ewatonieja Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Mały węgielek z niej :cool3: Stokrotko teraz musi juz być tylko lepiej dodałam informację o przenosinach do aktualności na naszej stronie http://fundacjapomagajmyrazem.pl/index.php?action=show_news&news=39 Quote
oktawia6 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 normalnie jak mój Jacuś jak był w jej wieku:evil_lol:-będzie spora-na pewno średnia-ma mocne łapy od razu widzę. Namas-a wsadzaj foty 500x500 nie takie miniaturki-bo lepiej widac wtedy:loveu: Quote
Reno2001 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ciekawe jak minęła nocka w nowym miejscu? Quote
Niewiasta_21 Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 A oto Stokrocia w pociągu: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Reno2001 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Pięknie wygląda. Dobrze zniosła podróż? Quote
Niewiasta_21 Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Nad wyraz dobrze. Grzeczna,mądra,wszystkich po drodze zachwycała :loveu: Stokrotka jest poprostu wyjątkowa i czekamy teraz cierpliwie na tych wyjątkowych ludzi dla Stokroci. Całuski dla malutkiej, tęskie troszke. Quote
olgaj Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Wreszcie Aniu udało sie jakies zdjecia zrobic ;) Quote
NaamahsChild Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Stokrocia to małe ADHD, dzielnie zniosła dzisiejszy dzionek.. żadnej kupusi w mieszkanku nie narobiła:crazyeye: Siusiu tez raczej częściej na dworze niż w mieszkaniu. Wsuwa jak małe autko, nie tylko swoja karmę, porwała też herbatnika i tuńczyka kotkom:eviltong: Przed chwilą wróciliśmy ze spaceru (sama, z trzema psami, padam z nóg:cool3:). Dzisiaj do Blanche podbiegł amant podrywać, Stokrocia się przestraszyła, a Sonia.. jak nie huknie basem, jak psu ostrzegawczo w karczycho nie przywaliła, to jamnik skurczył się do rozmiarów orzeszka ziemnego:diabloti: Rottka to taki mały strażnik rodziny:loveu: Quote
hanka456 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Rodzina ustawiona na medal. Dwie małe tanecznice i jedna stateczna, co pilnuje porządku. Quote
NaamahsChild Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Hm.. z jednej strony stateczna, ale z drugiej.. bardzo ekspresyjna, wierna, czujna. Nie boi się niczego i nikogo. Weryfikacja poprzedniego postu - kupy poszły dwie i to na moje łóżko (jak dobrze, że przykryłam wszystko kocami:cool3:), ale siku było na spacerze:multi: Quote
hanka456 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Mam nadzieje, że "dostała w tyłek" za takie paskudztwa. Quote
NaamahsChild Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 hanka456 napisał(a):Mam nadzieje, że "dostała w tyłek" za takie paskudztwa. Taki tyłek, że z dumą zaprezentowała kupę i zaczęła skakać mi po łydkach (poczułam kupę, nie zobaczyłam jak ją robi), ale ją zignorowałam - nie będę karać za coś, co już było i ona nie ma świadomości, że tak na prawdę to mi się nie podobało:roll: Quote
hanka456 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Żartowałam przecież, Ty wiesz jak ją nauczyć tych wszystkich dobrych manier. Quote
NaamahsChild Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ja dopiero zaczynam, nie umiem zbyt wiele. Jak dotąd bezbłędnie wychodziło mi tylko poskramianie psów agresywnych i trudnych. Gdy w schronisku zobaczyła mnie kierownicza, spojrzała na moje ręce i mówi: 'ooo widzę, że Pani to ma doświadczenie w pracy ze zwierzętami" - po odchowanych kociakach wyglądam jak kombatant wojenny.. Quote
NaamahsChild Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Padam dzisiaj z nóg.. A jutro kolokwium z biochemii, luuuda, ale się boję:shake: Quote
szajbus Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ja tez trzymam kciuki. Ale oczy wyszły mi prawie na wierz jak przeczytałam jaki sobie księżniczka kibelek znalazła. Fuj, Stokrocia, fuj!!!!!!!!!!!! Quote
NaamahsChild Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Nie martw się, ja miałam większe, kiedy wstałam rano zrobić siku i prawie się na jej kupsku położyłam:eviltong: Quote
oktawia6 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 czyli Stokrocia kupsko zrobiła na Ciebie Namas?:hmmmm::evil_lol: Quote
NaamahsChild Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Nie, ale na moje prześcieradło jak najbardziej:cool1: Quote
szajbus Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Mam nadzieje, ze to stres i panienka nie będzie paskudzić tam gdzie nie potrzeba. Stokrotka przypomina, ze czeka na domek Quote
NaamahsChild Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 szajbus napisał(a):Mam nadzieje, ze to stres i panienka nie będzie paskudzić tam gdzie nie potrzeba. Stokrotka przypomina, ze czeka na domek Jutro rano jedziemy do lekarza, a popołudniu Stokrocia pozna Śląsk:loveu: Quote
NaamahsChild Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Stamtąd pochodzimy, więc Stoki jedzie z moją kumpelą:diabloti: No i poszukamy tam domku:diabloti: Quote
oktawia6 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 NaamahsChild napisał(a): Stamtąd pochodzimy, więc Stoki jedzie z moją kumpelą:diabloti: No i poszukamy tam domku:diabloti: aaa-rozumiem:lol: tylko jakiegoś fajnego-bo na Śląsku ogólnie ciężko jest ze wszystkim i z dobrymi domkami też niełatwo:roll:-najlepiej w swoim okręgu-by potem jak dorośnie dopilnowac sterylizacji-na przykład. Quote
Recommended Posts