***kas Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 no ba! może z Twoimi rudymi w szranki stawać:evil_lol: Quote
358Andzik358 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='***kas']bo wiecie, najlepszą obrona jest atak :diabloti: ale do tematu- dzisiaj mój rudzielec został uwaga!(Brandulec i Presto się uśmieją:diabloti:) miniaturką setera :loveu: Facet tak zawzięcie mi to tłumaczył, że na końcu sama zwątpiłam, może faktycznie sweterka mam w domu :evil_lol:[/QUOTE] nie no, ten facet pewnie wie lepiej :razz: :lol: :lol: :lol: :cool3: Quote
***kas Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 :diabloti: łoo dziewczyno takich znawców ras mam tutaj, że nie pogadasz :diabloti: Nawet skundlonego wilka mam :roll:(o Joko-suce w typie kaukaza), a no i tegoo, nooo, mordyyyrce- rozwieje wątpliwości, nie chodziło o "morderce" tylko o rasę " mordyyyyrca" (fonetycznie zapisane)- to akurat o rottku :loveu: Quote
Daga&Maks Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 mi też kiedyś mówiono że mam setera :diabloti: widać że setery są popularne tylko wielu nie wie że ma taką rasę w domu :lol: Quote
Darianna Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 no prosze, a mi mówili, że mam spaniela :P Quote
nateenanu Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 To przyjrzyjcie sie naszemu Cheerosławowi: [IMG]http://i830.photobucket.com/albums/zz226/nateenanu/__IMG_0330.jpg[/IMG] na zawodach w pasieniu owiec mój Narzeczony sobie szedł z nim, przechodząca obok pani, która przyszła poogladac zawody mowi do mężą: "ZOBACZ KOCHANIE, TO TEZ JEST BORDER TYLKO TAKI INNY.." :evil_lol::evil_lol: No i tak nasz Cheero, kundelek ze schroniska został shelter borderem :cool3::cool3: Quote
Iza. Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Ooooo jaka fajna wiewiórka - Powiedział dziś facet o Buenosku - Biały chiński grzywacz owłosiony :evil_lol: Nazywany jest też królikiem, ze względu, ze ma właśnie klejone uszy :lol: no i dziewczynką jest dla wszystkich :evil_lol: Quote
karola&gacek Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [QUOTE]Nazywany jest też królikiem, ze względu, ze ma właśnie klejone uszy :lol: [B]no i dziewczynką jest dla wszystkich[/B] :evil_lol:[/QUOTE] Bo każdy mały piesek musi być dziewczynką! :diabloti: Zawsze słysze "Jaka ona cudna jest", na "Zerwijmy Łańcuchy" też pare razy został dziewczynką :evil_lol: Ale nie mam tego nikomu za złe :cool3: Quote
boksereczkaa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Ja również ciągle słyszę, że Koksik jest śliczną sunią, za to Zuza pięknym chłopcem :D Quote
zmierzchnica Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Za to moje burki to samce zawsze... Suki też :evil_lol: Quote
Kiłi Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='Darianna']no prosze, a mi mówili, że mam spaniela :P[/QUOTE] Moja bokserka została spanielem, tym mnie dziecko totalnie zabiło:lol:. To że była dalmatyńczykiem, amstafem czy AB już nie licze:p Jak myślicie jakiej płci jest to stworzenie? [IMG]http://img12.imageshack.us/img12/1826/img9654s.jpg[/IMG] Dodam, że często padało pytanie czy to dziecko mojego poprzedniego boksera:crazyeye: Bo to, że moja obecna bokserka jest brana za córeczke poprzedniego to rozumiem, ale takie małe kudłate?? Quote
Daga&Maks Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Maks też jest czasami brany za suczkę.Ludzie chyba już tak mają :lol: Quote
karola&gacek Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [url]http://img12.imageshack.us/img12/1826/img9654s.jpg[/url] Wypisz, wymaluj suczka! :diabloti: Ale u długowłosych to się nie dziwie że mylą, ale u krótkowłosych? Miałam jedną taką sytuacje "Jaka ładna! *schyla się* Anie, to piesek :crazyeye:" Quote
