Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam, my jestesmy zainteresowani adopcja buldozka, juz kilka razy sie zglaszalam z propozycja ale nie dostalam zadnej odpowiedzi wiec nie wiem gdzie pisac w tej sprawie. ale wracajac do tematu to moze my bysmy sprobowali zaadoptowac pieska?? oczywiscie jesli spelnimy oczekiwania.

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

okurasan napisał(a):
witam, my jestesmy zainteresowani adopcja buldozka, juz kilka razy sie zglaszalam z propozycja ale nie dostalam zadnej odpowiedzi wiec nie wiem gdzie pisac w tej sprawie. ale wracajac do tematu to moze my bysmy sprobowali zaadoptowac pieska?? oczywiscie jesli spelnimy oczekiwania.

Okurasan, Gizmo może się nie polubić z innymi psami. Było to wspominane w tym wątku.:cool3::cool3::cool3:

a tak na marginesie do adopcji są dwie suczki :shake::shake::shake:

Posted

Okurasan, Gizmo powinien iść do domu szczególnego....

napisz proszę do mnie na adres [email protected] - o sobie, Twoim domu, rodzinie, zwierzakach. Obiecuję, że odpowiem, może nie tego samego dnia, ale tak szybko jak dam radę i zobaczymy, czy uda nam się znależć dla Ciebie jakiegos buldożka , ok?

Chefrenek, masz pw

Posted

Gizuś ma sie dobrze. czasu nie mam na neta :roll:
Nic sie u niego nie zmieniło siedza sobie z szyszka w jedym pokoju. To super facet i jak sie wylata nawet spokjny gania po podworku jak torpeda a na widok piłeczki oczy mu na wierzch wychodzą i wcale to nie metafora :evil_lol:

Posted

lavinia napisał(a):
Gizmuś.....co ja będę gadać...zobaczymy co będzie, radzę ci tylko chłopie, lepiej bądz grzeczny w tym tygodniu ......

bądź grzeczny jak cioteczka Lavinia ładnie prosi :mad:

Posted

niczyjego, Pati dokarmiała takiego ptaszka...a Gizmo go zjadł......

już nie wiem czy się śmiać, czy płakać...

ale za to koty lubi Gizmuś - jeszcze żadnego nie zjadł....

Posted

ja nie wiem czy on go zjadł z nienawiści...czy po prostu go sobie zjadł i tyle....

Gizmo jest trochę zagubiony obecnie, delikatnie powiedziawszy.....:evil_lol:

Posted

dziewczyny, Gizmo to pies specjalnej troski...

trzeba mu szukać domu mądrze, tak by póżniej nie musiał wracać z adopcji.....

nowe wiesci sa takie same jak stare - Gizmo jest ok. Dom w Łodzi jest jedynym w tym momencie poważnym kandydatem, ale i tu najpierw trzeba zrobić próbę, najlepiej w miejscu docelowym

MaxAlexis - nie mam wieści o dzieciach, bo Pati nie ma dzieci, ciężko więc jest sprawdzić. Jednak po ostatnich wydarzeniach ( zjedzenie ptaszka i obgryzienie drzwi ) zaczynam się zastanawiać poważnie, czy Gizmo i dzieci to dobre połączenie. Bo odpowiedzialność za ewentualne pogryzienie dziecka spada na mnie....

Posted

Gizmo sam jest pewnie dzieciuch, który myśli, że mu wszystko wolno :lol:
Ptaszka szkoda, wiadomo, ale bulwy często tak mają.
Jedna z moich bulw też polująca jest cholera i dzieci nie lubi.
Czytałam, że w przeszłości te psy używane były do polowań na gryzonie. Czasami pewnie ta skłonnośc sie ujawnia.

E tam... znajdzie się dom dla Gizmo, on taki fajny.