Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Edit: Suńka już na stałe u guni ! :multi:

Wspaniała zmiana.
Z kompostu na kanapę.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na kompoście u sąsiada jest ciężarna jamniczka. Podobno leży tam już tydzień, ja dowiedziałam się o niej dopiero dziś. Strasznie wystaraszona, z początku bardzo uciekała. W 95 % to jamnik. Czarna podpalana. Młoda, może ma 2 latka, może troszkę mniej.

Dogomaniacy, [SIZE=5]HELP !!!

PILNIE DT LUB DS !

LADA CHWILA URODZI !

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie... On ja zabiera, dzwoni do mnie że ma ja w domu a ja w ciągu 2 dni dam mu konkretny termin, godzinę i adres w której lecznicy bedzie zabieg. Zawiezie ją sam, a po zabiegu odbierze....

Posted

Nie mam możliwości wklejenia zdjęc. Sygnalizowałam że mam archaiczny telefon nie odbieram mmsów (tylko bardzo malutkie). Wpada potem na poczte na orange ale we flashu nawet jak zrobię zrzuty ekranowe to będą b miniaturowe.

Posted

Pan generalnie chce 100% jamniczkę.... Zrobiłam co mogłam by zdecydował się dać dom tej biedzie.... Zobaczymy.... Na pewno w tym domu miałaby cudowne życie, tylko czy dostanie szansę? Na raie nie mam odpowiedzi.... :(

Posted

Prześliczna, i kochana. Jak miziałam ją pod bródką, tak wiernie wtuliła swoją główkę w moją rękę, że musiałam jej obiecać, że jej pomogę. :(

Mam nadzieję, że spełnię obietnice.

Posted

Jest nadal na ulicy, tzn. na komposcie, u sąsiada. Tam nie ma ruchliwej drogi, nie ma żadnej drogi. Są pola. Sunia jest na kompoście i wogóle się nie rusza. Raczej jest bezpieczna.

Posted

Jeśli Pan sie z Tobą nie umówił, widocznie zrezygnował.... Pisał mi że widział zdjecia suni...niestety pewnie wydała mu się za mało jamnikowata.... :(