czy malenka jszcze jest czy nie ale mam nadzieja że Asia sie wszystkiego dowie.;) Quote
Kar0la Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Martwię się o suńkę. :-( A co z jej dziećmi? Znalazły domki? Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 j3nny napisał(a):wiadomo cos? tak ,dzwonilam dzisjaj do schroniska ,mala zostala adoptowana:lol: Quote
j3nny Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 uszczypnijcie mnie, żebym mogła się upewnić, że to nie sen! Quote
Asior Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 SUŃKA jednak nadal jest w schronisku :( dziś skończyła jej się kwarantanna :( niewiem co będzie z nią dalej :( Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 kasiu no udalo mi sie zalogowac wiec sam napisze co i jak:oops: wczoraj jak przyjechalismy z Ania do schr,to pani Aneta poprosila mnie zebym znalazla dom dla malenkiej suni i okazalo sie ze to chodzi o mimi, Bylam wsciekla bo powiedziano mi ze poszla do domu i jak by nie pani Aneta to bym nawet nie wiedziala ze ona nadal jest i Asior tez bo pewnie by jej tak jak mnie nie przyszlo do glowy pytac .:shake: Niestety ja jej nie zdazylam zrobic zdjec wie jezeli Asiorku masz to wyslij mi na maila dam na cito do gazety i do kundla. Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 jedyna dobra wiadomosc to taka ze nie pojdzie na boksy ogolne bo jest za mala i przez kratki by sie przecisla.Pojdzie na szpistal lub na jakis magazyn ale szkoda malutkiej ,szybko musimy jej znalesc domek staly lub chodzby tymczas. Quote
j3nny Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 napisalam juz PW, ja tez prosze o zdjecia wznowie ogloszenia w internecie, moze naucze sie w koncu robic allegro Quote
Asior Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 zdjęcia poszły do foksi i j3nny Wczoraj nie miałam jej jak zrobić zdjęć bo na kwarantanne by nas nie wpuścili.. Quote
j3nny Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Panie i Panowie! Od dziś sunia już w nowym domu! Tym razem na pewno :loveu: Szykujemy chusteczki Quote
malagos Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Księżniczka na ziarnku grochu :evil_lol: Wspaniale!!! Quote
Asior Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 boszzzzzz :placz: jak się ciesze :placz::placz::placz: to ktoś znajomy czy poprostu do schronu przyszedł?? Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Asior napisał(a):boszzzzzz :placz: jak się ciesze :placz::placz::placz: to ktoś znajomy czy poprostu do schronu przyszedł?? Pani byla z córka ,byla juz z nia drugi raz i nie mogly sie zdecydowac na pieska wiec poprosilam pania żeby wziela mimi na dt poniewaz mimi byla na c3 siedziala w kacie i cala sie trzesła.Wiedzilam ze nie moge jej tam oddac z powrotem bo umarla by z glodu bo nic nie jadla .Prosilam ta starsza pania żeby ja wziela na dt ale nie mogla sie zdecydowac wie Poprosilam,jak sie okazlo wspaniala pania Bożene z jej córka o zabranie mimi. Wysłam juz zdjecia córece i zaraz podsylam link do tego watku zeby mogly poczytac i w razie czego pisac jak sie mla sprawuje. Dzwonilam niedawno wie okazuje sie że mimi jest cudowna ,3 razy zwrocila jedzenie bo najpierw od nas zjadla łapczywie parówke ,a potem pani dala jej ryzk i tez łapczywie zjadla, widac że steres jej mija wiec zaczyna dziewczynka jesc.:loveu: Quote
Marta Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Tak,Mimi jest teraz u mnie jest naprawdę cudowną sunią i myślę że dobrze że właśnie do nas trafiła :multi: Wyprowadziłam ją na spacerek,bardzo się bała,ale potem już było dobrze,załatwiła się.W ogóle jest dla nas idealna,grzecznie sobie przy nas siedzi,daje się głaskać,po prostu SUPER PIES!!!!!!!!!!!!!!!!:-) Quote
malagos Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Witamy Cie, Marto, na dogomanii! Jako wielbicielka suczynek małego kalibru dziekuję, ze wziełaś Mimi do siebie :multi: :multi: Quote
Recommended Posts