Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=3][COLOR=DarkRed]Pani dzwoniła wczoraj i dzisiaj dwa razy. Oczekuje na naszą Agusię.
Jutro Agusia jedzie obejrzeć swój domek. Jak jej się spodoba to zostanie. Los czuwał nad Agusia i w ostatniej chwili zesłał nam Panią z Siedlec, która zaoferowała nam pomoc w dojeździe do Jabłonnej.
Ja już przeżywam rozstanie, bo jak wielokrotnie już pisałam Agusia skradła mi moje serce.

[/COLOR][/SIZE]

Posted

[CENTER][SIZE=3][B][COLOR=DarkRed]AGUSIA JUŻ W SWOIM NOWYM DOMU.
WSZYSTKIM KTÓRZY JA WSPIERALI,OGŁASZALI I PODNOSILI POMAGAJĄC W ZNALEZIENIU DOMKU[/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkRed]PRZESYŁA MOC BUZIACZKÓW. [/COLOR][/B]
[/SIZE]

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img132.imageshack.us/img132/8611/k01hc9.jpg[/IMG][/URL]
[/CENTER]

Posted

Dzięki pomocy wspanialej osoby która poświęciła swój czas i pomogła nam z agusią dotrzeć do jabłonny lackiej. Agusia już jest w nowym domku a na dogomani jest nowa dogomanka. Pani szybko zawarła znajomość z agą. Widać było, że sunia czuje się w tym domu dobrze. Ulica jest spokojna. Dom troche w głębi. Wokół jest teren na spacerki i prawie w zasięgo oczu z okna, pani ma działkę. Z wieczornych wiadomości to aga spokojnie odbyła spacerek. Sama poprosiła o wyprowadzenie na siusui. Zawarła znajomość z sąsiadką i znalazła sobie miejsce do spania w przedpokoju. Tak spała u mnie. Specjalnie po mnie nie płakała i dobrze. Ważne, żeby czuła się tam szczęśliwie.
Mnie możecie urwać głowę, bo w całej tej sytuacji zupełnie zapomniałam o zdjęciach.

Posted

Rano nie wytrzymałam i zadzwoniłam. Na noc ułożyła się w pokoju k/telewizora i na kocyku spokojne się przespała. Panią obudziła o szóstej rano na spacerek.
Zjadła śniadanie, ogonkiem merda i wszystko wskazuje na to, że będzie dobrze.

Posted

Ciesze sie ,że Agusia czuje sie dobrze:multi:w nowym domu.
ps.
Wando nie znasz kogoś kto by sie zajął odpłatnie skatowanym małym psem?
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/skatowany-polamane-zebra-postrzelony-srutem-maly-kostus-minsk-maz-prosze-o-dt-130691/[/URL]
proszę popytaj......

Posted

Eniu naprawdę mi przykro, ale nie wiem jak mogłabym pomóc. Do weta mam daleko.Jedyny środek komunikacji to autobus i to z przesiadką i trochę piechotą. Moje psy by mu spokoju nie dały szczególnie Dajtusia a on wymaga naprawdę spokoju i opieki. Myślę i nic wymyślić nie mogę. Na ile czasu szukacie tego DT? Będę pytała, ale jak znam tu ludzi to nie zechcą pieniędzy i kłopotu. Jedna pani może by sie zgodziła, ale warunków odpowiednich nie ma.
Trzecie piętro, jeden pokój i do tego pies.

Posted

Dzisiaj przyszedł list od Pani i Agusi. Krótko mówiąc Pani dziękuje za zaufanie i powierzenie jej Agusi. Agusia mobilizuje ja do spacerków, gotowania i wprowadziła radość i życie do domu.

Posted

[quote name='wanda szostek']Dzisiaj przyszedł list od Pani i Agusi. Krótko mówiąc Pani dziękuje za zaufanie i powierzenie jej Agusi. Agusia mobilizuje ja do spacerków, gotowania i wprowadziła radość i życie do domu.[/quote]

Dziękujemy Pani za ciepłe słowa o Agusi.:loveu:
Ogromna radość nas ogarnia ,gdy czytamy takie wiadomości.
Agusia to prawdziwy skarb,cieszymy się że Pani tak szybciutko to zauważyła.
Wszystkiego najlepszego w cudownym domku Agusiu :loveu:

Posted

Ile to satysfakcji i radości kiedy dojdzie do szczęśliwej dobrej adopcji. Każda z nas to zna i odczuwa, kiedy uda się pieskowi ofiarować drugie lepsze życie.
Wiele ciepłych słów było w Pani liście. Porozmawiałyśmy sobie również przez telefon.
Agusia w swoim młodym życiu zaznała, głód, poniewierkę i samotność.
Teraz wreszcie ma ciepły dom i ma kogo kochać wyłącznie tylko dla siebie.
U mnie z racji sporej ilości piesków i zaborczości moich własnych wszelkie przytulanki były wykradzione ukradkiem.

Posted

przepraszam sierściucha że z powodu choroby i braku neta nie było mnie tak długo.....

cieszę się niezmiernie że wszystko się tak ułożyło, pozdrawiam wszystkich z psiną na czele :loveu: