Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto maleńka sunia, przyniesiona przez właścicieli wraz z 3-ma szczeniakami.... oddali ją, bo niby się przeprowadzili w domu do mieszkania i nie ma tam dla niej miejsca... (pani z 3-ką dzieci, czwarte w drodze :mad:)
sunia ma ok 5-6 lat, ale brak jej przednich zębów :( dziąsła ma w tak strasznym stanie, że jej wypadły :(
Stara nie jest, bo jak oceniła wetka, zęby ma dość ładne -( te co jej zostały), tylko złe odżywianie spowodowało uszkodzenie dziąseł...( chyba paradontoza)
Matka i maluchy były straszliwie zapchlone, i zapewne zarobaczone... Od razy je spryskali odrobaczyli, zachipowali...
Rozdzielili ją z maluchami, bo maluchy już miały z 7 tyg :(

Dom tymczasowy by się przydał, bo suńka jak trafi na ogólne to moze skończyć jak ten mały czarno biały psiak, zagryziony któregoś dnia.... (pamiętacie??? )

BŁAGAM o OGŁOSZENIA< BO JA CIERPIE NA BRAK CZASU.... MAŁE DZIECKO, CHORA FRETKA, MOJE PROBLEMY, sprawiają, że mało co sypiam, bo nie mam czasu na nic...

dzięki j3nny psiaki maja ogłoszenia tutaj:

[quote name='j3nny']
gumtree kraków
Kraków Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków

i ale-gratka malopolskie/psy/ratlerki
Wyszukiwanie

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
biedne psianki.
Poproś w tytule wątku o ogłoszenia.

jest przyklejony watek ogloszen zaktualizowany przez pidzej
wkleje tam watek, pewnie znajda sie chetni od razu...

piekna sieroca rodzinka...gdzie jest DT dla nich?
spojrzcie do Mapy ..moze frotka cos wymysli?

Posted

[quote name='j3nny']jaki kontakt podawać w ogłoszeniach?
na razie podałam mail, w razie czego wyedytuje

po zrobieniu ogłoszeń przez j3nny :multi: proszę Asior, by wkleiła w pierwszy post listę tych ogłoszeń, jesli pozostana/lub pojawią sią jeszcze jakieś "niewykorzystane miejsca w necie" łatwiej uzupełnić, i wygodniej sięgnąć po link do prezentacji szczeniąt

Posted

[quote name='j3nny']ogłoszenia już są tutaj:

gumtree kraków
http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Szczeniaki-i-ich-mama-prosz-o-dom-W0QQAdIdZ80515427

i ale-gratka malopolskie/psy/ratlerki
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1714201_szczeniaki_i_ich_mama_prosza_o_dom.html

dobrze, ze spojrzalam, bo ogloszenia na alegratce mi sie nie dodaly :angryy: ale juz sa

w wolnej chwili powrzucam wiecej

oto link do spisu stron ogloszeniowych opracowanego przez pidzej:multi:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122313

spojrz gdzie jeszcze moglabys oglosic, jak mowilam wkleilam tam takze fotki wraz z linkiem do watku

Posted

suńka jest na kwarantannie nr 7 ma numer 57/10/08 (tak łatwiej ją będzie znaleść, niż po imieniu)
Niestety imienia nie pamiętam, postaram się jutro dowiedziec, ale nie obiecuje ( jeśli będzie Paulinka przy komputerze to się dowiem, ale dziś jej nie było)

Posted

Asior napisał(a):
dwie suczki i psiak.. Tak jak pisałam w pw ;)
do tego szczeniaczki są bardzo "chodliwe" więc nie wiadomo czy jeszcze są...

Dokladnie asiu tak jak piszesz ,szczeniaki u nas wychodza bez naszej pomocy ,trzeba oglaszac sunke zeby nie trafila na boksy ogolne.Jezeli ludzie sie zrzekli psa ,a napewno tak bylo to moze byc adoptowana w kazdej chwili .