Ania+Milva i Ulver Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Diana ok, dzis okropna pogoda, więc psiaki srednio chetne na spacery...ale za to uszka wędzone załatwiaja sprawe i zajęcie jest;) Dzis mija tydzień od sterylki- wszytko sie ładnie goi..w piatek albo po weekendzie najlepiej zdejmowac szwy. Quote
Agata69 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Dzisiaj wysłałam ja pani ze Szczecina. Pani chce małego pieska, ale a nuż... Quote
estote Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 tej Pani ze szczecina zależy na małym czy młodym psie? mamy też do adopcji pieska, który ma ok. 4 lat, został wyrzucony na stacji benzynowej na trasie warszawa-toruń, błąkał się tam 3 tygodnie bez jedzenia... po ok miesiącu znalazłyśmy mu dom stały, ale po kolejnych 3 miesiącach pani się rozmyśliła... traktowała go ja zabawkę i znudził się jej... jest czarny, mały, ładny... a w piątek wydajemy ostatniego szczeniaka, więc będziemy mogły zabrać Dianę do siebie niebawem :) dobrej nocy Dianko :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 No to czekamy na decyzje kiedy Diana zabierana:p Kochany słodziak z niej Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Jutro wybieram się zdjęcie szwów Dianki...wczesniej nie wyrobiłam się czasowo. U suni wszytsko ok- jest bardzo grzeczna, cieszy się całym ciałem:loveu:bez problemu biega bez smyczy-nie oddala się wcale i od razu przychodzi na zawołanie. Razem z moim Ulverem biegają sobie razem na spacerach- Dianka nie za bardzo umie się bawic, ale towarzystwo innego psiaka jej wcale nie przeszkadza. Ma bardzo duży apetyt, ładnie zjada suchą karmę-zreszta ona wszystko lubi:p Quote
estote Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 do góry kochana! bądź widoczna Diana szuka domu... cały czas ogłoszenia są w gazetach toruńskich, ale niestety narazie cisza. Oby przed burzą, czyli zainteresowaniem nią. śpij dobrze śliczna Quote
Agata69 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 U mnie tez cisza. zrobimy jej z kasia allegro. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Jak tylko pojawi się trochę słońca to porobie jej nowe fotki....ale cos pogoda ostatnio tragiczna Quote
Agata69 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ania, koniecznie nowe, dobre fotki. W czwartek Kasia zrobi małej allegro, juz to ustaliłyśmy. Zdjecia, zdjecia. Dzisiaj jest ładnie do roboty. Ania, pozdrawiam:loveu:. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Pozdrowienia i dla ciebie:loveu: Szwy zdjete. Diana bardzo grzeczna byla. Quote
Kasia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ok, czyli w czwartek będzie wyróżnione allegro ale FOTKI potrzebne ;) Quote
Kasia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Potrzebne lepsze zdjecia Diany. Ja na razie wystawię z tego co jest ale ludzie to wzrokowcy a dobre fotki to połowa sukcesu w ogłoszeniu ;) Quote
Agata69 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Wysłałam ja dzisiaj do gazety. Zobaczymy, moze cos sie urodzi. Quote
Kasia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Gdzie ona teraz przebywa? Czyje namiary wpisać w aukcji? Quote
Kasia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Aukcja Diany: Diana. 5 LAT WIĘZIONA NA DZIAŁCE.Odmień Jej los (466678183) - Aukcje internetowe Allegro Na razie wpisałam namiar na Agatę. Quote
Agata69 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Kasia']Aukcja Diany: Diana. 5 LAT WIĘZIONA NA DZIAŁCE.Odmień Jej los (466678183) - Aukcje internetowe Allegro Na razie wpisałam namiar na Agatę. Myslę że trzeba podac namiary na Paulinę. Paulinka wyślij swój nr tel i mail Kasi na priv. Quote
Agata69 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Kasiu, allegro jak zwykle sliczne. I oby tak szczęsśliwe jak w przypadku Figi i całej reszty. Quote
Kasia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Agata69 napisał(a): Brodnica, a niedługo Toruń. To co mam teraz wpisać w aukcji? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 TORUŃ- na dniach sunia jedzie do Pauliny. Allegro bardzo ładne!!:loveu: Quote
estote Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 piękne allegro:) dziękuję w imieniu Diany. Oby podziałało... dziękuje za pomoc dobre z Was istoty :loveu: Quote
estote Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 poszukujemy domu tymczasowego dla Diany czy ktoś chce zaopiekować się tym cudem psim? my niestety nie mamy możliwości jej zabrać do siebie, głównie dlatego, że całymi dniami nie ma nas w domu (chodzimy na zajęcia...). Diana byłaby więc nieszczęśliwa, samotna... A bardzo nie chcemy tego. Poszukujemy dla niej domu z ogrodem lub domu z możliwością szybkiego wyjścia na zewnątrz, głównie przez to, że całe życie spędziła na łańcuchu i nie czuje się zbyt komfortowo w domu... Warto zaznaczyć, że potrzeba jej na początku poświęcić trochę czasu i pracy. Pomóż jej... Quote
Recommended Posts