okurasan Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 witam, my jestesmy zainteresowani adopcja buldozka, juz kilka razy sie zglaszalam z propozycja ale nie dostalam zadnej odpowiedzi wiec nie wiem gdzie pisac w tej sprawie. ale wracajac do tematu to moze my bysmy sprobowali zaadoptowac pieska?? oczywiscie jesli spelnimy oczekiwania. Quote
Chefrenek Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 okurasan napisał(a):witam, my jestesmy zainteresowani adopcja buldozka, juz kilka razy sie zglaszalam z propozycja ale nie dostalam zadnej odpowiedzi wiec nie wiem gdzie pisac w tej sprawie. ale wracajac do tematu to moze my bysmy sprobowali zaadoptowac pieska?? oczywiscie jesli spelnimy oczekiwania. Okurasan, Gizmo może się nie polubić z innymi psami. Było to wspominane w tym wątku.:cool3::cool3::cool3: a tak na marginesie do adopcji są dwie suczki :shake::shake::shake: Quote
lavinia Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Okurasan, Gizmo powinien iść do domu szczególnego.... napisz proszę do mnie na adres [email protected] - o sobie, Twoim domu, rodzinie, zwierzakach. Obiecuję, że odpowiem, może nie tego samego dnia, ale tak szybko jak dam radę i zobaczymy, czy uda nam się znależć dla Ciebie jakiegos buldożka , ok? Chefrenek, masz pw Quote
MaxAlexisBF Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 a ja prosze baaaaardzo aby Gizmuś dzis z dziecmi sie polubił :mad: no Gizmuś zrób to dla siebie i dla mnie:loveu: Quote
MaxAlexisBF Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Chefranek napisał/a "a tak na marginesie do adopcji są dwie suczki :shake::shake::shake:"[/quote] a gdZie znajde ten wątek? Quote
Chefrenek Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 MaxAlexisBF napisał(a):Chefranek napisał/a "a tak na marginesie do adopcji są dwie suczki :shake::shake::shake:" a gdZie znajde ten wątek? Wątku na razie nie ma. ;) Quote
lavinia Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Gizmo, Gizmo, gdzie twój domek ?? Quote
pati Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Gizuś ma sie dobrze. czasu nie mam na neta :roll: Nic sie u niego nie zmieniło siedza sobie z szyszka w jedym pokoju. To super facet i jak sie wylata nawet spokjny gania po podworku jak torpeda a na widok piłeczki oczy mu na wierzch wychodzą i wcale to nie metafora :evil_lol: Quote
lavinia Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 oj Gizmuś, Gizmuś........grabisz sobie chłopie.......:mad: Quote
lavinia Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Gizmo chłopaku, weż się w garść, bo domki ci koło nosa przechodzą..... Quote
lavinia Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Gizmuś.....co ja będę gadać...zobaczymy co będzie, radzę ci tylko chłopie, lepiej bądz grzeczny w tym tygodniu ...... Quote
Yana Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 lavinia napisał(a):Gizmuś.....co ja będę gadać...zobaczymy co będzie, radzę ci tylko chłopie, lepiej bądz grzeczny w tym tygodniu ...... bądź grzeczny jak cioteczka Lavinia ładnie prosi :mad: Quote
Inez de Villaro Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Gizmo jest naprawdę cudny!!! szkoda, że taka cholera do innych psów! Quote
lavinia Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 i zjadł ptaszka :diabloti::crazyeye: Quote
Inez de Villaro Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 :eviltong:czyjego...:evil_lol:?? Quote
lavinia Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 niczyjego, Pati dokarmiała takiego ptaszka...a Gizmo go zjadł...... już nie wiem czy się śmiać, czy płakać... ale za to koty lubi Gizmuś - jeszcze żadnego nie zjadł.... Quote
Chefrenek Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 lavinia napisał(a):niczyjego, Pati dokarmiała takiego ptaszka...a Gizmo go zjadł...... upolował i zjadł? skąd w nim tyle nienawiści?:crazyeye: Quote
lavinia Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 ja nie wiem czy on go zjadł z nienawiści...czy po prostu go sobie zjadł i tyle.... Gizmo jest trochę zagubiony obecnie, delikatnie powiedziawszy.....:evil_lol: Quote
MaxAlexisBF Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ...tez pytam wielokrotnie co z Gizmo ,ale odpowiedzi nie uzyskuje :angryy: Quote
netti1 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 hAlo!co z tym psiakiem?z tego co wiem to jemu się szykuje dobry dom ,tylko cisza zapadła w ustaleniach?dlaczego? Quote
lavinia Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 dziewczyny, Gizmo to pies specjalnej troski... trzeba mu szukać domu mądrze, tak by póżniej nie musiał wracać z adopcji..... nowe wiesci sa takie same jak stare - Gizmo jest ok. Dom w Łodzi jest jedynym w tym momencie poważnym kandydatem, ale i tu najpierw trzeba zrobić próbę, najlepiej w miejscu docelowym MaxAlexis - nie mam wieści o dzieciach, bo Pati nie ma dzieci, ciężko więc jest sprawdzić. Jednak po ostatnich wydarzeniach ( zjedzenie ptaszka i obgryzienie drzwi ) zaczynam się zastanawiać poważnie, czy Gizmo i dzieci to dobre połączenie. Bo odpowiedzialność za ewentualne pogryzienie dziecka spada na mnie.... Quote
MaxAlexisBF Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 teraz juz wiemy co sie ewentualnie stanie z Gizmem ptakopożeraczem:evil_lol: Quote
akucha Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Gizmo sam jest pewnie dzieciuch, który myśli, że mu wszystko wolno :lol: Ptaszka szkoda, wiadomo, ale bulwy często tak mają. Jedna z moich bulw też polująca jest cholera i dzieci nie lubi. Czytałam, że w przeszłości te psy używane były do polowań na gryzonie. Czasami pewnie ta skłonnośc sie ujawnia. E tam... znajdzie się dom dla Gizmo, on taki fajny. Quote
Recommended Posts