Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evilbat: :evilbat: :evilbat:
Własnie się zorientowałam, że kumpel bierze ślub w sobotę. Tak więc jak dla mnie ten dzień odpada. Niedzieli też nie jestem pewna, bo być może wywędruję szczeniaczki belgusiów podziwiać :D

Ech...

Posted

[quote name='izka']witam!proponoje laki za mostostalem nie ma ludzi malo psow spokoj duzy obszar chetnie sie dolacze :wink:[/quote]
Łąki za mostostalem?! :o
Tam są jakieś łąki? Za którym mostostalem? Proszę o szczegóły! ;)

Zawsze spotykaliśmy się w parku i nie było problemów ani z pieskami, ani z ludźmi, ani z trafieniem. Ale jeśli są jakieś sensowne i bezpieczne łąki to czemu nie...

Posted

Slazacy chadzaja swoje psy wybiegac m.in.do Segietu,czyli Rezerwatu Przyrody przylegajacego do Doliny Sportowej.Oczywiscie,jesli pies goni zwierzyne to odpada.
PS.Chadzaja takze do miedarskich lasow.

Posted

[quote name='coztego'][quote name='izka']witam!proponoje laki za mostostalem nie ma ludzi malo psow spokoj duzy obszar chetnie sie dolacze :wink:[/quote]
Łąki za mostostalem?! :o
Tam są jakieś łąki? Za którym mostostalem? Proszę o szczegóły! ;)

Zawsze spotykaliśmy się w parku i nie było problemów ani z pieskami, ani z ludźmi, ani z trafieniem. Ale jeśli są jakieś sensowne i bezpieczne łąki to czemu nie...[/quote]nad kanalem serwis volvo za bytomka

Posted

Ja niestety nie bedę mogła przyjechać. :x Niestety ostetnio mam dużo inych zajęć i nawet na dogomanie żadziej zaglądam. :( Więc bawcie się dobrze na spotkaniu, a ja wpadnę do was następnym razem. :wink:

Posted

[quote name='izka']nad kanalem serwis volvo za bytomka[/quote]
Niby znam te okolice, ale chyba nie do końca wiem o jakie miejsce chodzi i gdzie tam można się umówić. 8)

Spotkanie będzie pewnie ok. południa, niech się odezwą ludzie, którzy muszą dojechać z dalszych okolic.

[size=2]Ja nie wiem czy przybędę, w piątek mamy sterylkę, więc nie wiem, czy w sobotę będę dyspozycyjna[/size] :roll:

Posted

JA mam inny kłopot- mieszkam w Piekarach Śląskich czyli dość daleko i dlatego nie mam pojęcia o jakim miejscu mówicie. Dlatego będe musiałą siąść do mapy i przynajmniej znaleść ulice albo coś takiego.

Posted

[quote name='Arga'] będe musiałą siąść do mapy i przynajmniej znaleść ulice albo coś takiego.[/quote]
Dlatego wydaje mi się, że najłatwiej spotkać się w Parku im. Poległych Bohaterów w centrum miasta (okolice ul. Dubiela i kościoła św. Kamila).

Posted

Albo pod dworcem... To też jest taki punkt do którego wszyscy trafią.
Mi godzina i dzień jest obojętny, mam wprawdzie trochę roboty na weekend, ale na parę godzin się mogę wyrwać :wink:
Npiszcie proszę kto będzie z psem a kto bez bo nie wiem czy moja małą brać... 8)

Posted

Ok, to ja też wezmę Sarę.
To moze jutro 13.00 pod dworcem? Proszę wpisywać czy Wam pasuje i czy będziecie (tylko napiszcie wszyscy, żebym wiedziała kto wie o godzinie spotkania).
Jutro rano tu jeszcze będę, wiec jak ktoś ma jakieś pytania - to pisac :)

Posted

13 mi pasi.ale pod jakim dworcem utobusowym??????jakby co to znak rozpoznawczy suka w czerwonych szelkach i smyczy z kagańcem na pyskułokej narka tylko odpiszcze pod jakim dworcem

Posted

[quote name='zaba14'] wziąść cyfrówke ? zrobimy relacje ?[/quote]
Weź koniecznie! I zróbcie relację, bo mnie nie będzie.

Muszę dopilnować Kreśki po operacji, i do weta jechać i jeszcze gość do mnie jutro przyjeżdża. :roll:

Posted

żaba wez rudzielca!!!! :) czy ktoś mi powie czy spotykamysie w tym parku czy gdzie !!!!! bo jak w parku to sam trafie a jak gdzies indziej to ktoś mnie musi odebrać!!!!chyba ze nsa dworcu autobusowym

Posted

róbcie dużo fotek, miło będzie sobie zobaczyć jak się pieski bawiły. :D Oby pogoda dopisała. :) Może na następne spotkanie dojadę. :roll:

Posted

Gdyby ktoś się zgubił to 506 759 117
a nie wiem czy jednak wezme aparat, bo brat dzis ma studnówkę ;) i nie mam pojecia czy przyniesie go do domu czy też zostawi go u dziewczyny :roll:

Rudzielca na 100% nie wezme 8) predzej Tine, bo jutro juz do mnie przychodzi ;)

Sandra jaki dworzec? autobusowy czy kolejowy? chociaz nie ma problemu one są obok siebie.. wiec ja proponuje 13 pod dworcem kolejowym.. przed wejscie co wy na to ?

Posted

[quote name='zaba14']
Sandra jaki dworzec? autobusowy czy kolejowy? chociaz nie ma problemu one są obok siebie.. wiec ja proponuje 13 pod dworcem kolejowym.. przed wejscie co wy na to ?[/quote]

A ja na to jak na lato ;)

Tel. zapisalam, jak co bede dzwonic ;)