roots23 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 moja też jest często mylona z pieskiem, choc to suczka i to widac gołym okiem, bo też jest krótkowłosa :) Quote
Quattra Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Ostatnio, na spacerze z moim O Szkockim :p napotkałam się na komentarz od sąsiada "Gdzie z tym psem na trawniku, srania mu się zachciało..?!?!" ..ja natomiast odpowiedziałam mu, że jak nie na trawniku, to może na jego dywanie. Do dziś mi dogryza...:diabloti: Idiota. Quote
*kleo* Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='Iza.']no i dziewczynką jest dla wszystkich :evil_lol:[/QUOTE] Przypomniała mi się w związku z tym sytuacja na którejś z wystaw Siedzę sobie przy stoliku i wprowadzam poprawki przy psie znajomego, bo zaraz wyjście na ring, ostatnie szlify, top knot gotowy, kokarda zawiązana. Na to przychodzi pani zwiedzająca ze swoim "yorkiem" ostrzyżonym na sportowo i mówi: P: Zobacz Maksiu, jaka ładna dziewczynka! :loveu: J: Tygrys, słyszałeś? Na dziewczynkę cię pani przerobiła. To jest 100% chłop :lol:. P: Chłopak?? Z kokardką?? A ja mojego tak specjalnie strzygę, żeby wyglądał na chłopaka. No to wytłumaczyłam pani, że yorki na wystawach niezależnie od płci kokardkę muszą mieć. Porównując stan faktyczny z rozumowaniem kobitki wychodziłoby, że same suki na ringu yorasów chodzą :eviltong: Z resztą taka sytuacja nie zdarzyła się jeden raz ;) Quote
Daga&Maks Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 to wychodzi że cała populacja yorków i shih tzu to dziewczynki bo kokardki i gumki muszą nosić :lol: Quote
*kleo* Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='Daga & Maks']to wychodzi że cała populacja yorków i shih tzu to dziewczynki bo kokardki i gumki muszą nosić :lol:[/QUOTE] O maltańczykach zapomniałaś, tam też same suki w kiteczkach :eviltong: Tylko jeżeli wszystkie w kitkach to dziewczynki, to skąd biorą się szczeniaki? :evil_lol: Quote
Iza. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ide dzis z psem, koło nas przechodzi dwoje starszych ludzi - Przepraszam, jak to rasa ? - Chiński Grzywacz - Widzisz Marian co się z tym światem dzieje? Nawet już psy z Chin przywożą ! Nie byłam w stanie nic odpowiedzieć, musiałam jak najszybciej odejść, żeby nie wybuchnąć śmiechem :evil_lol::evil_lol: [quote name='*kleo*'] Tylko jeżeli wszystkie w kitkach to dziewczynki, to skąd biorą się szczeniaki? :evil_lol:[/QUOTE] Oj a czy to ważne ? :evil_lol: Quote
Pinesk@ Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Przepraszam za offa ale to ważne: :oops: [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]Dogomaniacy z [B]WROCŁAWIA !!![/B] Błagamy o pomoc. Z DT uciekł Bruno, nieduży, panicznie wystraszony pies. Prosimy o pomoc w poszukiwaniach Bruna. Pies wydostał się z szelek na spacerze i uciekł ponad 2h temu... BŁAGAM! to jego wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showth...148465&page=15[/URL][/FONT][/COLOR] __________________ Quote
*kleo* Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='Iza.']Oj a czy to ważne ? :evil_lol:[/QUOTE] No przecież, że nie, grunt, że są :evil_lol: Quote
roots23 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='*kleo*'] Tylko jeżeli wszystkie w kitkach to dziewczynki, to skąd biorą się szczeniaki? :evil_lol:[/QUOTE] z kapusty :p Quote
*kleo* Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='roots23']z kapusty :p[/QUOTE] Pewnie bociek je tam wrzuca :evil_lol: Quote
Daga&Maks Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 niektórzy może faktycznie nie wiedzą bo już chyba z dwa razy ktoś się mnie pytał skąd można wziąść psa :lol: Quote
358Andzik358 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 jak mama-pies i tata-pies bardzo sie kochają, to wtedy... :D Quote
Recommended Posts