brazowa1 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Owczarek jest piekny,siersc połdluga ,niestety w nienajlepszej kondycji,ale coz tam siersc...pies zostal dzis przyprowadzony do schroniska,z interwencji,na glowie mial stara rane.Wyglada jakby ostre narzedzie zostalo wbite w jego czaszke.Rana jedna i głeboka.Wyglada tak,ze nie pokaze Wam z bliska,bo po co przyszły dom ma sie zniechecac.POtem zarosnie i pozostanie nieduza blizna.Rana juz nie nadawala sie do szycia,wet mogl ja tylko oczyścic. A charakter tego psa....marzenie.Tyle stresu,bolu,nowa,przerazajaca sytuacja,a pies spokojny,opanowany,sluchajacy ludzi...Mozna go tarnosic,przytrzymywac,ba! wykonuje komendy.Piekny i madry pies. Pokazuje go juz teraz,bo pewnie wlaściciel go nie dobierze...zwykle tak bywa.Szkoda tracic czas. Quote
ponka1 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Jaki piękny owczar, cudowny, co za dureń go skrzywdził, pewnie za łagodny był :shake: Quote
brazowa1 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Pies jest fantastyczny .Niehisteryczny,opanowany.No i piekny. Quote
nika28 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Przepiękny :loveu: :loveu: :loveu: Ile ma lat ? :roll: Quote
beka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 AUUUU, jaki cudny pies. Obiecaj że wydasz go tylko do suuuper domu Quote
Hotel KADIF Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 W zeszłym roku mój owczar odszedł za TM!:-( Mam ogromny sentyment do tej rasy i życzę temu psiakowi najlepszego domu na świecie!!! Na pewno go znajdzie i nikt już go nie skrzywdzi!! Quote
brazowa1 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 oj,Beko,z tym to nigdy nic nie wiadomo,ale pocieszam sie,ze ludzie przychodzacy do schronu z reguły maja dobre intencje. jestem w schronisku wolontariuszem,wiec nie mam wpływu na wybor opiekunow. Quote
salomeaa Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Dzisiaj pan po niego przyszedł psiak miał czipa i się znaleźli wiec jet oki:))) Quote
nika28 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 salomeaa napisał(a):Dzisiaj pan po niego przyszedł psiak miał czipa i się znaleźli wiec jet oki:))) :multi: :multi: :multi: Quote
ponka1 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Super fajnie, a skąd ta rana, na ucieczce się doigrał ? Quote
beka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 to dobrze że ma dom, ale wyczesac to by go mogli... Quote
brazowa1 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 beka napisał(a):to dobrze że ma dom, ale wyczesac to by go mogli... wiesz...ja tez uwazam,ze on wyglada jak bezdomny .Juz niektore psy w schronie lepiej wygladaja. Quote
oktawia6 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='brazowa1'] ,na glowie mial stara rane.Wyglada jakby ostre narzedzie zostalo wbite w jego czaszke.Rana jedna i głeboka.Wyglada tak,ze nie pokaze Wam z bliska,bo po co przyszły dom ma sie zniechecac. powiem Ci Brązowa-że widziałam ten wątek wcześniej-ten pies jest na pewno w trakcie leczenia, jak spojrzysz na jego lewą łapę - jest wygolona-po kroplówce-tak się podgala do wenflonów, to może miec związek z jego raną na głowie. a w drugiej wersji-takie coś na głowie jak opisujesz....mają psy z laboratorium i koty...i małpy-nie miał tam jakiegoś urządzenia wbudowanego? druga rzecz nie posiadał adresówki ani chipa-może macie czytnik? Quote
Recommended Posts