Asior Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='malagos']Witamy Cie, Marto, na dogomanii! Jako wielbicielka suczynek małego kalibru dziekuję, ze wziełaś Mimi do siebie :multi: :multi: suczynek małego kalibru :diabloti: Też się ciesze, ze mała ma domek... Jak tylko ją zobaczyłam w tym kartonie, wiedziałam, że nie możemy pozwolić, żeby została w schronisku.... Został tam też maluśli Tuntel.... (http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-jamniko-ratlerko-nietoperz-mlodziutki-szuka-domu-prosba-o-ogloszenia-123549/) P. Beato, czy można prosić o pamięć o nim??? Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Asior']suczynek małego kalibru :diabloti: Też się ciesze, ze mała ma domek... Jak tylko ją zobaczyłam w tym kartonie, wiedziałam, że nie możemy pozwolić, żeby została w schronisku.... Został tam też maluśli Tuntel.... (http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-jamniko-ratlerko-nietoperz-mlodziutki-szuka-domu-prosba-o-ogloszenia-123549/) P. Beato, czy można prosić o pamięć o nim??? Asiu mysle o nim i ja i karolinka ,wczoraj pani Malgosia obiecla ze nie da go na inne boksy wiec na razie jest bezpieczny ale szybko musimy mu znalesc domek, bo jest tez maluszek zestresowany:shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Marta napisał(a):Tak,Mimi jest teraz u mnie jest naprawdę cudowną sunią i myślę że dobrze że właśnie do nas trafiła :multi: Wyprowadziłam ją na spacerek,bardzo się bała,ale potem już było dobrze,załatwiła się.W ogóle jest dla nas idealna,grzecznie sobie przy nas siedzi,daje się głaskać,po prostu SUPER PIES!!!!!!!!!!!!!!!!:-) Marto jak milo ,ze sie wpisalas ,czy bylas juz kiedys na tym forum czy tak od razu udalo ci sie zalogowac bo to nie tak latwo ale widac ze sobie poradzias :loveu: czekamy zatem na wiadomosci o mimi, prosze pieknie podziekowac mamusi za domek i opieke nad mimi:lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 j3nny napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Kasiu ja tez sie ciesze ,ze malutka bezpieczna bo tam lezala napalecie w kaciku boksu i cla sie trzesa , tylko znowu nie moglam spac bo ta Bigwa co kiedys ci jej zdjecie wyslalm jest na boksie b z paroma suczkami i widzilam ze nie wszystkie sa przyjazne ,a ona stoi niesmialo posrod nich i juz nawet nie przylecila do mnie pod kratki bo sie ich bala:-(,a ja nawet nie mam gdzie ja wziasc.:placz: Quote
malagos Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 O jakiej suni piszesz? Boziulko, tyle tych nieszczęść wokoło :shake: Quote
j3nny Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 trzeba wzmocnic akcje poszukiwania domu dla Kubusia, moze z Dorcia by sie dogadala w boksie? a co z Georgem w ogole? :-( Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 j3nny napisał(a):trzeba wzmocnic akcje poszukiwania domu dla Kubusia, moze z Dorcia by sie dogadala w boksie? a co z Georgem w ogole? :-( to by bylo najlepsze wyjscie bo Kubus mlody i ladny ma wieksze szanse niz Dorcia wiec wtedy mozna by Bigwe dac do Dorci. georg nadal na luzyckiej ,Ania znow bedzie probowc go dzisiaj zlapac ,jak go zlapie to ja czekam na telefonie i jade zawiesc go do Wieliczki . Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Dzwonila pani Bożena u Mimi wszystko w porzadku , juz nie wymiotuje. Martusiu czekamy na twoje zapytania i jak tylko bedziemy mogly to bedziemy cie wspierac.;) Quote
j3nny Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 w razie czego ja też czuwam na posterunku :) Quote
Marta Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Bardzo się ciesze że mogę na was liczyć :multi: . U Mimi wszystko dobrze,trochę mnie martwi że nie zrobiła od poniedziałku kupki (bo w niedziele zrobiła).Mam nadzieję że się w końcu uda ;) . Dzisiaj , kiedy zmieniałam moim chomiczkom trocinki , Mimi mnie zaskoczyła , w pozytywny sposób, ponieważ zaczełą lizać moje chomiki i bawiła się z nimi :loveu:, i bardzo się ciesze z tego powodu :multi: . Quote
