magda222 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Nie wiem co się dzieje?! Chciałam wrzucić zdjęcia z dzisiejszego spaceru i nie da się :( P O M O C Y ! ! ! Quote
Belula Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Pomoc pomocą, ale o co chodzi z tymi TIPSAMI?? Dla Negruni??? Do zdjęcia?? :evil_lol: Quote
Grzecho Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Belula napisał(a):Pomoc pomocą, ale o co chodzi z tymi TIPSAMI?? Dla Negruni??? Do zdjęcia?? :evil_lol: Dokładnie dla Negruni! Jest to hasło młodzieży z dogomani gdzie byliśmy w sierpniu na zlocie w Sierakowie. Jak młodzież była zadowolona :diabloti: to hasło obowiązywało. Wczoraj byliśmy na spacerku wieczornym z Negrą, Żako vel Ceryl i z taką jeszcze jedną sunią. Podczas spacerku dołączył się do nas buldog francuski ( wskakiwał na kolana - bestia jedna ) i Żako vel Cyryl sie chyba wystraszył bo wymsknął się ze smyczy i uciekł do lecznicy ( jaki mądry piesek ). Trochę starałem się uczyć chodzić Negre na smyczy. Ciężko, trochę sie jeszcze boi i strasznie ciągnie do lecznicy. Najważniejsze to próbować. Quote
magda222 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Negra ma jednego obserwatora na allegro.Ale nikt się jeszcze nie odzywał. Quote
diana79 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 pokazujemy się wszystkim na pierwszej :lol: Quote
magda222 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 UWAGA!Małżeństwo z okolic Opola pyta o Negrę.Wypatrzyli ją na allegro.Są zainteresowani adopcją.Wydają się fajni i w porządku ale... Jezusicku,ja panikuję!!! Nie wiem co zrobić?! Quote
Grzecho Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 magda222 napisał(a):UWAGA!Małżeństwo z okolic Opola pyta o Negrę.Wypatrzyli ją na allegro.Są zainteresowani adopcją.Wydają się fajni i w porządku ale... Jezusicku,ja panikuję!!! Nie wiem co zrobić?! Spoko! Najgorszy jest ten pierwszy raz. My coś wiemy jak ciężko wydaje się psa czy kociaka w szczególności jak sie na niego chucha i dmucha. Na marginesie to każde wydawanie gadziny jest ciężkie. To jedno ! Drugie , to zawsze sobie tłumaczę iż taka nasza rola i taka robota. Ktoś to musi robić. Co robić? Dokładnie sprawdzić ludzi, pogadać konkretnie i zapytać czy przypadkiem nie bywają w Tychach, przejazdem, przypadkiem ( Opole nie tak daleczko ). Może niech przyjadą jak mogą. Zobaczą Negrę, pospacerują i będziesz więcej wiedziała. Pozdrawiam Quote
irenaka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Madziu! Agamika z Krakowa jedzie do Opola chyba w piątek z psem do DS. Zapytaj, może będzie mogła sprawdzić domek dla Negry Quote
danielka92 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Moja kochana Negrusia. To jest niewiarygodne, że w tak krótkim czasie ze strachliwej i cichej zamieniła się w tak wesołą istotę:crazyeye: Dzisiaj nawet pierwszy raz zaszczekała:cool3: Quote
magda222 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 irenaka napisał(a):Madziu! Agamika z Krakowa jedzie do Opola chyba w piątek z psem do DS. Zapytaj, może będzie mogła sprawdzić domek dla Negry Irenko wysłałam do Państwa maila z zapytaniem czy zgodziliby się na wizytę przedadopcyjną. Quote
danielka92 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 podnoszę:cool3::loveu::loveu::loveu: Quote
Belula Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 magda222 napisał(a):Irenko wysłałam do Państwa maila z zapytaniem czy zgodziliby się na wizytę przed adopcyjną. I odpisali??? Czekam i trzymam kciuki!! Cieszę się, że Negrusia odżywa psychicznie,i pychol ma śliczny!! Prosimy o więcej fotek!! Quote
magda222 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Państwo się na wszystko zgadzają. Wiem,że trudno jest kogoś prześwietlić mając kontakt mailowy ale zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie.Aż za idealni się wydają ;) Quote
Belula Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Dzień Dobry Negrusiu! Ciocia będzie miała u siebie Twoją towarzyszkę niedoli z Krężela.. Mam nadzieję, że obie znajdziecie szybko kochające domki :) Quote
magda222 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Belula napisał(a):Dzień Dobry Negrusiu! Ciocia będzie miała u siebie Twoją towarzyszkę niedoli z Krężela.. Mam nadzieję, że obie znajdziecie szybko kochające domki :) Belula chylę czoła i po raz kolejny jestem pod wielkim wrażeniem Twojej postawy.Wielki szacunek.Brak mi słów. Quote
Belula Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Nie przesadzajmy, jeszcze pójdziemy razem na spacerek! Tak Negrusiu? Quote
magda222 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Czekam własnie na wiadomość od agamiki.Jest na wizycie przedadopcyjnej u Państwa,którzy chcą Negrę. Jeśli wszystko będzie OK jutro jedziemy do nowego domku. Cieszę się i boję. Quote
agata-air Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 nie pisałam nic na wątku ale sobie czytałam cały czas :) Ciesze się bardzo, że ma domek. Tylkko co ze sterylką?:roll: Quote
magda222 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Własnie dzwoniłam do agamiki.Niestety nie zdążyła sprawdzić nowego domku.Nie wyrobiła się czasowo.Jutro jedziemy i w tej sytuacji muszę zaufać swojej intuicji.Najwyżej jak cos będzie nie tak to wracamy razem z Negrusią z powrotem. Jeśli chodzi o sterylkę to już rozmawiałyśmy na ten temat z nowymi włascicielami Negry.Jak tylko skończy się jej cieczka i dojdzie do siebie od razu idą z nią do wetrynarza na sterylizację.Zresztą ten punkt na pewno znajdzie się w umowie adopcyjnej.Ja pokrywam koszty zabiegu. Quote
agata-air Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 ja jeszcze więc nie gratuluje adopcji żeby nie zapeszyć :) Quote
irenaka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Madziu! Kolejne jajeczko znaszę i też grzecznie czekam:evil_lol: Quote
Recommended Posts