Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękna ta Wasza Dianka....Ewa,jak ona ma słaby żołądek, to owsiankę gotuj jej na wodzie i do ugotowanej dodawaj chudego twarogu...Psy żle trawia słodkie mleko...

Posted

Owsiankę w fazie wstepnej gotuję na wodzie. Jak się zagotuje to wyłączam kuchenkę i zostawiam garnek na ciepłej płycie. Dodaję siemienia lnianego a po paru godzinach mleka. Bez mleczka nie ruszą i tyle. Mleka jest stosunkowo niewiele bo daję litr na jakies 5-7 litrow owsianki, tak dla smaczku:cool3:

Posted

Ja cały czas pamiętam o Dianie. Tylko dla mnie ona już znalazła dom:loveu:.
Niestety przekonuję się o tym na własnej skórze, że psy znajduja czy wybieraja sobie nas, a nie my psy.

A ja mam nowa bidkę pod opieką. Skrzyżowanie jamnika, foxteriera i taboretu ala Ludwik XVI. Do tego łysawe, kościste i z oczami jak studnia. Zaraz siadam robić wątek.

Posted

estote napisał(a):
no, no, no...

Saphira dobra kobieto, jak pięknie dbasz o tą szkaradę przecudną :)

No bez przerzesady:loveu:Nie jest aż tak szkaradna:loveu:Bardzo sie podobała znajomej z W-wy bo podobna do jej Brutusa. Jej bym ją dała, ale ogródek mały jak na dwa psy i woli do sprzątania gówienek nie było:loveu:

Posted

a jak Dianka przeżywa burzowe i gorące dni?

nasze psiaki ciężko...
mieszkamy na 10 pietrze, więc gdy grzmi, zdaje się, że to 2 metry nad dachem ;)

mamy nowego psiaka do adopcji - sąsiedzi znajomych po 4 latach chcą oddać psa, gdyż okazało się (trochę podejrzane), że mają uczulenia na jego sierść...
reksio ma 4 lata, mieszka tam od szczeniaka, a teraz chcą go oddać, tak bez smutku...
jest mniej więcej do kolan, czarny podpalany.

• 2 weeks later...
Posted

Ehh,jak by w swoim czasie zaplacili za Reksia polowe swojej pensji,to by go tak chętnie nie oddawali.....Niedlugo pewnie nabęda nowszy modniejszy model..:angryy:

Posted

Nawet jakby zapłacili całą pensję to wymieniliby go na nowy model. To kwestia charakteru a nie pieniędzy. Trzeba w końcu zaimponować znajomym:angryy::angryy::angryy:

• 2 weeks later...
Posted

a jak u Dianki?
nie odzywałam się od wieków, ale cały czas o niej pamiętam...
zrobiłam niedawno nowe plakaty i ogłoszenia, ale widzę, że nie przyniosły skutku skoro tu taka cisza wokół Diany....