Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Monik@']A Puma to ma teraz stringi z nogawkami, bo zima a ona stara jest. Ale nosi... i się nie wstydzi... bo niezła z niej suczka...[/quote]
Hanka bez nogawek. Za to marki pampers :drinking:

• 1 month later...
Posted

jaka tu cisza zapadla ;)

:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

Posted

Eee a ja myślałam żeście juz poumierali/powymierali:eviltong:
Ja PPPonia pamiętam:lol:to dopiero był przemiał ....:evil_lol:
I tematy o dupie maryni i prysznicach i czego tu nie było:cool3:

Posted

[quote name='PaYooK']jaka tu cisza zapadla ;)
[/quote]
:laola: Pay, wszelki duch :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:
A praktykujesz jeszcze :painting: ??

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to za tegoroczne lato :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]piękne kobiety i szybkie samochody[/B][/COLOR][/FONT]
:drinking::drinking::drinking:

Posted

[quote name='Saint']No to za szybkie kobiety i piękne samochody! :eviltong:

:drinking:[/quote]

[B][FONT=Arial]:eviltong: pod te samochody i piękne panie w nich :eviltong::eviltong:[/FONT][/B]
:drinking::drinking::drinking:

• 2 years later...
Posted (edited)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cioteczki, to może fiolecik? :diabloti::drinking:[/QUOTE]:drinking:teraz to mało kto fiolecik popija , bo towarzystwo dystyngowane , szlachetne trunki tylko używa ....a Agresywnego doga niemickiego i druha Patysia pamiętacie ?? i myszkę xww

Edited by Alicja
Posted

:drinking:To i ja się napiję, w przyszłym roku dekadka będzie, choć po ilości postów nikt by nie pomyślał :eviltong: Ach leci ten czas...

Posted

[QUOTE]a Agresywnego doga niemickiego i druha Patysia pamiętacie ??[/QUOTE]
Tak :lol: :lol::lol:[COLOR=#ffffff][/COLOR].........................................

Posted

[quote name='Bogarka']Tak :lol: :lol::lol:.........................................[/QUOTE]

:grins: całe noce się siedziało :lol:
teraz już nie jest tak wesoło