halcia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ja mam stówe,bo dzis byłam u beci.Florentynko,zartowałam,jestem na bieząco w losachTwoich rozrabiaków.Ja ta stówe dam MIsce jutro.MIska,pamietaj ,ze masz wołac bo potem wyjade....! Quote
Miśka84 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Florentynka dzięki w imieniu swoim i Matyldzi :p Właśnie gadam z Albiemu o Matyldzi i sobie troszkę ryczę. Kurde no.... miałam się nie angażować a ona jest już w moim serduszku. Będzie strasznie trudno się z nią rozstać :-( (poryczałam się) Teraz Mikuś z Matyśką śpią przytuleni do siebie. Mikserek do mojej nogi. Quote
halcia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Pamietaj wez kwitek ze szczepienia Miksera jak jutro bedziemy z Matylda. Quote
albiemu Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Negri wielka prośba, napisz mi proszę ile ogłoszenie Matyldy ma mieć znaków, i czy spacja liczy sie też jako znak Chcę napisac ogłoszenie i potrzebuje wiedzieć jaki jest limit znaków ? Dzięki :) Quote
Miśka84 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='halcia']Pamietaj wez kwitek ze szczepienia Miksera jak jutro bedziemy z Matylda.[/quote] Pamietam a wiecie chyba trzeba zalatwic Barowie zaswiadczenie o szczepieniu:roll: ona bedzie poza schronem i by sie przydalo tak na wszelki wypadek jakby co Quote
Miśka84 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Jak dzis oszoloomy sie cieszyly ze pancia wstala :roll: smieszni sa Quote
majuska Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Miśka masz zaświadczenie przypięte do karty schroniskowej. Quote
Miśka84 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='majuska']Miśka masz zaświadczenie przypięte do karty schroniskowej.[/quote] a dobra :roll::oops: dzieki srota totalna jestem:oops: Quote
majuska Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Ja i tak jestem pełna podziwu, że nie zgubiłas jeszcze głowy pomiędzy podawaniem kropelek i tabletek:evil_lol: Quote
Miśka84 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='majuska']Ja i tak jestem pełna podziwu, że nie zgubiłas jeszcze głowy pomiędzy podawaniem kropelek i tabletek:evil_lol:[/quote] już zgubiłam :placz: Quote
Miśka84 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Matylda w niedziele o godz. 11 będzie mieć zabieg usunięcia guzka. Wyczułam go u weta przy podnoszeniu. Pieniądze od Halci dostałam (100zł) zostawię je na ewentualne koszty operacji. Matyldzia dostała 2 zastrzyk z witaminami za darmo. Wielkie podziękowania dla [B]dr. Komorowskiego [/B]Idę kupić sobie browara. Mam dość!!! PS. Macie może jakiś wolny kocyk? Będzie mi potrzebny dla Matyldy na posłanie po zabiegu. Quote
majuska Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Ja mam , dam Ci jutro, potrzebujesz jakiejś pomocy na poniedz. , np. transport, zakupy, browar???;) Quote
Miśka84 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='majuska']Ja mam , dam Ci jutro, potrzebujesz jakiejś pomocy na poniedz. , np. transport, zakupy, browar???;)[/quote] Browar zawsze i "niebieski wino":razz: Halcia bedzie w niedziele to mam nadzieje, że nas zawiezie. Bo już nie pamiętam czy się umówiłyśmy. A za kocyk dziękujemy. Bo ja się tak sama porządziłam - sorki. To wyrażacie zgodę aby te 100zł zostawić na ewentualne koszty tej operacji? Quote
halcia Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Becia,dwie małe miseczki /te do Murki/zastawiłam Misce,Murka tylu małych psiaków nie ma.Ja Cie oczywiscie Miska zawioze,od pon.mnie nie bedzie,zagladajcie czy Misce czego nie trzeba i napisze bezczelnie pilnujcie,zeby jadła,bo wyszło na to,ze psiaki nie maja kompleksówki,albo nie podano Misce takich zaswiadczen,a chce psiaki poszczepic.Zeby to nie było kosztem jedzenia.I nie martw sie Miska,dziekuj Bogu,ze guzek znalazłas i jest na czas. Quote
