Figa_77 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Umówiłam sie z państwem na przekazanie pieska dopiero po sylwestrze bo wyjezdzaja na swieta i sylwestra gdzies i wzieli by sonie ze soba ale nie znaja sie z nia jeszcze za bardzo wiec to by ryzyko było i ustalilismy termin na poczatku stycznia a do tego czasu Sonia u mnie... oby bylo dobrze :cool3: Quote
zuziaM Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Figa_77 napisał(a):Umówiłam sie z państwem na przekazanie pieska dopiero po sylwestrze bo wyjezdzaja na swieta i sylwestra gdzies i wzieli by sonie ze soba ale nie znaja sie z nia jeszcze za bardzo wiec to by ryzyko było i ustalilismy termin na poczatku stycznia a do tego czasu Sonia u mnie... oby bylo dobrze :cool3: Do Swiat i Sylwestra byl az caly miesiac :roll:. To bardzo duzo czasu, zeby poznac sie z psina dobrze .... :roll: Quote
Figa_77 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 poznac jak poznac ale wyobraz sobie ze teraz ten pies pojechalby ode mnie (a juz sie do mnie przywiazał) do nowych ludzi i nagle po 3 tygodniach znalazł by sie w tymi nowymi ludzmi w hotelu 200 km dalej i po dwóch tygodniach zas trafiłby do nich, Jak bedzie zmieniac miejsce pobytu co 3 tygodnie. juz nie mowiac o tym ze Sonia bardzo źle znosi takie zmiany a do tego jest to duzy pies i w stresie nie przewidzisz co zrobi...to po prostu dostanie do głowy i tyle takze mimo wszystko uwazam to za racjonalniejsze bo poznalam juz tego psa dosyc dobrze Quote
demi Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 POMOCY!!!!! Kto może przetrzymać Sonię od 30.12 do 1.01 ??? Bo jak ja ją wezme do swojej szarańszy to nie dość, ze po sylwestrze, to nawet na chwile usnąć nie bede mogła, bo jak sie zepną to koniec:shake: Hoteliki też odpadają bo już zajęte! MOŻE KTOŚ POMÓC!? Quote
NaamahsChild Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Ja odpadam, 30. wracam do Wrocławia, z 2 sukami, nie wiem jak zareaguje Sonia, do tego Lolita jest po paskudnej chorobie, która odchorowały i moje psiaki - co będzie, jak się zarazi..:shake: Quote
pixie Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 NaamahsChild napisał(a):Ja odpadam, 30. wracam do Wrocławia, z 2 sukami, nie wiem jak zareaguje Sonia, do tego Lolita jest po paskudnej chorobie, która odchorowały i moje psiaki - co będzie, jak się zarazi..:shake: bardzo malo czasu!!!! moze ulv cos wymysli.... Quote
demi Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 pixie napisał(a):bardzo malo czasu!!!! moze ulv cos wymysli.... nie no nie możemy przecież jednej biednej ulv wrzucić (już 8?) kolejnego psa na te malutkie metry co ma tam w domku... :shake: KTO MOŻE POMÓC??? Quote
xmartix Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Boze ;( masakra, czemu ja nie moge, czemu ;(;( Quote
demi Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 xmartix napisał(a):Boze ;( masakra, czemu ja nie moge, czemu ;(;( ja też nie mogę, ale bedzie wyglądało na to, ze musze:placz: znowu zadymy w domu bedą, tylko sie wieszać:placz: Quote
NaamahsChild Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 demi napisał(a):ja też nie mogę, ale bedzie wyglądało na to, ze musze:placz: znowu zadymy w domu bedą, tylko sie wieszać:placz: Ja bym wzięła, serio, ale Lolita ją zarazi na bank. Quote
demi Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 NaamahsChild napisał(a):Ja bym wzięła, serio, ale Lolita ją zarazi na bank. wiem, bo już mówiłaś;) ja mam ten komfort, że wiecej pomieszczeń, ale też wiecej zwierząt:shake: a jakoś to bedzie...:roll: Quote
Justynak Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Ja też nie mogę :-( Własne suczyce odtransportowuję na czas sylwestrowego "bombardowania" do moich rodziców, a z kolejny ogonem to na pewno nie dali by sobie rady... :roll: Quote
Figa_77 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Bedzie jakos Demi !! przezyjemy.... te trzy doby jakos da rade... oby wielkich dymów z reszta psiej bandy nie bylo i nie bedzie najgorzej... kurka sama sobie teraz w brode pluje ze sama nic wczesniej nie zalatwilam z chorzowskim TOZ-em (chociaz nie dalo sie z nimi za bardzo dogadac...) albo chcociaz wczesniej na katowicach hotelik zalatwic... :/ u moich rodziców tez lipa bo sami maja chorego psa który prawie nie chodzi...no ale mam nadzieje ciotka ze dasz rade ! do zobaczenia we wtorek Quote
demi Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Figa_77 napisał(a):Bedzie jakos Demi !! przezyjemy.... te trzy doby jakos da rade... oby wielkich dymów z reszta psiej bandy nie bylo i nie bedzie najgorzej... kurka sama sobie teraz w brode pluje ze sama nic wczesniej nie zalatwilam z chorzowskim TOZ-em (chociaz nie dalo sie z nimi za bardzo dogadac...) albo chcociaz wczesniej na katowicach hotelik zalatwic... :/ u moich rodziców tez lipa bo sami maja chorego psa który prawie nie chodzi...no ale mam nadzieje ciotka ze dasz rade ! do zobaczenia we wtorek a jakoś to bedzie, musi być do przodu :roll: Quote
pixie Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='demi']I Sonia u mnie w łazience :lol: ufff...legowisko w wannie zrobila? czy pod kibelek sie wpakowala:cool3::eviltong: Quote
demi Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 pixie napisał(a):ufff...legowisko w wannie zrobila? czy pod kibelek sie wpakowala:cool3::eviltong: co najlepsze to to, ze pod moja nieobecność wujek skumał ze sobą pieski;) jak weszłam i zobaczyłam jak wszystko luzem biega to mało zawału nie zaliczyłam:eviltong: mam jakieś jedno zdjecie na wyrku, to póxniej wstawię;) Quote
demi Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 pojechała do Basi jej ciotki tymczasowej;) a jeszcze kilka dni i bedzie w ds- damy znać oczywiście! Ale kuleje bidulka okropnie:shake: Quote
Figa_77 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 W niedziele jedzie do DS do Bielska. wszystko ustawione a póki co szaleje na śniegu bo uwielbia snieg !! ;) Quote
demi Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Figa_77 napisał(a):W niedziele jedzie do DS do Bielska. wszystko ustawione a póki co szaleje na śniegu bo uwielbia snieg !! ;) Świruska :loveu: a tu u mnie w pokoju;) Quote
Figa_77 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Niech ktos mi napisze krok po kroku jak tu zdjecie dac w wiadomosci bo ja tępa jesli chodzi o kompa jestem :eviltong: Quote
Recommended Posts