Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gonia13 napisał(a):
Grzecho jak fajnie że to Katowice. Jakbym to ja mu domu szukała to prawdopodobnie to by był Kołobrzeg:roflt::roflt::roflt:

Kołobrzeg to dla Ciebie za blisko! :evil_lol: Ja sie boje że ty nas kiedyś rzucisz gdzieś w rejon Władywostoku. :cool3:

Fiona2008 napisał(a):
Grzecho czy coś już wiadomo... kiedy jedziecie do nowych właścicieli ????:p:p:p

Narazie nowi właściciele przyjeżdżają do nas w niedzielę. Do domku Berni pójdzie na dniach. Narazie jest jeszcze troszkę osłabiony zabiegiem
i oszołomiony nową sytuacją. Powoli dochodzi do siebie. :lol:

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie dzisiaj rano zawiozłem Berniego do nowych wlascicieli
w Katowicach. Nowy pańcio jest zachwycony Bernim jak i cała rodzina.
Od samego poczatku jak tylko zobaczyli allegro byli juz zdecydowani.
Byli u nas w Tychach w niedzielę i podtrzymali decyzję o adopcji onka. Nowy Pan jest emerytem więc będzie miał dużo wolnego czasu dla pieska. W domu mają jedną 3-letnią sunie z katowickiego schroniska - Perełka. Rozmawiałem z Panem o Bernim. Przekazałem mu wszystki wiadomości które miałem. Uswiadomiłem Państwa że jest to pies duży, nie za bardzo go znamy i w obcym miejscu (jadnak tęskini do poprzedniego domu i poprzednich właścicieli). Zaleciłem przez parę tygodni daleko zachowaną ostrożność w podejściu do Berniego. Pan wszystko zaakceptował. Za 2-3 dni Berni bedzie jeszcze w Tychach na ściągnięcie szwów po kastracyjnych. To musi się odbyć pod narkozą.
Tyle na dzisiaj. Jak będą nowe newsy to napiszę. :lol:

Posted

Dzisiaj Berni przyjechał z nowymi włascicielami do Tychów na sciągnięcie szwów. Generalnie jest wszystko w porzadku. Opiekunowie chwalą Berniego. Zachowuje sie spokojnie, na spacerkach goni za patykiem i na razie ustawiają się z suczką Perełką. Jeszcze kilka dni musi być na tabletkach i będzie wszystko OK.

Posted

Brak wiadomości to dobre wiadomości :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Berni juz pewnie zadomowił się w nowym domku i wszystko w najlepszym porządku...:loveu::loveu::loveu:

Posted

Fiona2008 napisał(a):
Brak wiadomości to dobre wiadomości :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Berni juz pewnie zadomowił się w nowym domku i wszystko w najlepszym porządku...:loveu::loveu::loveu:

Właśnie jestem po rozmowie ze Zbyszkiem (właściciel Berniego). Wszystko w najlepszym porządku. Berni już się zadomowił, z Perłą sie dogadują i wyjadają sobie nawzajem jedzenie z misek (Berni nauczył sie jeść ogórki kiszone i pomidory). W kołnierzu już nie chodzi bo rana pokastracyjna jest już zabliźniona. Jak mówi Zbyszek z Bernim tłuką kilometry na spacerach a Berni wypatruje gołębi (podobnież nie lubi ptaszków). Wszystkich domowników radośnie wita i co najważniejsze nie szczeka w domu. :lol:

Posted

Grzecho napisał(a):
Właśnie jestem po rozmowie ze Zbyszkiem (właściciel Berniego). Wszystko w najlepszym porządku. Berni już się zadomowił, z Perłą sie dogadują i wyjadają sobie nawzajem jedzenie z misek (Berni nauczył sie jeść ogórki kiszone i pomidory). W kołnierzu już nie chodzi bo rana pokastracyjna jest już zabliźniona. Jak mówi Zbyszek z Bernim tłuką kilometry na spacerach a Berni wypatruje gołębi (podobnież nie lubi ptaszków). Wszystkich domowników radośnie wita i co najważniejsze nie szczeka w domu. :lol:

:multi::multi::multi::multi::multi::multi:Ale się cieszę.... :):):):):):)):):) ogórki kiszone i pomidory hehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co do ptaszków to nie tylko ona ma z nimi na pieńku :diabloti::diabloti::diabloti: cudownie nowy dom z dobrymi ludźmi:loveu::loveu::loveu:

Posted

Pilnie przyjmę kupony z żółtych ston z Gazety Wyborczej.

W każdy piątek w Gazecie Wyborczej na stronach lokalnych ukazują się tzw. żółte strony z kuponami na ogłaszanie zwierzaków. Jeżeli ktoś nie potrzebuje tych kuponów to bardzo proszę o kontakt na PW.
Przyjmę każdą ilość. :lol:

• 4 weeks later...
Posted

Wszyskim miłośnikom czworonożnej gadziny życzymy
Wesołych Świąt i wiadra wody w Śmigusa Dyngusa

Podpisali:
Grzecho, Grazyna9915, Dawixx, dwie beagelki (Sunia i Luna), stały tymczas Yoko i futrzaki(Skarpetka, Łatka, Pinokio, Barbie, Perełka, Majka i Bethowen), i jeszcze drobna dzikuska na tymczasie - Aria.