Miśka84 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='halcia']Becia,dwie małe miseczki /te do Murki/zastawiłam Misce,Murka tylu małych psiaków nie ma.Ja Cie oczywiscie Miska zawioze,od pon.mnie nie bedzie,zagladajcie czy Misce czego nie trzeba i napisze bezczelnie pilnujcie,zeby jadła,bo wyszło na to,ze psiaki nie maja kompleksówki,albo nie podano Misce takich zaswiadczen,a chce psiaki poszczepic.Zeby to nie było kosztem jedzenia.I nie martw sie Miska,dziekuj Bogu,ze guzek znalazłas i jest na czas.[/quote] Matyldzia zjadła kolację z nowej miseczki. :p Dopiero jak je myłam to się zorientowałam, że są dwie :roll::oops: Zakręcona jestem. Na szczepienie Mikusia mam swoja kasę takie moje oszczędności. A z Matyldzią to chyba trzeba się wstrzymać. Muszę pamiętać żeby w niedzielę pokazać jeszcze jeden jej cycek bo 2 dni temu zobaczyłam, że jeden jest taki duży..... Wiecie tak się zastanawiam czy informacje z tego wątku też są "przekazywane". Pewnie nie. A szkoda bo tyle ludzi walczy o jednego psa a to nic takiego przecież jesteśmy takie żałosne. Matylda ostro chrapie, zjadła antybiotyk ale zostały nam jeszcze 4 kropelki do zakropienia:roll: Quote
Becia66 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Matylda ze 2 lata temu - a może trochę mniej / jeszcze za Alki /miała ropomacicze i była operowana / usunięcie macicy/. Oczywiście nikt w schronie nie zauważył że ciągnie wielkim brzuchem po ziemi, a z pochwy sączy się jakaś wydzielina. Trzeba było dopiero albiemu żeby to zauważyć !!! :angryy: W zasadzie mozna śmiało powiedzieć że Kaśka jej życie uratowała. Miśka powiedz wetowi o tym ropomaciczu bo to ważna informacja. A może[B] żałosna [/B]? :eviltong: Quote
Miśka84 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Wet oglądał jej cycki i powiedział, że z tego kiedyś mogą być guzy. Powiedział, że te ciągnące się cycki to problemy z hormonami. A tego guzka, którego będzie mieć usuwanego to ma koło prawej przedniej łapki. Powiem wetowi o tym ropomaciczu. Quote
Miśka84 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Coś nam ciężko idzie zakraplanie :shake: Matylda już śpi..... Quote
halcia Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ma dwa dzisiejsze zdjecia.Kto wklei?Oczka piekne,bez ropy dzieki staraniom Miski.I straszna przylepa,konkuruja z Miksiem w dopominaniu sie o głaski...:evil_lol: Quote
Miśka84 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='halcia'].I straszna przylepa,konkuruja z Miksiem w dopominaniu sie o głaski...:evil_lol:[/quote] Miksiu zazdrosny jest :roll: A dziś Barówa pogoniła MIksera i Jacka :roll: PS. Zapomniałam. Szpilka dzięki za preparat na kleszcze i pchełki. Kosteczki właśnie towarzystwo zjadło. Jedna została to będzie dla Matyśki. Miksera jutro wymyję i go popsikam. na Matyldę poczekam bo zobaczę jak będzie sie czuć po jutrzejszym zabiegu. Halcia przypomnij mi o tej stówie!!! Tak będziemy se;) przypominać. Quote
majuska Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/5629/matil.jpg[/IMG] Kochana Matysiu , dziś od rana wszystkie ciotki siedzą i trzymają za Ciebie kciuki, na pewno bedziesz dzielna i wszystko będzie w porządku:loveu: [IMG]http://img43.imageshack.us/img43/11/mati2.jpg[/IMG] Quote
Miśka84 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Matyldzia chyba coś czuje..... strasznie mnie pilnuje..... Najazd rodziców mam mieć 27 sierpnia:placz: Do tego czasu Matysiek może u mnie zostać...... a później się upiję z rozpaczy...... już w żadne tymczasy się "bawić" nie będę!!! ja się do tego nie nadaję!!!! jak ja ją mam oddać...... k.....no Quote
Miśka84 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 A nikt Barówy nie pochwali za ładne oczko:mad: Quote
majuska Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ładne Baróweczko oczko, ładne....:loveu::evil_lol: Quote
albiemu Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Barówka ładna to i zwierciadełka ma piekne :) Matylda widzimy się już calkiem niebawem, ide się szykować :) do zobaczenia dzielna kobieto!!!!!!! Quote
Recommended Posts