Justa Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='Diana14']Justa jasne ze bym pamietała. Rzecz w tym, ze ja na wystawach jestem zakręcona i trzeba do mnie zagadywać. Nie wiem czy kojarzycie Justynke od corgisiów tutaj z forum. Ona własnie mnie poznała i podeszła. Za to ja jej nie poznałam tak się dziewczyna zmieniła![/QUOTE] Następnym razem Cię dopadnę :diabloti: bez krępacji :eviltong: Wystawiający zazwyczaj są zakręceni i czasem nie warto im wchodzić w drogę, bo gotowi ukatrupić ze stresu :evil_lol: A gdzie miesiekesa się podział? :razz: Jakieś pół roku temu z nim na gg gadałam.. :roll: Quote
Diana14 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Justa spokojnie, ja zdenerwowana czasem jestem (najbardziej jak cudzego psa wystawiam), ale nikt jeszcze fizycznie z tego powodu nie ucierpiał:eviltong:(o psychice nie będę się wypowiadać:evil_lol:) A pamiętacie jeszcze Benię i Bostka, Koronę, Dede, Lazy (pisze coś jeszcze na forum?), Komara, banjo, Louis, Kamilapon, KIRI, mami vel abs, mrówkę, Patikujek, sh_maniak, agatha, Matisse, Cobrę, PIKĘ...??? Quote
KaRa_ Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='Diana14']Justa spokojnie, ja zdenerwowana czasem jestem (najbardziej jak cudzego psa wystawiam), ale nikt jeszcze fizycznie z tego powodu nie ucierpiał:eviltong:(o psychice nie będę się wypowiadać:evil_lol:) A pamiętacie jeszcze Benię i Bostka, Koronę, Dede, Lazy (pisze coś jeszcze na forum?), Komara, banjo, Louis, Kamilapon, KIRI, mami vel abs, mrówkę, Patikujek, sh_maniak, agatha, Matisse, Cobrę, PIKĘ...???[/quote] Ja niektórych kojarzę i do dzisiaj kontakt jest i nawet piszą na forum;) Quote
XXL Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 agrafka ma sie swietnie obecni ma te swoje trudne dni zyjemy sobie w poznaniu :) wiec jesli bedziesz tu na wystawie to pewnie sie zobaczymy :) Quote
Diana14 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Niestety nie będzie mnie na wystawie w Poznaniu, po raz kolejny wyszła dupa z jednej z wazniejszych wystaw w roku:-? No trudno. Teraz nigdzie się z psami nie pokazuję do przyszłego roku. A gdzie w przyszłym roku to tez nie wiem bo ja chcę dzidzie mieć:multi: Quote
Iras Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Masz ci los... tak rzadko tu cokolwiek pisze, a niemalze zaliczam sie do weteranow :P Quote
Agga Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='XXL']a ja jestem weteranem ? czy mi sie zdaje ? hahah pozdro wy staruchy (agga...itd) i mlodsze grono :) co do piekielka to ja mam tam extra miesce juz zajete:) pozdrowka i pewnie sie zobaczymy na wystawie w poznaniu:)[/quote] [B][COLOR=DarkGreen]XXL ty prawie pierniku ... To w razie czego przenocujesz mamusie????[/COLOR][/B] [QUOTE]Agguniu to pozdrów tego starego piernika ode mnie:evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=DarkGreen][B]Jak się tylko odezwie do mnie to przekażę. [/B][/COLOR] [QUOTE]A pamiętacie jeszcze Benię i Bostka, Koronę, Dede,[B] Lazy[/B] (pisze coś jeszcze na forum?), [B]Komara,[/B] banjo, Louis, Kamilapon, KIRI, mami vel abs, [B]mrówkę[/B], [B]Patikujek, sh_maniak, agatha[/B], Matisse, Cobrę,[B] PIKĘ[/B]...???[/QUOTE] [COLOR=DarkGreen][B]Z LAZY mam kontakt :diabloti: Komar chyba ma się całkiem dobrze Patikujek na zasłaniu ale wróci. Sh_maniak jak wróci sama się pochwali :loveu: Agatha muszę znowu na gg zapukać. PIKA widziałam ją na innym forum :cool1::diabloti: Mrówka mi czasami śmiga na gg, odezwać się nie chce:mad:[/B][/COLOR] Quote
Diana14 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 sh_maniak słyszałam, że obrodziła:cool1::evil_lol: A my kochana kiedy się spotkamy:shake:? Quote
Agga Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='Diana14']sh_maniak słyszałam, że obrodziła:cool1::evil_lol: A my kochana kiedy się spotkamy:shake:?[/quote] [COLOR=DarkGreen][B]tak tak sh_maniak Matka Polka. Dianko nie wiem:shake: [/B][/COLOR] Quote
XXL Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]XXL ty prawie pierniku ...[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]To w razie czego przenocujesz mamusie????[/COLOR][/B] [/quote] tak da sie zrobic :) ale aggus musisz sobie spiworek skombinowac :) bo mamy tylko gle podlogi :) Quote
Agga Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='XXL']tak da sie zrobic :) ale aggus musisz sobie spiworek skombinowac :) bo mamy tylko gle podlogi :)[/quote] [COLOR=DarkGreen][B]Jeśli pojadę dam znać.Dziękuje.[/B][/COLOR] Quote
Diana14 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Co to, poumierali wszyscy weterani:roll:? Dziadki zwlec dupy i przytelepać się przed komputer:evil_lol: Quote
lupak Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Justa Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 :drinking: :drinking: :drinking: mmm. nie ma to jak fioleciq. Quote
Olusia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Może ja też nie weteran, ale... :drinking: :drinking: :drinking: :p Quote
LeCoyotte Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 szkoda że tylko wirtualny, ale lepsze to niż nic;) :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
PaYooK Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Hej, hmmm tak latwo mnie się nie pozbedziecie :diabloti: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Diana14 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Kurcze alkoholicy sami:evil_lol:Czemu mnie to nie dziwi;)??? Quote
Marcino1978 Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='Diana14']Co to, poumierali wszyscy weterani:roll:? Dziadki zwlec dupy i przytelepać się przed komputer:evil_lol:[/quote] melduje się dziad :diabloti: Quote
Diana14 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Marcino aż tak staro się czujesz:diabloti:??? Co u Ciebie? Tyle lat Cię już nie widziałam:placz: Quote
Justa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 :drinking: aż sobie chlusnę, bo mózg mi się przegrzał :mdleje: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Po części czuję się weteranem - fiolecik jest wieczny :drinking: :evil_lol: Quote
Agga Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [QUOTE]Co to, poumierali wszyscy weterani:roll:? Dziadki zwlec dupy i przytelepać się przed komputer:evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=DarkGreen][B] Dianko dziadki i babcie :p Dziecko jak Ty do nas mówisz??? Normalnie potrzebna rozmowa wychowawcza.:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Diana14 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Agga'][COLOR=DarkGreen][B] Dianko dziadki i babcie :p Dziecko jak Ty do nas mówisz??? Normalnie potrzebna rozmowa wychowawcza.:diabloti:[/B][/COLOR][/quote] Oh jejku nie bulwersuj się tak mamciu bo Ci ciśnienie jeszcze skoczy:eviltong: Możemy przeprowadzić rozmowę, ale tylko w 4 oczy:evil_lol: Quote
Agga Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [QUOTE]Oh jejku nie bulwersuj się tak mamciu bo Ci ciśnienie jeszcze skoczy:eviltong: Możemy przeprowadzić rozmowę, ale tylko w 4 oczy:evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=DarkGreen]Ciśnienie mam w normie :eviltong: No ba pewnie, że w 4 oczy:p[/COLOR] Quote
Recommended Posts