izka Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 witam!proponoje laki za mostostalem nie ma ludzi malo psow spokoj duzy obszar chetnie sie dolacze :wink: Quote
Godelaine Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 :evilbat: :evilbat: :evilbat: Własnie się zorientowałam, że kumpel bierze ślub w sobotę. Tak więc jak dla mnie ten dzień odpada. Niedzieli też nie jestem pewna, bo być może wywędruję szczeniaczki belgusiów podziwiać :D Ech... Quote
coztego Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 [quote name='izka']witam!proponoje laki za mostostalem nie ma ludzi malo psow spokoj duzy obszar chetnie sie dolacze :wink:[/quote] Łąki za mostostalem?! :o Tam są jakieś łąki? Za którym mostostalem? Proszę o szczegóły! ;) Zawsze spotykaliśmy się w parku i nie było problemów ani z pieskami, ani z ludźmi, ani z trafieniem. Ale jeśli są jakieś sensowne i bezpieczne łąki to czemu nie... Quote
tunio Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Slazacy chadzaja swoje psy wybiegac m.in.do Segietu,czyli Rezerwatu Przyrody przylegajacego do Doliny Sportowej.Oczywiscie,jesli pies goni zwierzyne to odpada. PS.Chadzaja takze do miedarskich lasow. Quote
izka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 [quote name='coztego'][quote name='izka']witam!proponoje laki za mostostalem nie ma ludzi malo psow spokoj duzy obszar chetnie sie dolacze :wink:[/quote] Łąki za mostostalem?! :o Tam są jakieś łąki? Za którym mostostalem? Proszę o szczegóły! ;) Zawsze spotykaliśmy się w parku i nie było problemów ani z pieskami, ani z ludźmi, ani z trafieniem. Ale jeśli są jakieś sensowne i bezpieczne łąki to czemu nie...[/quote]nad kanalem serwis volvo za bytomka Quote
izka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 konkretnie kiedy gdzie i o ktorej to spotkanie? Quote
Kati Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Ja niestety nie bedę mogła przyjechać. :x Niestety ostetnio mam dużo inych zajęć i nawet na dogomanie żadziej zaglądam. :( Więc bawcie się dobrze na spotkaniu, a ja wpadnę do was następnym razem. :wink: Quote
coztego Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 [quote name='izka']nad kanalem serwis volvo za bytomka[/quote] Niby znam te okolice, ale chyba nie do końca wiem o jakie miejsce chodzi i gdzie tam można się umówić. 8) Spotkanie będzie pewnie ok. południa, niech się odezwą ludzie, którzy muszą dojechać z dalszych okolic. [size=2]Ja nie wiem czy przybędę, w piątek mamy sterylkę, więc nie wiem, czy w sobotę będę dyspozycyjna[/size] :roll: Quote
Arga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 JA mam inny kłopot- mieszkam w Piekarach Śląskich czyli dość daleko i dlatego nie mam pojęcia o jakim miejscu mówicie. Dlatego będe musiałą siąść do mapy i przynajmniej znaleść ulice albo coś takiego. Quote
coztego Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 [quote name='Arga'] będe musiałą siąść do mapy i przynajmniej znaleść ulice albo coś takiego.[/quote] Dlatego wydaje mi się, że najłatwiej spotkać się w Parku im. Poległych Bohaterów w centrum miasta (okolice ul. Dubiela i kościoła św. Kamila). Quote
Szarcia Posted January 13, 2005 Author Posted January 13, 2005 Albo pod dworcem... To też jest taki punkt do którego wszyscy trafią. Mi godzina i dzień jest obojętny, mam wprawdzie trochę roboty na weekend, ale na parę godzin się mogę wyrwać :wink: Npiszcie proszę kto będzie z psem a kto bez bo nie wiem czy moja małą brać... 8) Quote
olekg89 Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 o której godzinie może ktos by podał numer tel jakby co to sms. Quote
Szarcia Posted January 14, 2005 Author Posted January 14, 2005 Ok, to ja też wezmę Sarę. To moze jutro 13.00 pod dworcem? Proszę wpisywać czy Wam pasuje i czy będziecie (tylko napiszcie wszyscy, żebym wiedziała kto wie o godzinie spotkania). Jutro rano tu jeszcze będę, wiec jak ktoś ma jakieś pytania - to pisac :) Quote
olekg89 Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 13 mi pasi.ale pod jakim dworcem utobusowym??????jakby co to znak rozpoznawczy suka w czerwonych szelkach i smyczy z kagańcem na pyskułokej narka tylko odpiszcze pod jakim dworcem Quote
zaba14 Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 13? okej wpadne 8) nie wiem czy z psem :lol: wziąść cyfrówke ? zrobimy relacje ? Quote
coztego Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 [quote name='zaba14'] wziąść cyfrówke ? zrobimy relacje ?[/quote] Weź koniecznie! I zróbcie relację, bo mnie nie będzie. Muszę dopilnować Kreśki po operacji, i do weta jechać i jeszcze gość do mnie jutro przyjeżdża. :roll: Quote
olekg89 Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 żaba wez rudzielca!!!! :) czy ktoś mi powie czy spotykamysie w tym parku czy gdzie !!!!! bo jak w parku to sam trafie a jak gdzies indziej to ktoś mnie musi odebrać!!!!chyba ze nsa dworcu autobusowym Quote
agatha Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Czy moge na priva czyjs nr tel. kom.? Nie znam Zabrza wiec jakbym sie zgubila juz na miejscu... I drugie. Gdzie jest w końcu miejsce spotkania? Quote
Kati Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 róbcie dużo fotek, miło będzie sobie zobaczyć jak się pieski bawiły. :D Oby pogoda dopisała. :) Może na następne spotkanie dojadę. :roll: Quote
zaba14 Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Gdyby ktoś się zgubił to 506 759 117 a nie wiem czy jednak wezme aparat, bo brat dzis ma studnówkę ;) i nie mam pojecia czy przyniesie go do domu czy też zostawi go u dziewczyny :roll: Rudzielca na 100% nie wezme 8) predzej Tine, bo jutro juz do mnie przychodzi ;) Sandra jaki dworzec? autobusowy czy kolejowy? chociaz nie ma problemu one są obok siebie.. wiec ja proponuje 13 pod dworcem kolejowym.. przed wejscie co wy na to ? Quote
agatha Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 [quote name='zaba14'] Sandra jaki dworzec? autobusowy czy kolejowy? chociaz nie ma problemu one są obok siebie.. wiec ja proponuje 13 pod dworcem kolejowym.. przed wejscie co wy na to ?[/quote] A ja na to jak na lato ;) Tel. zapisalam, jak co bede dzwonic ;) Quote
Recommended Posts