Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

spoko, ja tez tak mam że masę wejśc, obserwatorzy, a allegro się kończy i nic. I potem parę dni jak się skończyło zaczynają się telefony tych obserwatorów z pytaniami czy jeszcze aktualne.

Czasami z tego powodu robię dwu dniową przerwę w allegro i trzymam w ręce telefon :p

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda222 napisał(a):
Nie przesadzaj Grzecho.Nie jest źle.Odzew jest.A to najwazniejsze.

Może faktycznie nie jest źle. Od wczoraj od godz. 11 do dzisiaj do godz. 9 przybyło 150 wyjść i jeszcze jeden obserwator. Może coś wreszcie z tego wyniknie. Tylko żeby nie Gdańsk albo Toruń albo coś na północy. Prawda Gonia13? :cool3:

Posted

Piękny jest.
Mam nadzieje ze znajdzie dobry dom :)

ale coś jest z tymi dużymi piesiami i z głośnym mówieniem.
Mój Toff jak słyszy gośniejszy i bardziej nerwowy ton od razu ucieka na swoje miejsce bo myśli że to na niego sie krzyczy ;) a jak klepnę męża w plecy lub nogę od razu zaczyna szczekac jakby bronil :D

Posted

Nel_a napisał(a):
Piękny jest.
Mam nadzieje ze znajdzie dobry dom :)

ale coś jest z tymi dużymi piesiami i z głośnym mówieniem.
Mój Toff jak słyszy gośniejszy i bardziej nerwowy ton od razu ucieka na swoje miejsce bo myśli że to na niego sie krzyczy ;) a jak klepnę męża w plecy lub nogę od razu zaczyna szczekac jakby bronil :D

Napewno coś w tym jest. Berni szczeka bardzo donośnie ale pamiętajmy że sytuacja w tym domu nie jest wyjatkowo sprzyjająca dla psa. Obecna właścicielka praktycznie sama zajmuje się Bernim. Jestem z nią w kontakcie telefonicznym. Umówiłem się też na telefon w przypadku nowego domu znalezionego przez właścicielkę. Pani już raz błąd popełniła.

Posted

W dniu dzisiejszym zadzwonili do mnie Państwo z Katowic. Chcą adoptować Berniego. Zgadzają się na wizytę przedadopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej. Wizyta odbędzie się w poniedziałek. Zobaczymy ...

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Berni już nie będzie zastraszony ! :cool3: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Piękny Berni ma nowy dom ! :lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Nowy dom w Katowicach. [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jutro wieczorem zawozimy pieska do nowych właścicieli ! :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Nareszcie. [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]:drink1:[/FONT]

Posted

Nowy domek dla Berniego troszkę sie odwlekł ponieważ pani weterynarz poradziła przetrzymać go w domu 2-3 dni. Tak dla bezpieczeństwa.
Jestem w stałym kontakcie z nowymi opiekunami. Bardzo fajni i konkretni Państwo. Czekają.

Posted

Teraz już dobrze. Zabieg był we wtorek i było troszke problemów ale już jest OK. Berni jest jeszcze chyba troszkę wystraszony nową sytuacją ale jest to wspaniały pies, łagodny i bardzo potrzebuje dobrej opieki.
Na marginesie. Jak to jest że u nas ani raz nie szczeknął!? :cool3:

Posted

magda222 napisał(a):
A jak Berni się u Was zachowuje?Tęskni za swoim byłym już domem?Popiskuje?Kiedy jedzie do swoich nowych ludzików?

Tęskni? :evil_lol: Odnoszę wrażenie że on chciał sie wyrwać z tamtego domu. Zachowuje sie bardzo grzecznie. Do naszych zwierzaków również pochodzi grzecznie i z kulturą. Popiskiwać nie popiskuje. Bardzo lubi chodzić na podwórko. Jak zobaczy kogoś w kurtce to momentalnie jest przy drzwiach. Do nowych wlaścicieli prawdopodobnie pojedziemy w niedzielę ale to muszę jeszcze umówić.

Posted

Bardzo się cieszę że tak szybko udało się wam znaleźć dom dla Berniego... :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Oby tak kończyło się coraz więcej adopcji....Mam nadzieję że ludzie kiedyś zrozumieją że zwierze czuje tak jak człowiek....

Pozdrawiam wszystkich i całusy dla Berniego...... Trzymaj się :p:p:p:p:p

Ola i Fiona