j3nny Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 dzisiaj bede dorabiac ogloszenia w innych miejscach Quote
j3nny Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 gumtree powielone na wszyskie miasta, walcze dalej:) Quote
mru Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 j3nny :multi: super! dzięki! a ja dorzuciłam na pierszą jeszcze dwa mniejsze poldkowe banerki :p Quote
Beata19 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 .............................................................. Quote
Erazm Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Tak mi się podoba pierwszy wątek, to świetny materiał na skopiowanie do allegro? Można? Allegro oczywiście dla Leopolda Quote
mru Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 można :eviltong: jak najbardziej! dzięki... :multi::loveu: Quote
gagata Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Mru, Ty załóż wątek poetycki na dogo...:lol: dla psów o rozmarzonych oczach i delikatnym uśmiechu;)... Ja tam czekam na Pawlikowską_Jasnorzewska.... Quote
mru Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Na ciepłej niebieskiej łące pasą się białe zające pasą się białe baranki w kwitnące złotem poranki hehehe ;) będzie i to :P gdzieś jeszcze muszę Poświatowskiej "użyć" ;) Quote
gagata Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Tylko Halcię i jej orzecholot zostaw w spokoju...:evil_lol: Quote
Neczka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Taki śliczny pies... Taki samotny pies...:-( Quote
Neczka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Leo, pozwolisz zaoffować ? ;) Zapraszam wszystkich na wątek Orzechowskiej koleżanki Leopolda - uroczej anatolianki - Cory (klik w zdjęcie) Quote
Erazm Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Wieść gminna niesie, ze Leopold ma już aukcję, podpuściłam citkę Isadorkę i ta dobra dusza zabrała się za all.:Rose::Rose: http://allegro.pl/item454098340_leopold_kto_przekona_go_ze_jest_inaczej.html Quote
Isadora7 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Erazm']Wieść gminna niesie, ze Leopold ma już aukcję, podpuściłam citkę Isadorkę i ta dobra dusza zabrała się za all.:Rose::Rose: http://allegro.pl/item454098340_leopold_kto_przekona_go_ze_jest_inaczej.html No podpuściła, podpuściła na allegro wyróżnione. A swoją droga Tyrmandem mnie rozwaliłaś - Dzienniki mniej ale Złego uwielbiam. Quote
mru Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 :cool3: dziewczyny :loveu: strasznie dziękuję! wyróżnione allegro - ale Ci się, Leopoldku poszczęściło! :) kochane ciotki! bardzo ładne allegro w małpie głowy :D;);) Quote
j3nny Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 wcinam sie w watek Leopolda wiem :-( ale czy ktoras ciocia moglaby takie allegro dla Kikuni zrobic? ma zwykle, ale domu ani widu ani slychu:( czas leci i niedlugo zima :placz: nie wiem juz co robic do Kiko mozna trafic przez bannerek w moim podpisie Quote
mru Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 wyróżnienie kosztuje ze 20 zł zdaje się ale to dobry pomysł jest bardzo warto. Quote
j3nny Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 gdyby ktoras ciocia mogla zrobic taka chwytajaca za serce aukcje, to ja przeleje pieniazki za wyroznienie juz ci nie smiece na watku Leopoldzie:) Quote
mru Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 a mi to nie przeszkadza :) wymienianie się wiadomościami jest zawsze dobre Kiki tak samo jak Leo potrzebuje domu! :p Quote
gagata Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 A ja spotkałam się z opinią,że tych wyróżnionych allegro jest już tak dużo,że bardziej rzucają się w oczy niewyróżnione.... Quote
mru Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 to jest bardzo dobre spostrzeżenie w sumie ja niestety nie robię allegro więc nie wiem jak to statystycznie wychodzi... hmmm... ktoś wie? Quote
j3nny Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 ja moge tylko ze swojej perspektywy powiedziec, ze mi sie bardziej rzucaja w oczy wszelkie aukcje, ktore sa u gory strony... Quote
Recommended Posts