idusiek Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 oj oj auram niedobrze - nie choruj !!!:shake: Quote
auraa Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 wczorajsze szaleństwa z psami:lol: zdjęcia oczywiście z telefonu. Mój mąż drugi miesiąc wiezie aparat do naprawy:cool3: Quote
idusiek Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 a co na psie zabawy na łożku mówi mąż? :cool3: Quote
auraa Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 To akurat na łóżku córki, która śpi z Fredem (tym białym). Generalnie na pościel psów nie wpuszczamy ale kiedy łóżko jest zasłane, mój mąz kiedy się na chwilę położy lubi jak go "grzeją". Czasem w niedzielę leżymy sobie wszyscy razem.:lol: Quote
auraa Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Mój kochany kociak pojechał dzis do nowego domu. Będzie miał do towarzystwa 10 miesięczna koteczkę i dwie nastoletnie panny. Umowa podpisana pani przesympatyczna. Wiem, ze będzie miał bardzo dobrze.:loveu: Teraz idę płakać:placz: Quote
Isabel Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Nie płacz, będzie dobrze:) Wieści z nowego domku będą? Quote
Isabel Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 :calus:Będą następne kotki, też takie kochane, już czekają na DT! Mnie też zawsze było bardzo przykro, jak wydawałam psa czy kota do DS... Quote
idusiek Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 auraa zgłupiałaś? :-o cieszyć sie trzeba a nie płakać !:multi: skąd ten domek? skad ogłoszenie? i co sie wczesniej nie chwaliłas?:cool3: suuuuper !!!:cool2: Quote
auraa Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Wiesz jak to jest kiedy serce mówi zostaw! a rozum oddaj. Takiego drugiego kochanego nie ma:placz:. Kiedy oddawałam koteczkę, nie płakałam. Quote
idusiek Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 auraaa ale rozumiem ze to placz ze szczescia ze kociaki maja dobre domki ?;) nie rycz, przejdzie ci a ty tymczasem masz chatę wolną na kolejne pociechy, co nie ?:multi: Quote
idusiek Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 no no :lol: juz ja Ci w Ostrowi czegoś poszukam ;) bo ciotka sie nudzić zaczyna .... Quote
auraa Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 nie bądź ciotka taka mądra:eviltong: Quote
elmira Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 auraa napisał(a):Jakąś maliznę, może? No tak, jak znam Aurę, to zaraz kolejnej biedce pomoze:loveu: A kotek znalazł dom? SUPER. Mnie tz goni z każdym pomysłem DT, bo wie, ze mi tez trudno by było tymczasiki wydawać i pewnie by zostały na stałe. A już mamy 3 psy + kota. Nie martw się Auro:calus: Quote
auraa Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Już wylądował u mnie psiak, znaleziony na Mokotowie. Na razie odbywa sie burzliwe ustalanie porządku w stadzie. Quote
Recommended Posts