ZUZANNA11 Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Ma ktoś kawałek podłogi dla tej pięknej suńki ? Quote
*Gajowa* Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Czy macie namiar na pati-c ? Ona teraz prawdopodobnie wraca z Częstochowy /odwoziła leonka ode mnie/ .Myślę że juz go przekazała ... może bedzie mogła pomóc ? Quote
Isadora7 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Dalam ją na jamniki w potrzebie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10970825#post10970825 :cool1: A z pati faktycznie warto się skontaktować. Quote
GameBoy Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 czy sunia ma dom i to tylko kwestia sterylki i przypilnowania jej po czy ogolnie szukacie DT do czasu adopcji? kto zawiozlby ja i odwiozl po sterylce do DT gdyby takowy sie znalazl? Quote
ocelot Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Zuzanna to jak to jest, to bezdomna jamniczka czy sąsiada? Quote
ZUZANNA11 Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Jest bezdomna, tylko upodowabała sobie akurat kompost sąsiada. Co jest potrzebne ? Potrzebny jest DT, który będzie mógł się suńką zaopiekowac do czasu znalezienia DS. Najpierw była opcja, że zabierze ją pewien Pan, który dzisiaj miał przyjechać. Niestety, probowałam zadzwonić, niestety chyba się rozmyślił. PILNIE DT ! Warszawiacy ! Quote
GameBoy Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 a dlaczego akurat Warszawa? ona nie jest w tym calym Tomaszowie? i co z drugim pytaniem? molestuje dziewczyne u ktorej byl Michas przez 3 dni o DT ale kto zawiezie mala i odwiezie po sterylce ew? gdzie ta sterylka mialaby byc wykonana? Quote
ZUZANNA11 Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Dlaczego w Wa-wie ? Tosia2 załatwia tam sterylki, dokładnie w lecznicy na Kosiarzy, dlatego w Wa-wie. chyba, że ktoś weźmie ja i zupełnie gdzie indziej załatwi sterylkę. Quote
*Gajowa* Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Czy ktoś się skontaktował z pati-c ? Droga z Częstochowy do W-wy prowadzi prawie przez Tomaszów Maz. Quote
GameBoy Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 zapytam 3ci raz o to samo, czy ktos zawiezie suke na sterylke i ja odwiezie do ew DT? Quote
ZUZANNA11 Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Dokładnie nie wiem kto to by był. Zapewne ktoś taki byś się znalazł. ;) Quote
GameBoy Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 to dla mnie troche za malo pozniej bede ganiala tak jak z Zuzka i Michasiem ostatnio Quote
ZUZANNA11 Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Zapewne ktoś by był chetny do pomocy. Jest dużo dogomaniaków a Wa-wy; GrubbaRybba, zulugula. Może oni ? Quote
GameBoy Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ryba nie ma czasu wiecznie a zulugula mieszka na drugim koncu warszawy jakies 25 km odemnie w jedna strone Quote
ZUZANNA11 Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 GameBoy, co się kryje pod tymi twoimi pytaniami ? Czy masz gdzieś jakiś tymczas ? Quote
GameBoy Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Zuzia czytalas moje wczesniejsze posty? tam znajdziesz odpowiedz napisalam wyraznie, namawiam kolezanke ale ona z suka nigdzie nie pojedzie a ja sobie psa na glowe nie wezme Quote
ZUZANNA11 Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Tośka właśnie do mnie zadzwoniła. Poprosiła mnie, abym wysłała pewnej dziewczynie zdjęcia suńki. Jest zainteresowana adopcją suńki. Jestem ciekawa co z tego wyniknie. Quote
Tosia2 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Dziewczyna i bez zdjeć była zdecydowana, jednak suni nie ma... :( W zwiazku z tym weźmie którąś z trzech od nas.... GameBoy, jeśli koleżanka Twoja bedzie pewna na 100% ze da jej dom, bedziemy sie martwic o transport.... ps. Rozmawiałam przypadkiem z ludźmi którzy wzięli niedawno od Ciebie szceniaka 4mies on z dobkiem czy jakoś tak.... Wcześniej byli u nas o szczeniaka i tak sie jakos zgadalismy... ;) Mały ma sie ok... Quote
GameBoy Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 nie chce jednak juz sie w to bawic, w bycie posrednkiem, tylko masa klopotow pozniej z tego a ze maly ma sie dobrze wiem, tez z nimi rozmawialam Quote
ZUZANNA11 Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 A może by tak zrobić, że sunia na czas posterylkowy byłaby u zuluguli, a potem posżłby do twojej koleżanki ? Quote
Tosia2 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Czyli mam rozumieć Zuziu, że sunia znowu jest??? Quote
gunia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Mam rozumiec, ze jamniczka dalej nie ma zadnej sznasy na jakikolwiek dom? Oferuje transport z Tomaszowa do Warszawy na sterylke i pozniej na terenie Warszawy dla tej jamniczki. Jesli nikt nie jest w stanie jej zaoferowac domu tymczasowego to na czas posterylkowy o ile nie bedzie innego wyjscia ja sprobuje ja wziac ale tylko na kilka dni, bo sama mam jamniczke i nie wiem jak sie dogadaja. Pozniej, jesli nie znajdziemy jej zadnego domu moge jej oplacac hotelik z wlasnej kieszeni (wiem,ze moze to potrwac dlugo). Zuza skontaktuj sie ze mna w sprawie jamniora i suczki o imieniu Malwina. Quote
gamoń Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Zuzia -tanio sterylizację można załatwic na Kosiarzy w W-wie (dzielnica Wilanów).Jest tez tam hotelik i w okresie mogłaby po zabiegu tam być. Doba kosztuje 30 zł. Quote
Recommended Posts