grazyna9915 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 agata51 napisał(a):Jeszcze jeden piękny ON'EK bez domu?! Jak ma na imię? Może przegapiłam? :???: :???: :???: Chyba nie wiemy. :oops: Quote
Grzecho Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 agata51 napisał(a):Jeszcze jeden piękny ON'EK bez domu?! Jak ma na imię? Może przegapiłam? Na pewno ma imię ale o to nie zapytałem. Przepraszam. Jutro nadrobię temat. Quote
Maszaberla Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Grzecho napisał(a):Na pewno ma imię ale o to nie zapytałem. Przepraszam. Jutro nadrobię temat. O masz, taki piekny a nikt go nie chce??? jak najwiecej ogloszen mu zrobic - wszedzie gdzie sie da ! Quote
agata51 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ON'KI mają branie! Znajdzie się ciepły domek dla przystojniaka! Quote
Grzecho Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Grzecho']Na pewno ma imię ale o to nie zapytałem. Przepraszam. Jutro nadrobię temat. Pies ma na imię Berni. Ładnie. Rozmawiałem z panią i dalej podtrzymuje decyzję o oddaniu psa. Mówiła mi nawet że jakiś czas temu oddała Berniego w niedalekie sąsiedztwo ( dom wydawał sie jej konkretny ) to podobnież pies spał w piwnicy i po kilku dniach uciekł. Na szczęście udało sie go złapać. Poprosiłem ją że jak będzie miała zamiar wydać psa samodzielnie to niech do mnie zadzwoni. Tak będzie lepiej. To mi obiecała. Quote
nika28 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Później porobię trochę ogłoszeń :roll: Quote
agata51 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Dzięki, Grzecho. Pies musi mieć imię. :lol: Matko, tyle pięknych ON'KÓW w schroniskach. Skąd te domki brać? Quote
Grzecho Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Podnoszę dużego, pięknego ONKA !!! :lol: Quote
kaja555 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Berni dalej czeka, nigdzie go nie chcą Quote
kaja555 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 dziwne, ale moja Sara też "szczeka na sygnał telefonu, dzwonka, odgłos rozmowy sąsiadów" i nie wydaje mi się to nienormalne. Pies zawsze broni swojego domu. Nawet jak w telewizorze dzwoni telefon to Sara się oburza :diabloti: - to jej wtedy mówię że to przecież w TV! I przestaje :evil_lol: Quote
agata51 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Musi się znaleźć domek dla takiego przystojniaka! Quote
Grzecho Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='kaja555']dziwne, ale moja Sara też "szczeka na sygnał telefonu, dzwonka, odgłos rozmowy sąsiadów" i nie wydaje mi się to nienormalne. Pies zawsze broni swojego domu. Nawet jak w telewizorze dzwoni telefon to Sara się oburza :diabloti: - to jej wtedy mówię że to przecież w TV! I przestaje :evil_lol: Berni szczeka ale z innego powodu. Tam dość często jest rodzinna wódeczka a potem dziwne zabawy z psem ( np. drażnienie go kijem od miotły ), głośne rozmowy ( krzyczenie na siebie ) są w tym domu normalnością. Przytoczę przykład: ... pojechalem na odbiór robót do Pani od Berniego. Gdy zadzwoniłem na domofon i wychodziłem na 4 piętro słyszałem donośne szczekanie Berniego. Jak mnie zobaczył ( w mieszkaniu było trzech montażystów i właścicielka ) to się uciszył i zaczął kręcić zadem i dopraszać się łbem o głaskanie. Mój montażysta bardzo go chwalił mówiąc " ... nie musisz sie myć bo on Cie wyliże nawet z uszami ". Po kwadransie przyszedł syn włascicielki i zaczęło sie szczekanie, wycie, rzucanie się itd. Quote
Grzecho Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 kaja555 napisał(a): Nawet jak w telewizorze dzwoni telefon to Sara się oburza :diabloti: - to jej wtedy mówię że to przecież w TV! I przestaje :evil_lol: Bardzo mądra Sara ciekawe czy rozumie. :evil_lol: Quote
magda222 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Mieszkam na tym samym osiedlu co Berni,ale nie znam tego psa :roll: Quote
Kana Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Jej jako można tak wychować psa... Kije, krzyki i zaczepianie ? To nie do pomyślenia. Nie dziwię się że pies tak reaguje. A potrzebuje tylko spokoju i miłości. Szkoda, że tak daleko mieszkam. Berni gdzie Twój kochający domek! Quote
Grzecho Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 magda222 napisał(a):Mieszkam na tym samym osiedlu co Berni,ale nie znam tego psa :roll: Oni mieszkają bliżej Piramidy. Quote
Grzecho Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Cisza!!! Jutro kończy się allego dla Berniego ale tam też cisza!!! :shake: Quote
magda222 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Berni na pierwszą!!! Śliczny,biedny pies szuka domu!!! Quote
Grzecho Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Allegro się skończyło. Było sporo wejść i trochę oserwatorów ale na końcu echo :shake:. Ponowiłem allegro ponownie. Piękny, zastraszony owczarek szuka domu! (557308411) - Aukcje internetowe Allegro [FONT=Comic Sans MS]Pobudka!!! :evil_lol:[/FONT] Quote
agata51 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Cierpliwości, piesku, znajdziesz ciepły domek. Quote
agata51 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Śpij, chłopaku. Może jutro obudzisz się w nowym domku? Quote
Grzecho Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Jak narazie na allegro zainteresowanie średnie. Przez trzy dni ponad 100 wejść i jeden obserwator, jeden telefon i jeden e-mail z zapytaniem :roll: Quote
magda222 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Grzecho napisał(a):Jak narazie na allegro zainteresowanie średnie. Przez trzy dni ponad 100 wejść i jeden obserwator, jeden telefon i jeden e-mail z zapytaniem :roll: Nie przesadzaj Grzecho.Nie jest źle.Odzew jest.A to najwazniejsze. Quote
Recommended Posts