Jump to content
Dogomania

*FPR-ZwP*-dramat malutkiej Stokrotki - Momo jedzie do domu stałego!!

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

normalnie jak mój Jacuś jak był w jej wieku:evil_lol:-będzie spora-na pewno średnia-ma mocne łapy od razu widzę.
Namas-a wsadzaj foty 500x500 nie takie miniaturki-bo lepiej widac wtedy:loveu:

Posted

Nad wyraz dobrze. Grzeczna,mądra,wszystkich po drodze zachwycała :loveu:
Stokrotka jest poprostu wyjątkowa i czekamy teraz cierpliwie na tych wyjątkowych ludzi dla Stokroci.

Całuski dla malutkiej, tęskie troszke.

Posted

Stokrocia to małe ADHD, dzielnie zniosła dzisiejszy dzionek.. żadnej kupusi w mieszkanku nie narobiła:crazyeye: Siusiu tez raczej częściej na dworze niż w mieszkaniu. Wsuwa jak małe autko, nie tylko swoja karmę, porwała też herbatnika i tuńczyka kotkom:eviltong:
Przed chwilą wróciliśmy ze spaceru (sama, z trzema psami, padam z nóg:cool3:). Dzisiaj do Blanche podbiegł amant podrywać, Stokrocia się przestraszyła, a Sonia.. jak nie huknie basem, jak psu ostrzegawczo w karczycho nie przywaliła, to jamnik skurczył się do rozmiarów orzeszka ziemnego:diabloti:
Rottka to taki mały strażnik rodziny:loveu:

Posted

Hm.. z jednej strony stateczna, ale z drugiej.. bardzo ekspresyjna, wierna, czujna. Nie boi się niczego i nikogo.
Weryfikacja poprzedniego postu - kupy poszły dwie i to na moje łóżko (jak dobrze, że przykryłam wszystko kocami:cool3:), ale siku było na spacerze:multi:

Posted

hanka456 napisał(a):
Mam nadzieje, że "dostała w tyłek" za takie paskudztwa.

Taki tyłek, że z dumą zaprezentowała kupę i zaczęła skakać mi po łydkach (poczułam kupę, nie zobaczyłam jak ją robi), ale ją zignorowałam - nie będę karać za coś, co już było i ona nie ma świadomości, że tak na prawdę to mi się nie podobało:roll:

Posted

Ja dopiero zaczynam, nie umiem zbyt wiele.
Jak dotąd bezbłędnie wychodziło mi tylko poskramianie psów agresywnych i trudnych. Gdy w schronisku zobaczyła mnie kierownicza, spojrzała na moje ręce i mówi: 'ooo widzę, że Pani to ma doświadczenie w pracy ze zwierzętami" - po odchowanych kociakach wyglądam jak kombatant wojenny..

Posted

szajbus napisał(a):
Mam nadzieje, ze to stres i panienka nie będzie paskudzić tam gdzie nie potrzeba.

Stokrotka przypomina, ze czeka na domek

Jutro rano jedziemy do lekarza, a popołudniu Stokrocia pozna Śląsk:loveu:

Posted

NaamahsChild napisał(a):

Stamtąd pochodzimy, więc Stoki jedzie z moją kumpelą:diabloti: No i poszukamy tam domku:diabloti:

aaa-rozumiem:lol:
tylko jakiegoś fajnego-bo na Śląsku ogólnie ciężko jest ze wszystkim i z dobrymi domkami też niełatwo:roll:-najlepiej w swoim okręgu-by potem jak dorośnie dopilnowac sterylizacji-na przykład.