Asdf Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 Moim zdaniem, w ww przypadku mogłyby być zdjęcia lepsze i gorsze, aby ogladający sam wychwycił róznice wynikającą z lepszej lub gorszej perespektywy zrobienia zdjęcia lub lepszego czy gorszego ustawienia psa. Sh maniak, niech będą te co są, wiem ile radości Ci sprawiają 8) Quote
sh_maniak Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 Moim zdaniem, w ww przypadku mogłyby być zdjęcia lepsze i gorsze, aby ogladający sam wychwycił róznice wynikającą z lepszej lub gorszej perespektywy zrobienia zdjęcia lub lepszego czy gorszego ustawienia psa. Sh maniak, niech będą te co są, wiem ile radości Ci sprawiają 8) Wiesz co, ja pisałam obiektywnie nie odnosząc się do tego konkretnego przypadku, bo jest mi to obojętne jakie zdjęcia i kto robi twojemu psu to po pierwsze. Czy ja je tam wstawiłam, to po drugie. A o tych fotkach dowiedziałam się własnie z tego tematu, bo chyba ktoś mi ich zapomniał przysłać na meila, skoro według ciebie wszyscy dostali te zdjęcia, ja nie - czuję się zaniedbana :cry: Nie dostałam tego za pewne, bo ta osoba co to rozsyłała, wie poprostu, że mnie to nie interesuje. I proszę cię nie oceniaj mnie swoja miarą, bo radość to sprawiają mi zupełnie inne rzeczy :D Pozdrawiam serdecznie i ucałuj odemnie swoje pieski :) ! Quote
Asdf Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 To się bardzo ciesze , przykro mi , ze sie pomyliłam co do Ciebie, ale tak odebrałam twoje posty. A psów nie ucałuje, bo wyprzedałam wszystkie husky na targu. Teraz chce mieć koty perskie. :multi: Quote
sh_maniak Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 A psów nie ucałuje, bo wyprzedałam wszystkie husky na targu.Teraz chce mieć koty perskie. :multi: Zrobisz jak będziesz uważała. Quote
Ula Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 A psów nie ucałuje, bo wyprzedałam wszystkie husky na targu. Teraz chce mieć koty perskie. Aga!!!!!!! Ja nie wiem co Ty sobie wogole wyobrazasz,jakim prawem sprzedalas moje kochane piesie??????? Ja Ci dam 8) A tak wogole jak bedziesz miala miot persow to daj mi jednego..Anuś sie ucieszy... :lol: pozdrawiam :) Quote
Diana14 Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Ja tez sie wtrące... Chociaz nie z tej rasy jestem... Aga szkoda nerwów... Ja mam psa z krzywymi nogami i mimo różnych komentarzy dalej chcem go wystawiac :). Najwazniejsze ze Ty wiesz jaki Twój pies jest piękny i kochany!!! :) Uszy do góry :) ! :lol: Martunia...normalnie jestem z Ciebie dumna...to samo moge o Limbie powiedzieć :D Brzydka jest, ale daje ładne dzieci i ją kocham.Niech se gadaja co chcom :P hehehehe Quote
basia Posted August 28, 2004 Posted August 28, 2004 wiosna napisała: dzieki Basia zobaczymy, co mi z tego wyjdzie.. po Twoich radach juz zupelnei nie bede miala usprawiedliwienia.. ) wiosna, nic się nie przejmuj :) U mnie jest lepiej z teorią niż z praktyką :-? :wink: Quote
Atomic Posted August 28, 2004 Posted August 28, 2004 Ja tez sie wtrące... Chociaz nie z tej rasy jestem... Aga szkoda nerwów... Ja mam psa z krzywymi nogami i mimo różnych komentarzy dalej chcem go wystawiac :). Najwazniejsze ze Ty wiesz jaki Twój pies jest piękny i kochany!!! :) Uszy do góry :) ! :lol: Martunia...normalnie jestem z Ciebie dumna...to samo moge o Limbie powiedzieć :D Brzydka jest, ale daje ładne dzieci i ją kocham.Niech se gadaja co chcom :P hehehehe MI tam Twoja Limba sie podoba :). Ale o tym na kolakach :). Aga jak mogłaś.... A ja miałam je jutro zobaczyc... :D :laugh2_2: :happy1: Quote
Asdf Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 Tak offowo: Szkoda,że wymaga się najpierw od innych a od siebie już nie. Quote
rOOn7 Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 Witam, a ja mam takie pytanko : mój psiak ma na tylnej od wewnątrz małe (ok. dl na 5mm szer. 3 mm) „łyse miejsce”, jak był maleńki prawdopodobnie zdarł sobie skóre o siatkę, troszkę mu to zarasta ale jest obawa ze w tym miejscu ma uszkodzone cebulki włosowe, nie jest to może specjalnie widoczne ale jak ktoś się przyjrzy łapce to zauważy, innym mankamentem jest strupek wielkości 2 groszówki na przedniej łapie na łokciu (od leżenia na betonie ??) to raczej kiedyś zejdzie. I teraz pytanko jadę na wystawe do Kielc i troche się martwię czy te „ustereczki” nie zdyskfalifikuja psiaka, nie zależy mi na medalach ale jednak przykro by było usłyszeć – dyskwalifikacja. A przy okazji fotki grubasa ,krytyczne opinie też mile widziane :D Quote
