Frotka Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Dzięki wizytom wolontariuszy w hotelu Lucky bardzo się zmienił. Jest bardziej przyjazny, nie próbuje się już odgryzac przy podnoszeniu, na widok człowieka biegnie do krat i pokazuje, żeby go wypuścić. Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Lucky -latek jest dzisiaj w krakowskiej ,prosze trzymac kciuki:thumbs::thumbs: Quote
Frotka Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Trzymamy i czekamy na wiadomość, czy ktoś zadzwonił Quote
Ank@ Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Pani Marta trochę mnie przestraszyła, mówiąc że Lucky broni misek i nie pozwala do siebie podejść gryząc. Patrzę a on mnie z 'uśmiechem na twarzy' wita i ani myśli gryźć. Wsadziłam go do kojca i był spokój. :p Ludzie nie potrafią odczytywać wysyłanych przez niego sygnałów bo te jego zęby odstraszają. Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ank@2 napisał(a):I co ? I co ? dzwonił ktoś ? nikt ,a nikt:shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 j3nny napisał(a):i tu też jestem pierwszy raz :shake: Oj Kasiu jak mozesz tak zaniedbywac nasze pieski:loveu: Quote
j3nny Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ten nowy czarny psiak przywiazany na florianskiej nie ma jeszcze watku czy tez tam jeszcze nie trafilam :roll: Quote
fizia Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Słodki :loveu: A ta łapeczka zza krat...:( Quote
agamika Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 :diabloti: brzyyyyyyyyyyyydaaaaaaal kaszle :shake: ale siedzi w budynku :p :cool3: Quote
karusiap Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 brzydal?? teraz Aga to na bank na zlego psa patrzylas..:shake::eviltong: .on jest bossski:loveu: Quote
Ank@ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 zębatek śliczny :loveu: ON JEST PIĘKNY !!!! Quote
Frotka Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Reczywiście bardzo ładne. Dziękujemy, Patia. Quote
Patia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Czekam na tekst i namiary i szczękuś dostanie w prezencie Allegro :loveu: Mam też takiego szczękusia w domu :loveu:, popatrzcie : Szczękusie są piękne ! :eviltong: Quote
karusiap Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 :turn-l::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: przepraszam:oops: Jest BOSSSSSSSSSSKIIII,kocham takie psy,sa rozbrajajace!!!!!:loveu::loveu: Quote
fizia Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 LUCKY - miał zostac przerobiony na SMALEC - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 agamika napisał(a)::diabloti: brzyyyyyyyyyyyydaaaaaaal kaszle :shake: ale siedzi w budynku :p :cool3: Tak i od środy do piatku nikogo to nie zainteresowalo i nikt z wlascicieli hotelu nie udal sie z nim do weta.W srode jak Magda brala psy z hotelu mowila ze Lucky kaszle ale niesetety my nie mialysmy juz wstepu na teren hotelu wiec nie moglysmy nic zrobic ale myslalm ze po tym co sie stalo pojda po rozum do glowy i pozostalymi psami zaopiekuje sie nalezycie ale niestety sie mylilam ,dla nich nie wazne co sie dzieje z psami wazniejsze ze ucieka im kasa bo nie chcieli wydac nam psow. :angryy: Powiedzilam panu Tomkowi ,ze lucky chyba jest chory bo kaszle wiec od razu powiedzilam że zostana podane mu leki.;) Quote
Recommended Posts