Saphira Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 RYBKA ! TY nie myśl tylko ogłoś psinkę jak potrafisz. Wykupię Ci kodzik :lol: Quote
Rybka_39 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Saphira']RYBKA ! TY nie myśl tylko ogłoś psinkę jak potrafisz. Wykupię Ci kodzik :lol: następny świniak obrzydły:loveu: mam skrzynke na PW, zablokowaną:mad: A alegratka juz dawno jest, tylko zapomniałam napisać:cool3: Quote
Rybka_39 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Dla Dianeczki wyrożnione dzięki mojej sponsorce Saphirce:loveu: alegratka Quote
Saphira Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 DZIĘKI WIELKIE RYBKO :modla::modla::modla::modla::modla: Czy ten kodzik do ciebie dotarł 48pjx ? Wyslałam na pw Quote
Nona Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Estote- dziś puszczam przelew. Kwota jak u Saphiry. Macie trochę czasu a Diana jest po prostu piękna Saphiro- jak tam światło pod latarnią? Pochodzimy po sąsiadach?:) Przy okazji szukać muszę kolejnego domu dla psuni odebranej menelom- tej z Łysomic. Po dwóch tygodniach pańcia wpadła na pomysł, że trudno chodzić wieczorem na spacer z psem jak jest zimnoi ślisko.. Serce jej pęka, spać nie może ale...Nóż się otwiera Quote
Saphira Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Czy możecie pomóc ? http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-tragedia-erka-miala-wypadek-pomoc-dla-psow-erki-potrzebna-125841/index13.html#post11326744 Quote
Agata69 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Nona napisał(a):Estote- dziś puszczam przelew. Kwota jak u Saphiry. Macie trochę czasu a Diana jest po prostu piękna Saphiro- jak tam światło pod latarnią? Pochodzimy po sąsiadach?:) Przy okazji szukać muszę kolejnego domu dla psuni odebranej menelom- tej z Łysomic. Po dwóch tygodniach pańcia wpadła na pomysł, że trudno chodzić wieczorem na spacer z psem jak jest zimnoi ślisko.. Serce jej pęka, spać nie może ale...Nóż się otwiera Ludzie są jednak żałosni. A gdzie ona teraz jest? Quote
Nona Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Sunia jest u pańci.Chodzi z nia dogladać wnuczkę, zaprzyjażniła się z kotem, jest cudna, mądra i kochana. Raz zginęła na 5 godzin ale wrociła pod dom. Sądziłyśmy, że zjednała ostatecznie piejącą z zachwytu rodzinę. Jutro jedziemy z Olą do kobiety i zabieramy znajomą- liczymy a raczej ola liczy na to, że któraś z nich pęknie...Zadbamy o suńke ale trudno mi takie postępowanie zrozumieć. tak traktuje się przedmioty jednorazowego użytku Quote
Saphira Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Rybka_39']Dla Dianeczki wyrożnione dzięki mojej sponsorce Saphirce:loveu: alegratka Widziałyście allegratkę dla Dianki ? Jest cały czas na pierwszym miejscu :loveu::loveu::loveu::loveu: Dzieki Rybko. :eviltong::eviltong::eviltong: Czy jak sie wyróznienie skończy to można je jeszcze raz zasilić kodem ? Quote
Saphira Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 I co tam u Dianki ? Były jakieś telefony z ogłoszeń ? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 U Dianki wszystko po staremu. Zauważyłam dzis, ze Dianie na brzuchu- w okolicach pępka zrobił sie guzek. Przy dotyku nic ją nie boli. Widac go jak ona sie wyłozy na plecach-jak stoi to go nie widać. Trudno powidziec co to może byc- jest raczej miękki- w poniedzialek jade do weta sprawdzic co to-niech sie wypowie..... Ogólnie jej samopoczucie bez zmian- szaleje z psami, ma dobry apetyt, więc nie widac aby to jakos wplywało na jej ogólne zachowanie. Quote
estote Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Diana ma to od zawsze, tzn od momentu kiedy ją znam. Jej córka też ma coś takiego i wet powiedział, że to nic groźnego - to jakby znamię, więc nie ma się co przejmować. Ale myślę, że warto to potwierdzić tak na wszelki wypadek. Nikt nie dzwoni o Dianę. Przez te 2 miesiące, podczas których szukamy jej nowych opiekunów zadzwoniła tylko 1 pani, która w rezultacie się rozmyśliła, bo Diana jest za duża. Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Allegro Diany kończy się poniedziałek. Wystawiać ponownie? Macie jakis pomysł na tytuł aby przyciągnął jak najwięcej ludzi? Quote
Saphira Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Tytuł jest dobry. Problem w tym, że allegro też trzeba reklamować. Inaczej nikt nie zajrzy :shake: Jak robiliśmy allegro cegiełkowe dla Pani Romy to każdy pisał gdzie mógł. Duży oddźwięk był z informacji rozsyłanych z profilu nasza klasa. Moi znajomi wpłacili 200 zł. Jak informowałam o Krzyczkach to aż 3 osby z moich znajomych wpłaciły :lol: Trzeba wychodzić z informacją poza dogo i allegro ;) Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Pokochaj DIANĘ, pomóż zapomnieć o koszmarze!!! (485489852) - Aukcje internetowe Allegro Kto może niech porozsyła gdzie może i do kogo może. Proszę. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Dzięki estote za info....ale i tak podjade sprawdzic co to, bo wczesniej tego jakos nie zauważyłam...mam nadzieję, że się nie powiększa:roll: Może warto reklamowac Diane,ze to super towarzysz dla innych psiakow, że jest psem, który lubi przebywac na dworzu? Quote
Saphira Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Dzięki estote za info....ale i tak podjade sprawdzic co to, bo wczesniej tego jakos nie zauważyłam...mam nadzieję, że się nie powiększa:roll: Jeżeli chodzi o guz to ja mojemu Kacprowi na wiosnę dałam usunąć. Wg mojej Pani wet był to włókniak i wkrótce pies miałby nowotwór. Lepiej usunąć. Mam pytanie : Kto w naszym rejonie zajmuje się interwencjami doraźnymi ? Dostałam zapytanie na naszej klasie od nieletniej dziewczynki : "Niedaleko mnie (3 domy) mieszkają ludzie którzy od Paru lat nie dbają o psa. Jest przywiązany łańcuchem do rozpadającej się budy i mimo mrozów i burz musi tam być. Jest wychudzony. Nie wiem co robić. " Też nie wiem co zrobić :shake: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Jesli nie macie schroniska u siebie ani zadnej osoby Inspektora to Straz Miejska ma obowiązek sie tym zając. Trzeba to do nich zgłosic. Kwestia potem pod jaki schron podlegacie i czy schron by psa przyjał jesli trzeba go odebrac. Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 dziewczynka szuka pomocy, trzeba jej pomóc. może jest jakiś oddział TOZu tam? a jak nie to najlepiej poprosić o pomoc jakąś Fundacje z okolic - prędzej pomoże niz TOZ czy Straż Miejska... Quote
Saphira Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Nie mam pojęcie czy tu działa jakaś fundacja :shake: Na razie trzeba spróbować z tą strażą i schronem. Boję się tylko czy w toruniu psa nie uspią. Jakoś mało jest tam psów :shake: Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 w samym Toruniu moze nie ma Fundacji ale gdzies w okolicznych miastach? kurka, ja nawet nie wiem gdzie Toruń leży dokładnie :roll: Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 a oddział Straży dla Zwierząt? poszukaj tego może... Quote
Recommended Posts