Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kikou napisał(a):
no niestety statystycznie biorac na 5 telefonow moze z jeden przynosi efekt..... ale kto wie?:niewiem::niewiem:

to sa moje ogloszenia :diabloti: musi byc dobrze :eviltong:
A tak z ciekawosc 3 ktorego psiaka dotyczyl?

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kikou napisał(a):
czupurka.... ale ta Pani taka najmniej zdecydowana była....:shake:

a moze tylko tak przez telefon brzmialo - moze jestem naiwna, ale ja wciaz wierze ze jest troche dobrych ludzi na tym swiecie

Posted

ciężko to widzę. Miałam na tymczasie 8-letniego małego Rikucia. Był wszędzie ogłaszany i przez 3 miesiące nikt nie zadzwonił. Mały pojechał do Niemiec i jest królewiczem. Pani dla niego zmieniła nawet mieszkanie aby miał lepsze warunki do spacerów. Dziewczyny może i on tam będzie miał więcej szczęścia?

Posted

on nie ma banerka. Ja nie umiem robić ale pewnie by się przydał. Jaki on ma charakter? Jak reaguje na inne psy? A koty? Może w ogłoszeniach coś napisać o nim samym. Ludzie zwracają na to uwagę.

Posted

Jak byłam dzisiaj w schronie to nie było go w boksie zewnętrznym - siedzi dalej biedna kruszynka przestraszona w środku .... niestety zabrakło mi czasu aby tam do niego wejść.:-(