Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 weeks later...
Posted

magda222 napisał(a):
U Negry OK:)
Co jakiś czas dostaję MMSem jej fotki z wywalonym do góry brzuchem :)
Wygląda na przeszczęśliwą :loveu:

A czy takie MMS-y możesz kabelkiem wgrać na komputer i nam tu zaprezentować. Wprost uwielbiam porównywać sobie fotki "poprzednie" i te już szczęśliwe.. :)

• 1 month later...
Posted

Przepraszam,że zaniedbuję wątek Negry ale zawsze tak jest,że jak psiak ma się już dobrze i siedzi w swoim domku to odsuwa się go na bok i zajmuje tymi w potrzebie...
Negra miała 14 stycznia sterylkę.Wszystko poszło OK.
Skopiuję co od dnia adopcji pisała do mnie Negrusiowa pani:

"JAK NA PIERWSZĄ NOC NEGRA ZACHOWYWAŁA SIĘ SUPER. ZA TO RANO ZOBACZYŁA WRÓBELKA I DZIĘKI TEMU MAM SPODNIE DO WYRZUCENIA. JESTEM DOSYĆ SILNĄ OSOBĄ,ALE NEGRA TO TAKI MAŁY TUR.WRÓCIŁAM DO DOMU UMORUSANA,ALE SZCZĘŚLIWA.
NEGRA TO KOCHANY GRZECZNY PSIAK.JEŻELI POZWOLICIE DAM JEJ IMIĘ PO MOIM UKOCHANYM PSIE CZYLI DEBRA. JEST TAK SAMO SŁODKA I KOCHANA."

"NEGRA JEST JUŻ WESOŁYM I UFNYM PSEM O CZYM ŚWIADCZY JEJ SPANIE NA PLECACH W POZYCJI BEZBRONNEJ.LATA ZA MOIM MĘŻEM I NIE ODSTĘPUJE GO NA KROK MNIE TYM SAMYM MAJĄC W NOSIE.NIE PUSZCZAMY JEJ JESZCZE ZE SMYCZY,BO RAZ NAM ZWIAŁA,ALE TYLKO DLA ZABAWY BO PODCHODZIŁA NA TYLE BLISKO,ABY POWĄCHAĆ
I NA TYLE DALEKO ABY NIE DAĆ SIĘ ZŁAPAĆ.LATALIŚMY Z NIĄ I ZA NIĄ PO LESIE PONAD 4 GODZINY.W KOŃCU ZOSTAŁA PRZEKUPIONA WODĄ I Z UŚMIECHEM POTULNIE WRÓCIŁA DO DOMU.Z DNIA NA DZIEŃ JEST CORAZ WESELSZA I OKAZUJE NAM DUŻO MIŁOŚCI KŁADĄC ŁEB NA NASZYCH NOGACH,A OSTATNIO ZACZEPIAŁA NAS PRZEZ GODZINĘ ŁAPĄ ABYŚMY JĄ GŁASKALI"

"ODWAŻYLIŚMY SIĘ SPUŚCIĆ NEGRĘ ZE SMYCZY.PRZYCHODZI JAK SIĘ JĄ ZAWOŁA , ALE STRASZNIE BOI SIĘ SMYCZY TEJ WYCIĄGANEJ DLATEGO KUPIŁAM JEJ NOWĄ DŁUGĄ I CZERWONĄ , ALE NIE AUTOMAT I
WSZYSTKO JEST OK."

"DZIĘKUJĘ CI ZA TAKIEGO WSPANIAŁEGO
PRZYJACIELA. JA ZA NIĄ SZALEJĘ , ALE WIESIEK PRZEPADŁ !!!!!ZAKOCHANY PO USZY W NEGRZE."

Nie wiem dlaczego,ale nie umię wklejać fotek na moim kompie.Może to wina oprogramowania.Nie znam się na tym.Jak dopcham się do komputera syna to wrzucę tu zaległe fotki.
Zaraz napiszę do Negrusiowych ludzików maila i poproszę o nowe fotki i info:)

• 2 weeks later...
Posted

Obiecane,spóźnione Negrusiowe fotki :oops:

W podróży do Ozimka koło Opola Negra już nie bała się tak bardzo jak wtedy jak jechaliśmy z Krężela do Tychów.Nawet wyglądała przez okno :)

Posted

Mam jeszcze kilka nowszych zdjęć,ale nie umie ich wkleić.
Czy ktoś może mi pomóc? :oops:
Zapisują się jako np."negra.html" albo jako dokument firefoxa czy coś takiego i chyba w tym tkwi problem.Nie da się ich zapisać w inny sposób.A przynajmniej ja nie umie :oops:

Posted

[quote name='magda222']Mam jeszcze kilka nowszych zdjęć,ale nie umie ich wkleić.
Czy ktoś może mi pomóc? :oops:
Zapisują się jako np."negra.html" albo jako dokument firefoxa czy coś takiego i chyba w tym tkwi problem.Nie da się ich zapisać w inny sposób.A przynajmniej ja nie umie :oops:

Madziu:loveu: Prześlij do mnie: [email protected]

Posted

Madziu!:loveu:
Przekaż ciotce Grażynie, że w piątek stojąc w kolejce po goferka dowiedziałam się, że przyjeżdża do Krakowa:mad:.
A do mnie nie chciała przyjechać:placz:;)
Smutno mi:shake:

Posted

[quote name='irenaka']Madziu!:loveu:
Przekaż ciotce Grażynie, że w piątek stojąc w kolejce po goferka dowiedziałam się, że przyjeżdża do Krakowa:mad:.
A do mnie nie chciała przyjechać:placz:;)
Smutno mi:shake:[/quote]

W końcu nie pojechała :evil_lol: Amika zawiozła MagdaH :loveu:

Posted

Grzecho napisał(a):
Niesamowita zmiana. Jak ja sobie przypomne Krężel, drogę do Tychów, lecznica, droga do Ozimka ... Teraz to rewelacja ;).

Odwaliliśmy kawał dobrej roboty :loveu:

Posted

Na koniec zostawiłam zdjęcie Negry które jest dla mnie "hiciorkiem".
Dziwne słowo mi wyszło jako zdrobnienie od słowa hit:evil_lol:, ale mam nadzieję, że sami przyznacie, że to jest BOMBA!!!