j3nny Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ja myślę, że Mimi nadal jeszcze jest w po-schroniskowym stresie, może jutro uda się z kupką trzymam mocno kciuki! Mimi aniołeczek :loveu: od razu wiedziałam że to złoty psiak:loveu: Quote
Marta Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 j3nny napisał(a):ja myślę, że Mimi nadal jeszcze jest w po-schroniskowym stresie, może jutro uda się z kupką trzymam mocno kciuki! Mimi aniołeczek :loveu: od razu wiedziałam że to złoty psiak:loveu: Dzięki,ja też mam nadzieje że się uda.TAAAK to naprawdę ZŁOOOOOOOOTY PSIAK!!!!!!!!!:multi::loveu::wink::mdrmed: :Dog_run::painting::laola::smile: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Marta napisał(a):Bardzo się ciesze że mogę na was liczyć :multi: . U Mimi wszystko dobrze,trochę mnie martwi że nie zrobiła od poniedziałku kupki (bo w niedziele zrobiła).Mam nadzieję że się w końcu uda ;) . Dzisiaj , kiedy zmieniałam moim chomiczkom trocinki , Mimi mnie zaskoczyła , w pozytywny sposób, ponieważ zaczełą lizać moje chomiki i bawiła się z nimi :loveu:, i bardzo się ciesze z tego powodu :multi: . Cudowna sunia lizala chomiczki :lol: Mimi tez byla cudowna matka wykarmila do konca swoje szczeniaczki :lol:,a sama przy tym zmarniala:shake: Quote
Marta Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Mam nadzieje ze nie bedzie gorzej :p Wlasnie zakladam jej strone internetowa cooldog.pl Quote
j3nny Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 na pewno nie bedzie jej gorzej :shake: w schronisku pewnie albo by juz zostala zagryziona, albo wpadlaby w depresje i przestala jesc, przestala podchodzic do czlowieka, na pewno by sie tez pochorowala a tu takie nowe, piekne zycie :loveu::loveu: dziekujemy bardzo w imieniu suni Quote
Marta Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Tak mam nadzieje ze jej sie podoba :multi: Quote
Asior Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Marta napisał(a):Bardzo się ciesze że mogę na was liczyć :multi: . U Mimi wszystko dobrze,trochę mnie martwi że nie zrobiła od poniedziałku kupki (bo w niedziele zrobiła).Mam nadzieję że się w końcu uda ;) . Dzisiaj , kiedy zmieniałam moim chomiczkom trocinki , Mimi mnie zaskoczyła , w pozytywny sposób, ponieważ zaczełą lizać moje chomiki i bawiła się z nimi :loveu:, i bardzo się ciesze z tego powodu :multi: . to nic.. jak przywieźli mi suńkę od willaski, to nie robiła kupy ponad tydzień Quote
Marta Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ok,dzisiaj na spacerku ,jak wróciłam ze szkoły, nareszcie się udało z tą kupką :multi: Bardzo się ciesze.Byłam dzisiaj u pani weterynarz u mnie na osiedlu ,pani mówi że jest wszystko w porządku i nie ma się czym przejmować ;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Marta napisał(a):Ok,dzisiaj na spacerku ,jak wróciłam ze szkoły, nareszcie się udało z tą kupką :multi: Bardzo się ciesze.Byłam dzisiaj u pani weterynarz u mnie na osiedlu ,pani mówi że jest wszystko w porządku i nie ma się czym przejmować ;) Widac ,ze wychodzi z depresji wiec teraz juz bedzie tylko lepiej ,zreszta sunka nie mogla tez trafic lepiej :multi::multi::multi: Quote
malagos Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 moze i taka maleńką ktoś pokocha http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-o-suzi-ktora-wazy-mniej-niz-piorko-124175/ Quote
Marta Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 malagos napisał(a):moze i taka maleńką ktoś pokocha http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-o-suzi-ktora-wazy-mniej-niz-piorko-124175/ Boziu jaka SŁOOOOOOOOOOOOOODKA:multi:Nie wierzę że jej nikt nie chce:crazyeye:(:mad:) Quote
iwonamaj Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Jak dobrze, że mała ma domek :lol:. Bądzcie szczęśliwe Mimi i Marto :lol: Quote
Recommended Posts