asia40 Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 Ten strupek na łokciu to modzel (był topik o modzelach) trzeba smarować maścią z vit. A - to zejdzie :) Twój psiak ma moją ulubioną maske :) Od kogo pochodzi? Quote
rOOn7 Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 Dzieki za odpowiedz już szukam o "tych" modzelach. forum to jest to :D piesio jest z hodowli Sądeckie Pieszczochy po ASZA Gorczański Wędrowiec i modnym ostatnio :wink: EXPLORER BEAR Hydrargium. Quote
rOOn7 Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 Twój psiak ma moją ulubioną maske :) Co do maski sry ale nie moge sie powstrzymać : Chyba najlepsze moje zdjecie do tej pory, oj nie jest łatwo ustawić psiaki. Dobrze że bullik sąsiadki mi pomógł :wink: Quote
matrix..... Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 Super zdjęcie, piesek też niczego sobie na wystawie w Kielcach będzie ok! Quote
Agnieszka_ Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 r00n7 Twój psiak bardzo przypomina mi mojego Paco jak był młody, szczególnie z maski :lol: 8) Quote
---------- Posted October 12, 2004 Author Posted October 12, 2004 I teraz pytanko jadę na wystawe do Kielc i troche się martwię czy te „ustereczki” nie zdyskfalifikuja psiaka, nie zależy mi na medalach ale jednak przykro by było usłyszeć – dyskwalifikacja Nie martw sie, nie ma mowy, zeby takie "ustereczki" grozily dyskwalifikacja. W zasadzie to nawet nie moga powodowac obnizenia oceny psa. Powodzenia na wystawie :thumbs: Quote
agacia Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 Twój psiak ma moją ulubioną maske Rozumiem Asiu,ze w takim wypadku moj Azjaciorek tez Ci sie podoba :angel: Quote
rOOn7 Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 Dzieki za pocieszenie że nie będzie tak źle z tymi ustereczkami :D >metros ten rudziak a raczej rudziutka jest po NN :wink: no może nie całkiem znam jej rodziców ale rodowodu nie ma, wzieliśmy ją bo miała już 4 miesiące i zasługiwała na swoją rodzinkę co zresztą codziennie udowadnia i mimo że to Drako jest ładniejszy - ona to taki szczurek mimo że to Drako jest strasznym pieszczochem - ona nie przepada za zbut dużą ilością czułości to jednak Tikka jest dla mnie numer 1 , cięzko to wytłumaczyć ale wystarczy popatrzeć jej w oczy i wszystko jasne. A teraz już od miesiąca cierpie ja i ona , walczymy na razie bezskutecznie z zapaleniem gardła u niej. Co 4 dni zastrzyki , tabletki a sunia jak charczała tak charczy. Zmieniałem vetów, wykosztowałem się i patrzyłem jak mała chudnie , traci włos co rano jak miała atak kaszlu (tak z 10 min.) mało mi serce nie pękło. Teraz jest jakaś nadzieja 3 vet solidne badanie i werdykt że sunia ma jakiegoś virusa zmiana metod leczenia mam nadzieje że to coś da bo już zaczynam wariowac. Sry że tak sie rozpisałem nie na temat. Agnieszka_ faktycznie Pako bardzo podobny, masz może zdjęcia aktualne ?? Quote
asia40 Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 :D Agacia Azja to jeden z moich ulubionych haszczaków, już od dawna :) Quote
agacia Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 :D A czy te maske tak lubisz dlatego,ze April ma podobna czy to juz wczesniej bylo i wybieralas psa pod katem takiej wlasnie maski? Quote
asia40 Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 April to ja zupełnie bezrozumnie kupowałam :) ale głupi ma szczescie - takie powiedzenie ludowe :) To przypadek, że ona ma ulubiona maske, oczy psa wtedy widać dobrze, a kształt mają przepiekny i wyraz niesamowity. Pies nie potrzebuje mowy tak ma wymowne oczy :) Quote
rOOn7 Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 Asia coś w tym jest, Drako to straszny szkodnik. Jest rasowym kinomanem, pożera filmy na dvd gustując w dobrych tytułach na swoim koncie ma : Leona zawodowca , Być jak John Malkowitz, Snieżne Psy i pare innych :lol: Ale po każdym takim wybryku jak popatrzysz na tą jego niewinną maske z oczami świętoszka to ciach i po złości. Quote
asia40 Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 :D acha, oczy niewiniątka, April jako dziewczynka to jeszcze takie ma zalotne, że powala 8) Szkoda, ze zjadł Śnieżne psy :( ja tego filmu jeszcze nie oglądałam Quote
agacia Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 Ja tez lubie ta maske,ale jak jest za duzo bialego to juz mi sie mniej podoba. A Azja to jak sie na mordke spojrzy to zupelny :angel: . I jeszcze ma oczka na czarno obramowane,wiec niektorzy mowia,ze jej makijaz zrobilam. Ale czyz ona nie jest slodka? Quote
asia40 Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 Niestety nie potrafie fotek wklejac :) ale taz mam kilka niewinnych portrecików Quote
Recommended Posts