Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ARKA napisał(a):
:loveu: czyli tzw. kociara!!:p

To dobrze wróży na przyszłość.Ogólnie jest bardzo przyjazna.Z pieskiem,który jest w lecznicy też się super dogaduje.Co ja mówię oni przepadają za sobą :loveu:
A kociak mało tego,że z nią śpi to wyjada jej z miski :lol:

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj z Grażyną byliśmy na spacerku wieczornym z Negra i z tym psiakiem co go Negra lubi i wzajemnie. Negra w porządku, chyba mnie poznała bo merdała ogonem ale pochwili uciekła w kąt klatki i nie chciała wyjść. Negrę chyba ktoś musiał cholernie krzywdzić bo sie poprostu boi. Na spacerku było już w porządku. Będą z niej ludzie !!! :lol:
Natomiast ten drugi potwór ( chyba nazwałem go Cyryl ) obszczekał mnie i chciał ugryźć !!! :mad: Też się boi chociaż na spacerze jadł mi karmę z ręki.
Po spacerku poszliśmy zdać relację Magdzie i skończyło sie na dwóch browarkach.

Pozdawiam :lol:

Posted

kaja555 napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Z czego było ha !!! Z tego że mnie bestia chciał ugryźć. Przecież to potwór. Chociaż smakołykiem dało sie go przekupić.
A tak na marginesie to Negra ma trochę pozytywnej siły. Dobrze że smycz ma mocną i bo by mi w ręce została. Wydaje mi sie że ona potrzebuje dużego wybiegania się po lesie ale na to też przyjdzie czas.
A z tym potworem to ja sobie poradzę !!! :diabloti::diabloti::diabloti:
Pozdrawiam :)

Posted

z tym potworem to nieżle radziła sobie moja kotka Frajda (cała syczała i prychała na niego), ale wczoraj pojechała do nowego domu!

A Negra dalej bez domu!

teraz przynajmniej jedzenia nikt jej nie będzie z miski wyjadywać...

Posted

[quote name='kaja555']z tym potworem to nieżle radziła sobie moja kotka Frajda (cała syczała i prychała na niego), ale wczoraj pojechała do nowego domu!

A Negra dalej bez domu!

teraz przynajmniej jedzenia nikt jej nie będzie z miski wyjadywać...
Negra też dom znajdzie. Spoko jak mówi Madzia.

Posted

Grzecho napisał(a):
Natomiast ten drugi potwór ( chyba nazwałem go Cyryl ) obszczekał mnie i chciał ugryźć !!! :mad: Też się boi chociaż na spacerze jadł mi karmę z ręki.

:turn-l:Ciekawe z czyjej ręki!:roflt:
Co za twardziela udajesz, przecież go nie dotknąłeś nawet.:evil_lol:

Grzecho napisał(a):
A z tym potworem to ja sobie poradzę !!! :diabloti::diabloti::diabloti:

Już to widzę!:roflt:Następnym razem będziesz ty go prowadził na smyczy?:diabloti: Odważysz się? :cool3:

A psiak jest do opanowania i naprawdę kochany, tyle że wystraszony.

Posted

grazyna9915 napisał(a):
:turn-l:Ciekawe z czyjej ręki!:roflt:
Co za twardziela udajesz, przecież go nie dotknąłeś nawet.:evil_lol:

U weta besti nie dotknąłem ale na spacerku jeden raz z mojej reki zjadł ziarenko karmy !!! :multi:
grazyna9915 napisał(a):
Już to widzę!:roflt:Następnym razem będziesz ty go prowadził na smyczy?:diabloti: Odważysz się? :cool3:

Oczywiscie że sie odważę. Mam motywację bo Madzia ma zakład pracy blisko i gdyby mnie potwór ugryzł to zawsze można się zdezynfekować. :evil_lol:
grazyna9915 napisał(a):
A psiak jest do opanowania i naprawdę kochany, tyle że wystraszony.

Pewnie że jest do opanowania.

Posted

Belula napisał(a):
Witaj, Negrusiu!
Ciocia już wróciła i będzie tu zaglądać.
Szkoda, Słoneczko, że jesteś tak daleko... Ale kto wie? Może się zobaczymy??

:loveu: Ciocia Belula :loveu: Już z nami :loveu: Nareszcie :loveu:

Posted

Negrusia poszła na spacerek?? Mam nadzieję, że u Was piękna pogoda. Taka jak teraz u nas, słoneczko 100 procent! Fajne zdjęcia się robi, jak tak słonecznie jest :cool3:
A może jakiś portret jesienny??? Co? Dziewczyny! Dusze romantyczne... :)

Posted

Mada:) napisał(a):
Negrusia to wspaniała suczka! :loveu: Śliczna i kochana!!

No teraz gdy Mada dołączyła do grupy pod silnym wezwaniem to temat poleci jak z bicza. Ja już szykuję auto do transportu Negry do ...
Witamy Madzialenkę!!! :multi:

Posted

Belula napisał(a):
Negrusia poszła na spacerek?? Mam nadzieję, że u Was piękna pogoda. Taka jak teraz u nas, słoneczko 100 procent! Fajne zdjęcia się robi, jak tak słonecznie jest :cool3:

Belula dobrze mówi!!! Dzisiaj znów idę z Grażyną na spacerek z Negrą i z tym małym potworem a pogoda jest wspaniała - mało jesienna.
Dziewczyny, dusze romantyczne! Uła, uła! W góre tipsy!!! :lol:

Posted

Belula napisał(a):

Na Śląsku też słoneczko :loveu: Zaraz znowu ide do Negrusi :loveu:
Pójdziemy do lasu.Trzeba ją socjalizować ze światem :)
Fotki postaram się jakieś pstryknąć ale to nie jest takie proste bo ona jest w ciągłym ruchu.Wszystkie wychodzą ruszone.Przydałby się ktoś do pomocy ;)

Posted

magda222 napisał(a):
Dzień dobry Negrusiu :loveu:
Narazie wirualnie ale za pół godziny zobaczymy się i pójdziemy na spacerek :)

Jakie to romantyczne!!! :loveu: Mamusia przyjdzie po Negrusie na spacerek a wieczorem przyjdzie Ciocia z Wujkiem :lol:

Posted

[quote name='Grzecho']Belula dobrze mówi!!! Dzisiaj znów idę z Grażyną na spacerek z Negrą i z tym małym potworem a pogoda jest wspaniała - mało jesienna.
Dziewczyny, dusze romantyczne! Uła, uła! W góre tipsy!!! :lol:

Dzięki :loveu:
A przepraszam : JAKIE TIPSY ???!!!