wanda szostek Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Hop! hop! Kto mnie pokocha? Agusia Quote
wanda szostek Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Święta, święta a mała Agusia sama i nikt jej nie chce. Quote
wanda szostek Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Nie dopuśćmy aby Agusia została bez domu, albo znalazła się w schronisku Quote
evita. Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Następna bidka szuka domu : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ogarowata-przerazona-bita-sunia-zamarzajaca-na-ulicach-minska-maz-127924/#post11499662[/URL] Quote
enia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 podnosze małą Agę... a może jakieś nowe domowe foty są? Quote
wanda szostek Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Aga siedzi na wsi a ja już w Siedlcach. Jak tam wpadnę to pocykam coś. Quote
tyciaNi Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Kochana Kruszyna :loveu: jeszcze troszkę - wierzę że w końcu znajdzie się jakaś ludzka morda wniebowzięta wdziekiem i oddaniem Agusi Quote
wanda szostek Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='tyciaNi']Kochana Kruszyna :loveu: jeszcze troszkę - wierzę że w końcu znajdzie się jakaś ludzka morda wniebowzięta wdziekiem i oddaniem Agusi[/quote] Mnie tej wiary zaczyna brakować. Ona jest samą miłością, grzecznością. Cichutka w domu (na podwórku poszczeka) leży na swoim posłanku i stara się być niewidoczna, aby ją nie wyrzucić na dwór. Jak ja tam byłam trzymałam ja w swoim pokoju, teraz jak mnie nie ma to nie wiem czy ona nie przebywa w budzie. Quote
reksio50 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 My nadal wierzymy, że w końcu znajdzie się ktoś cudny dla niej i trzymamy z całej siły kciuki Quote
wanda szostek Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='reksio50']My nadal wierzymy, że w końcu znajdzie się ktoś cudny dla niej i trzymamy z całej siły kciuki[/quote] Oby ktoś odpowiedzialny się znalazł. Ja choćbym chciała to zostawić jej nie mogę. Po pierwsze to trudno utrzymać z emerytury sforę psów i mają tylko to co niezbędne. Po drugie to byłby koniec z psią działalnością. Quote
enia Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Agusia w góre! Wanda może wpisz w tytule allegro mix pinczera? moja Nutka miała masę zapytań bo była mixem ratlerka;) Quote
Selenga Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 kolejne ogłoszenie Agusi na allegro: [B][url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=518566270]Ach te uszy! Tylko się zakochać - sunia dla Was (518566270) - Aukcje internetowe Allegro[/url][/B] Quote
wanda szostek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='enia']Agusia w góre! Wanda może wpisz w tytule allegro mix pinczera? moja Nutka miała masę zapytań bo była mixem ratlerka;)[/quote] Eniu ja nie wiem czy ona podchodzi pod pinczerka. Quote
wanda szostek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 U Agusi pusto i domku dalej nie ma. Wujku gallegro mozesz z filmiku zrobic pannie ładne zdjęcia? Nawet nie mogę pojechać, żeby ja obfocić. Sprawa pilna, żeby dać nowe ogłoszenia. Taki mróz, ona ma krótka sierść i nie grzeje się pod pierzynką tylko w budzie. Quote
wanda szostek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Selenga']kolejne ogłoszenie Agusi na allegro: [B][URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=518566270"]Ach te uszy! Tylko się zakochać - sunia dla Was (518566270) - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/B][/quote] Selenga zajrzałam na ogłoszenie. Trzeba by dopisać, że ona ma 35 cm w kłębie, bo na zdjęciach wygląda na sporą. Nie zauważyłam filmiku. Quote
wanda szostek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Podnoszę biedulka. Taki śnieg i zimno zamarznie biedula. Quote
Poker Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Jak sądzicie czy ona wytrzymałaby 9 - 10 godzin sama w domku?Pani chce psinkę, mieszka w Sosnowcu,ale niestety pracuje,a mieszka sama. Quote
wanda szostek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Poker']Jak sądzicie czy ona wytrzymałaby 9 - 10 godzin sama w domku?Pani chce psinkę, mieszka w Sosnowcu,ale niestety pracuje,a mieszka sama.[/quote] Nie wiem. Moja Mimi to wiem, że wytrzymałaby, bo ona zawsze grzeczniutko czeka. To młoda sunia (rok). Nie wiem czy taki młody psiak wytrzyma. Muszę Ci tez powiedzieć, że ja się południowej części Polski boję jeżeli chodzi o adopcje. Tam taka bezdomność i tyle tragedii. Quote
Poker Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 to gdzie teraz w końcu sunia jest,bo coś nie mogę sie połapać? Quote
wanda szostek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Dzisiaj miałam telefon od pani zainteresowanej Agusią. Pani mieszka około 50 km od Siedlec. Z rozmowy odniosłam dobre wrażenie. Nie ma mi tylko kto domu sprawdzić. Pani suczki nie widziała, ale chce ją adoptować i może po nią przyjechać 24-25 stycznia. Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Juz jedna chętna była i co? Quote
evita. Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='wanda szostek'] Juz jedna chętna była i co?[/quote] Ale zawsze to jakiś promyczek nadziei :lol:. Oby tym razem się udało :thumbs: Quote
enia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='wanda szostek']Dzisiaj miałam telefon od pani zainteresowanej Agusią. Pani mieszka około 50 km od Siedlec. Z rozmowy odniosłam dobre wrażenie. Nie ma mi tylko kto domu sprawdzić. Pani suczki nie widziała, ale chce ją adoptować i może po nią przyjechać 24-25 stycznia. Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Juz jedna chętna była i co?[/quote] 50km to nie tak daleko- ja do pracy mam 30km, w pociąg wsiadasz i jedziesz na rekonesans;)jeśli dom wart zachodu oczywiście. Trzymam kciuki za Agusiny dom. Quote
Recommended Posts