Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Diana14']Justa jasne ze bym pamietała. Rzecz w tym, ze ja na wystawach jestem zakręcona i trzeba do mnie zagadywać. Nie wiem czy kojarzycie Justynke od corgisiów tutaj z forum. Ona własnie mnie poznała i podeszła. Za to ja jej nie poznałam tak się dziewczyna zmieniła![/QUOTE]

Następnym razem Cię dopadnę :diabloti: bez krępacji :eviltong:
Wystawiający zazwyczaj są zakręceni i czasem nie warto im wchodzić w drogę, bo gotowi ukatrupić ze stresu :evil_lol:

A gdzie miesiekesa się podział? :razz: Jakieś pół roku temu z nim na gg gadałam.. :roll:

Posted

Justa spokojnie, ja zdenerwowana czasem jestem (najbardziej jak cudzego psa wystawiam), ale nikt jeszcze fizycznie z tego powodu nie ucierpiał:eviltong:(o psychice nie będę się wypowiadać:evil_lol:)

A pamiętacie jeszcze Benię i Bostka, Koronę, Dede, Lazy (pisze coś jeszcze na forum?), Komara, banjo, Louis, Kamilapon, KIRI, mami vel abs, mrówkę, Patikujek, sh_maniak, agatha, Matisse, Cobrę, PIKĘ...???

Posted

[quote name='Diana14']Justa spokojnie, ja zdenerwowana czasem jestem (najbardziej jak cudzego psa wystawiam), ale nikt jeszcze fizycznie z tego powodu nie ucierpiał:eviltong:(o psychice nie będę się wypowiadać:evil_lol:)

A pamiętacie jeszcze Benię i Bostka, Koronę, Dede, Lazy (pisze coś jeszcze na forum?), Komara, banjo, Louis, Kamilapon, KIRI, mami vel abs, mrówkę, Patikujek, sh_maniak, agatha, Matisse, Cobrę, PIKĘ...???[/quote]
Ja niektórych kojarzę i do dzisiaj kontakt jest i nawet piszą na forum;)

Posted

agrafka ma sie swietnie obecni ma te swoje trudne dni zyjemy sobie w poznaniu :) wiec jesli bedziesz tu na wystawie to pewnie sie zobaczymy :)

Posted

Niestety nie będzie mnie na wystawie w Poznaniu, po raz kolejny wyszła dupa z jednej z wazniejszych wystaw w roku:-? No trudno. Teraz nigdzie się z psami nie pokazuję do przyszłego roku. A gdzie w przyszłym roku to tez nie wiem bo ja chcę dzidzie mieć:multi:

Posted

[quote name='XXL']a ja jestem weteranem ? czy mi sie zdaje ? hahah pozdro wy staruchy (agga...itd) i mlodsze grono :)
co do piekielka to ja mam tam extra miesce juz zajete:)
pozdrowka i pewnie sie zobaczymy na wystawie w poznaniu:)[/quote]

[B][COLOR=DarkGreen]XXL ty prawie pierniku ...
To w razie czego przenocujesz mamusie????[/COLOR][/B]

[QUOTE]Agguniu to pozdrów tego starego piernika ode mnie:evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR=DarkGreen][B]Jak się tylko odezwie do mnie to przekażę. [/B][/COLOR]

[QUOTE]A pamiętacie jeszcze Benię i Bostka, Koronę, Dede,[B] Lazy[/B] (pisze coś jeszcze na forum?), [B]Komara,[/B] banjo, Louis, Kamilapon, KIRI, mami vel abs, [B]mrówkę[/B], [B]Patikujek, sh_maniak, agatha[/B], Matisse, Cobrę,[B] PIKĘ[/B]...???[/QUOTE]

[COLOR=DarkGreen][B]Z LAZY mam kontakt :diabloti:
Komar chyba ma się całkiem dobrze
Patikujek na zasłaniu ale wróci.
Sh_maniak jak wróci sama się pochwali :loveu:
Agatha muszę znowu na gg zapukać.
PIKA widziałam ją na innym forum :cool1::diabloti:
Mrówka mi czasami śmiga na gg, odezwać się nie chce:mad:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Diana14']sh_maniak słyszałam, że obrodziła:cool1::evil_lol:
A my kochana kiedy się spotkamy:shake:?[/quote]

[COLOR=DarkGreen][B]tak tak sh_maniak Matka Polka.
Dianko nie wiem:shake:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]XXL ty prawie pierniku ...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]To w razie czego przenocujesz mamusie????[/COLOR][/B]

[/quote]
tak da sie zrobic :) ale aggus musisz sobie spiworek skombinowac :) bo mamy tylko gle podlogi :)

Posted

[quote name='XXL']tak da sie zrobic :) ale aggus musisz sobie spiworek skombinowac :) bo mamy tylko gle podlogi :)[/quote]

[COLOR=DarkGreen][B]Jeśli pojadę dam znać.Dziękuje.[/B][/COLOR]

Posted

[QUOTE]Co to, poumierali wszyscy weterani:roll:? Dziadki zwlec dupy i przytelepać się przed komputer:evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=DarkGreen][B]
Dianko dziadki i babcie :p
Dziecko jak Ty do nas mówisz???
Normalnie potrzebna rozmowa wychowawcza.:diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Agga'][COLOR=DarkGreen][B]
Dianko dziadki i babcie :p
Dziecko jak Ty do nas mówisz???
Normalnie potrzebna rozmowa wychowawcza.:diabloti:[/B][/COLOR][/quote]

Oh jejku nie bulwersuj się tak mamciu bo Ci ciśnienie jeszcze skoczy:eviltong:
Możemy przeprowadzić rozmowę, ale tylko w 4 oczy:evil_lol:

Posted

[QUOTE]Oh jejku nie bulwersuj się tak mamciu bo Ci ciśnienie jeszcze skoczy:eviltong:
Możemy przeprowadzić rozmowę, ale tylko w 4 oczy:evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR=DarkGreen]Ciśnienie mam w normie :eviltong:
No ba pewnie, że w 4 oczy:p[/COLOR]