Jump to content
Dogomania

*FPR-ZwP*-dramat malutkiej Stokrotki - Momo jedzie do domu stałego!!

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stokrotka ma starszną krzywice :-(
Jutro kupie jej specjalną karme,moze to troszke pomoze.
Prosimy o wsparcie finansowe dla malutkiej!

Prosimy równiez,chyba najbardziej o dom dla tej malutkiej kruszynki,ona tak pragnie miłosci :-(

Posted

Aniu,dziekujemy! Chyba te fotki są najlepsze,lepiej porozmawiac z ludźmi przez telefon o jej krzywicy niz robic jej takie zdięcia,bo to wygląda poprostu strasznie. Dzis bede u małej chyba samam,wiec niedam rady jej zrobic sama fotek,bo ona zamiast biegac tylko wtula sie w człowieka.

Czt ktos miał szczeniaka z krzywicą i moze podpowiedziec co mozna jej jeszcze podac oprócz witaminy D?

Posted

jeszcze preparaty wapniowe, działają razem z wit.D, moze byc też tran zamiast D, zawiera wszystkie rozpuszczalne w tłuszczach witaminy, ADEK.
Trzeba dać dawkę uderzeniową wszystkich tych preparatów.

Posted

Rozwiesiłam ogłoszenia i prośby dla Stokrotki w mieście w kilku punktach. W bibliotece na Bałutach, w lecznicy weterynaryjnej. W sklepach na Bałutach i Dołach. Na stacjach benzynowych, gdzie się da po prostu. Pójdę jutro do Lidla. Rozwieszę w szkołach na Bałutach i może uda mi się w Mc Donaldzie.

Posted

Wiem, ze prosimy Dogomaniaków o bardzo wiele, ale bez Was nie damy rady na ten moment. Ktokolwiek może zaoferować Stokrotce choć bardzo maleńki pieniążek będziemy wdzięczni. Jej leczenie trwa i pochłania olbrzymie jak na nasze możliwości pieniądze.

Posted

hop do góry maleńka!!!!! po domek! proszę o nr konta na Stokrotkę (najlepiej na PW), postaram się wpłacać dla niej jakiś grosik w miarę możliwości co jakiś czas.

Posted

Dziewczyny..dostalam wiadomosci,ze ktos probowal sie do Was dodzwonic w sprawie stokrotki,ale nikt sie nie zglaszal:roll:

dajcie nam znac czy ktos sie potem do Was dodzwonil...mam nadzieje,ze to ten domek;)

Posted

W ogłoszeniach podawałam numer telefonu do Hani.
Wczoraj był e-mail w sprawie Stokrotki, przekazałam go Hani.
Coś zaczyna drgać w sprawie panienki i oby zadrgało pozytywnie. Ona musi mieć naprawdę troskliwy domek i wierzę, ze do takiego trafi.

Posted

Do mnie nikt nie dzownił. Dlatego najlepiej podawac dwa telefony,jak jedna osoba nie moze odebrac to jest ta druga :-)

Niemam niestety dobrych wiesci :-)
Zrobiona została ponowna morfologia. Wyniki wciaz są tragiczne!
Trzeba znalesc przyczynę. Bedzie riobiona biochemia,badanie kału i było juz robione usg które niczego nie wykazało.