kaja555 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 spoko, ja tez tak mam że masę wejśc, obserwatorzy, a allegro się kończy i nic. I potem parę dni jak się skończyło zaczynają się telefony tych obserwatorów z pytaniami czy jeszcze aktualne. Czasami z tego powodu robię dwu dniową przerwę w allegro i trzymam w ręce telefon :p Quote
Grzecho Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 magda222 napisał(a):Nie przesadzaj Grzecho.Nie jest źle.Odzew jest.A to najwazniejsze. Może faktycznie nie jest źle. Od wczoraj od godz. 11 do dzisiaj do godz. 9 przybyło 150 wyjść i jeszcze jeden obserwator. Może coś wreszcie z tego wyniknie. Tylko żeby nie Gdańsk albo Toruń albo coś na północy. Prawda Gonia13? :cool3: Quote
Nel_a Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Piękny jest. Mam nadzieje ze znajdzie dobry dom :) ale coś jest z tymi dużymi piesiami i z głośnym mówieniem. Mój Toff jak słyszy gośniejszy i bardziej nerwowy ton od razu ucieka na swoje miejsce bo myśli że to na niego sie krzyczy ;) a jak klepnę męża w plecy lub nogę od razu zaczyna szczekac jakby bronil :D Quote
agata51 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Domeczku, szykuj się na przyjęcie Berniego! Quote
Grzecho Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Nel_a napisał(a):Piękny jest. Mam nadzieje ze znajdzie dobry dom :) ale coś jest z tymi dużymi piesiami i z głośnym mówieniem. Mój Toff jak słyszy gośniejszy i bardziej nerwowy ton od razu ucieka na swoje miejsce bo myśli że to na niego sie krzyczy ;) a jak klepnę męża w plecy lub nogę od razu zaczyna szczekac jakby bronil :D Napewno coś w tym jest. Berni szczeka bardzo donośnie ale pamiętajmy że sytuacja w tym domu nie jest wyjatkowo sprzyjająca dla psa. Obecna właścicielka praktycznie sama zajmuje się Bernim. Jestem z nią w kontakcie telefonicznym. Umówiłem się też na telefon w przypadku nowego domu znalezionego przez właścicielkę. Pani już raz błąd popełniła. Quote
Grzecho Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 W dniu dzisiejszym zadzwonili do mnie Państwo z Katowic. Chcą adoptować Berniego. Zgadzają się na wizytę przedadopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej. Wizyta odbędzie się w poniedziałek. Zobaczymy ... Quote
Nel_a Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 No to super :) Czekam na dobre wieści :))) Quote
Grzecho Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='agata51']Trzymamy!!! Dzisiaj wieczorem mamy mieć wieści. Ciekawe jakie? :roll: Quote
Grzecho Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Berni już nie będzie zastraszony ! :cool3: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Piękny Berni ma nowy dom ! :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nowy dom w Katowicach. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jutro wieczorem zawozimy pieska do nowych właścicieli ! :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nareszcie. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:drink1:[/FONT] Quote
agata51 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Berni, ty szczęściarzu! Ciotka bardzo, ale to bardzo się cieszy! Quote
Grzecho Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Berni jest właśnie na zabiegu kastracji. Quote
Grzecho Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Nowy domek dla Berniego troszkę sie odwlekł ponieważ pani weterynarz poradziła przetrzymać go w domu 2-3 dni. Tak dla bezpieczeństwa. Jestem w stałym kontakcie z nowymi opiekunami. Bardzo fajni i konkretni Państwo. Czekają. Quote
Grzecho Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Teraz już dobrze. Zabieg był we wtorek i było troszke problemów ale już jest OK. Berni jest jeszcze chyba troszkę wystraszony nową sytuacją ale jest to wspaniały pies, łagodny i bardzo potrzebuje dobrej opieki. Na marginesie. Jak to jest że u nas ani raz nie szczeknął!? :cool3: Quote
magda222 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 A jak Berni się u Was zachowuje?Tęskni za swoim byłym już domem?Popiskuje?Kiedy jedzie do swoich nowych ludzików? Quote
Grzecho Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 magda222 napisał(a):A jak Berni się u Was zachowuje?Tęskni za swoim byłym już domem?Popiskuje?Kiedy jedzie do swoich nowych ludzików? Tęskni? :evil_lol: Odnoszę wrażenie że on chciał sie wyrwać z tamtego domu. Zachowuje sie bardzo grzecznie. Do naszych zwierzaków również pochodzi grzecznie i z kulturą. Popiskiwać nie popiskuje. Bardzo lubi chodzić na podwórko. Jak zobaczy kogoś w kurtce to momentalnie jest przy drzwiach. Do nowych wlaścicieli prawdopodobnie pojedziemy w niedzielę ale to muszę jeszcze umówić. Quote
Fiona2008 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Bardzo się cieszę że tak szybko udało się wam znaleźć dom dla Berniego... :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Oby tak kończyło się coraz więcej adopcji....Mam nadzieję że ludzie kiedyś zrozumieją że zwierze czuje tak jak człowiek.... Pozdrawiam wszystkich i całusy dla Berniego...... Trzymaj się :p:p:p:p:p Ola i Fiona Quote
maarit Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Grzecho jak fajnie że to Katowice. Jakbym to ja mu domu szukała to prawdopodobnie to by był Kołobrzeg:roflt::roflt::roflt: Quote
Fiona2008 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Grzecho czy coś już wiadomo... kiedy jedziecie do nowych właścicieli ????:p:p:p Quote
Recommended Posts