Miśka84 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Saphira napisał(a):Przepraszam, ale ja jestem tak nieludzko zmęczona, że ostatnio nie mam sily mysleć a co dopiero pisać Wybaczamy:lol: Quote
Saphira Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Paulina ! Jak chcesz odwiedzić Diankę to zadzwoń żebym była w domu. Pewnie sie ucieszy, że ktoś o niej pamięta:lol: Quote
estote Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 oczywiście, że chcę :) i że pamiętam tylko jak już pisałam mogę dopiero w lipcu, jakoś na poczatku dam jeszcze znać :) Quote
gagata Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Piękna ta Wasza Dianka....Ewa,jak ona ma słaby żołądek, to owsiankę gotuj jej na wodzie i do ugotowanej dodawaj chudego twarogu...Psy żle trawia słodkie mleko... Quote
Saphira Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Owsiankę w fazie wstepnej gotuję na wodzie. Jak się zagotuje to wyłączam kuchenkę i zostawiam garnek na ciepłej płycie. Dodaję siemienia lnianego a po paru godzinach mleka. Bez mleczka nie ruszą i tyle. Mleka jest stosunkowo niewiele bo daję litr na jakies 5-7 litrow owsianki, tak dla smaczku:cool3: Quote
estote Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 no, no, no... Saphira dobra kobieto, jak pięknie dbasz o tą szkaradę przecudną :) Quote
Agata69 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ja cały czas pamiętam o Dianie. Tylko dla mnie ona już znalazła dom:loveu:. Niestety przekonuję się o tym na własnej skórze, że psy znajduja czy wybieraja sobie nas, a nie my psy. A ja mam nowa bidkę pod opieką. Skrzyżowanie jamnika, foxteriera i taboretu ala Ludwik XVI. Do tego łysawe, kościste i z oczami jak studnia. Zaraz siadam robić wątek. Quote
Saphira Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 estote napisał(a):no, no, no... Saphira dobra kobieto, jak pięknie dbasz o tą szkaradę przecudną :) No bez przerzesady:loveu:Nie jest aż tak szkaradna:loveu:Bardzo sie podobała znajomej z W-wy bo podobna do jej Brutusa. Jej bym ją dała, ale ogródek mały jak na dwa psy i woli do sprzątania gówienek nie było:loveu: Quote
estote Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 a jak Dianka przeżywa burzowe i gorące dni? nasze psiaki ciężko... mieszkamy na 10 pietrze, więc gdy grzmi, zdaje się, że to 2 metry nad dachem ;) mamy nowego psiaka do adopcji - sąsiedzi znajomych po 4 latach chcą oddać psa, gdyż okazało się (trochę podejrzane), że mają uczulenia na jego sierść... reksio ma 4 lata, mieszka tam od szczeniaka, a teraz chcą go oddać, tak bez smutku... jest mniej więcej do kolan, czarny podpalany. Quote
gagata Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ehh,jak by w swoim czasie zaplacili za Reksia polowe swojej pensji,to by go tak chętnie nie oddawali.....Niedlugo pewnie nabęda nowszy modniejszy model..:angryy: Quote
Saphira Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Nawet jakby zapłacili całą pensję to wymieniliby go na nowy model. To kwestia charakteru a nie pieniędzy. Trzeba w końcu zaimponować znajomym:angryy::angryy::angryy: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Dianke na allegro ogłaszam cały czas Czekoladowa , bezproblemowa sunia szuka domu! (689297026) - Aukcje internetowe Allegro Buziaki dla czekoladki:loveu: Quote
estote Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 a jak u Dianki? nie odzywałam się od wieków, ale cały czas o niej pamiętam... zrobiłam niedawno nowe plakaty i ogłoszenia, ale widzę, że nie przyniosły skutku skoro tu taka cisza wokół Diany.... Quote
Saphira Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 To już taki jej los. Starawa sunia z problemami socjalizacyjnymi i adopcja to raczej w parze nie idą razem:shake: Quote
Agata69 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Saphira napisał(a):To już taki jej los. Starawa sunia z problemami socjalizacyjnymi i adopcja to raczej w parze nie idą razem:shake: Oj, wiem coś o tym..... Quote
Saphira Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Postaram się zrobić jakieś zdjątka. Pogoda cudna:loveu::loveu::loveu: Quote
Saphira Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ciężko się jej robi zdjęcia. Jak widzi aparat to w nogi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agata69 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Cześć Saphira. Fajna, szczęśliwa sunia z tej Dianki. Quote
Saphira Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ale strasznie strachliwa:shake::shake::shake: Quote
Agata69 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Saphira napisał(a):Ale strasznie strachliwa:shake::shake::shake: No wiesz, strachy przeszłości... Quote
Recommended Posts