Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem
Dobrze, że pani w drukarni nawaliła bo tak to bym w robocie dłużej siedziała.

Noc była spokojna no nie licząc szczekania Miksera bo w obrońcę się bawi. Kocica spała w domu bo ją złapałam. Izoluję ją od Matyldy bo pogoniła koty sąsiadów za co dostała opierdziel. Biedny Maciuś siedzi za ogrodzeniem i patrzy w moją stronę :placz:
Psiaki rozdzieliłam w czasie mojej nieobecności tak na wszelki.
Mati utyka na nogę i chyba trzeba będzie przejść się do weta.
Matylda musi stracić parę kilo ma problemy z chodzeniem tzn. szybko się męczy!!! Majuska mówiła, że waży 17kg :-o
Majuska mówiła, że może dziś mi lekarstwa przywiezie bo jakiś 1 ciężko dostać.
Kudłacz łapie Parówę za ogon :roll:
Mam nadzieję, że dziewczyny dziś wpadną mimo złej pogody to sobie pogadamy o Mati.

Posted

Muszę pochwalić Parówę.
Wlazła na wyro a ja do niej, że ma zejść :mad: ona nie i się zaparła a ja niemam siły jej ściągnąć bo se ;) dziewczyna waży. Jakoś mi się udało ja zwalić a ona znowu ale powiedziałam, że nie wolno i grzecznie zeszła.
A Matylda sama siada jak jej zapinam smycz :p

Posted

Byliśmy na spacerze. Parówa dyszy i dyszy.
Sąsiad zrobił takie oczy :-o jak zobaczył Parówę i pyta czy mam kolejnego psa a ja że nie. Widziałam ulgę...

Parówa pogoniła mi kocicę więc ją opierdzioliłam. Jak podchodziłam do Miśki to Parówczak już leciał a ja do niej zostać a ona w sekundzie się położyła. Spróbowała jeszcze raz podejść za mną a ja znowu zostań a ona znowu sie położyła. :crazyeye:

Posted

Parówa jest przemądra, żeby tylko sie znalazł jakiś ludź dla niej, będzie miał świetną przyjaciółkę.
Na poniedziałek powinien być komplet leków i rozpoczynamy kurację.

Posted

[quote name='albiemu']Matyldy nie zostawimy w potrzebie ... to juz wiadomo.

Szpilka rewelacyjny pomysł!!!!!!!! Trzymam kciuki!!!!![/quote]

a co to za pomysl ? piszcie czym prędzej bo jutro znów mnie odłaczą od neta....:mad:

Posted

[quote name='albiemu']Szpileczka, Miśka, Majuska ... ehhh :) Matylda rozpoczęła się walka o Ciebie ...![/quote]
A co, miała tam siedzieć dalej z tymi biednymi oczyskami, a my tylko hopkałyśmy jej wątek.... Poszło ...teraz już nie zatrzymamy tej " machiny " STAJEMY NA RZĘSACH MATI !!!!Każda pomoc i wsparcie mile widziane!!!

Posted

[quote name='albiemu']właśnie siedzi Miśka obok mnie i się cieszy :diabloti: ... na Twój wpis :)[/quote]
Miśka do roboty byś sie jakiejś wzięła;) masz ekipe na utrzymaniu:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='majuska']Miśka do roboty byś sie jakiejś wzięła;) masz ekipe na utrzymaniu:eviltong::evil_lol:[/quote]

... no i poszła ... Widzisz Majuska jaki masz wpływ na ludzi ;) hehehehe

Posted

[quote name='majuska']Miśka do roboty byś sie jakiejś wzięła;) masz ekipe na utrzymaniu:eviltong::evil_lol:[/quote]
Ale ja byłam wtedy w robocie :roll::evil_lol: Wracając z poczty odwiedziłam Kasiaka:diabloti:
spotkałam też na miejscu Halcię :evil_lol:
Oczko z roboty wyczyszczone oczywiście przez Halinkę :p
Kuba mój sąsiad zobaczył Parówę i powiedział, że strasznie brzydka.

Posted

[quote name='Miśka84']
Kuba mój sąsiad zobaczył Parówę i powiedział, że strasznie brzydka.[/quote]
Chyba chcę go poznać i mu coś wytłumaczyć:mad:
No a jak Parówencja się sprawuje ogólnie, mam nadzieję, że elegancka jest....

Posted

[quote name='Miśka84']
Kuba mój sąsiad zobaczył Parówę i powiedział, że strasznie brzydka.[/quote]

Który to ? :mad: dawaj namiar to buc zobaczy.....:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='becia66']Który to ? :mad: dawaj namiar to buc zobaczy.....:mad::evil_lol:[/quote]
Kubuś to ten od małego onka z którym Mikuś się bawi. Mogę podać adres zamieszkania :roll:

Byłam wczesnym rankiem z mafią na spacerze po poleżeć mi nie pozwolili :angryy:
Majuska poszłam na całego i na drodze gdzie o tej porze jeździ mało aut chodziła sobie bez smyczy :roll: Oh jak ona się słucha :loveu: Wyprzedziła Mikusia i dostała przyspieszenia :evil_lol: Jak ją zawołałam to wracała albo czekała :p
Jutro spróbuję póścić Miksera, pierwszy raz zobaczymy jak nam pójdzie.
Jedzonko od Majuski bardzo Parówie smakuje :p
Oczko wieczorem przeczyściłam z ropy wacikiem. Rano już było zawalone tym dziadostwem :angryy: więc wyczyściłam i myślałam, że żygnę :placz: Za 2 godz już oczko było zawalone :shake:

Jest postęp z kotami już tak nie goni. Maciuś mój ukochany kot sąsiadów czekał na ganku (bo go dokarmiam) i barówa grzecznie leżała. Stosunek Matyldy do mojej kocicy też się poprawił.

Pokazałam Matyldę mojej kol., która była raz w schronie i się dziewczyna wzrószyła jak ją zobaczyła. Mówi, że ona taka grzeczna, patrzy na cłowieka i zachowuje się jakby nie chciała robić problemu....

Posted

Leki już mamy wszystkie, dzięki pomocy Beci, tylko te jedne kropelki dowiozę z Lublina w poniedziałek i weźmiemy sie za te oczy:roll: Wiedziałam, że Paróweczka się ugrzeczni:loveu:
Miśka , a Parówcia to ma nowe imię Barówa czy się po prostu przeliterowałaś;):eviltong:?