idusiek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Neris napisał(a):Alez on jest boski :loveu: Boski, nieboski...ale domku nie ma ...:-( Quote
auraa Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 boski i kochany. Cały czas sie przytula. Ale oczko mu znowu ropieje:shake: Quote
auraa Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 znowu miałam tel. w sprawie koteczki :razz: Quote
Neris Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Kieruj do mnie, u mnie są 3 koteczki... znaczy nie u mnie ale ja ogłaszam. Quote
auraa Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 ok. najgorsze,że nie wiem jakiej płci sa maluchy, które tam zostały. A nie mam z nimi kontaktu:cool3:. Quote
idusiek Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 a co z kotkiem? kurdę. Przeciez on sliczny jest ...:roll: Quote
auraa Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 ma bardzo długie łapki i jest bardzo szczupły. zachowuje się jak mała małpeczka. wszędzie go pełno. Gania się z psami i chodzi za kotami choć na niego fuczą. Jest strasznym uparciuchem. Jak nie drzwiami to oknem;) oczko ropieje.... Quote
Neigh Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Jakby co, to mamy koteczkę do oddania. Szylkretka z przewagą czarnego. Jeszcze nie widziałam..........Kanzaj ukrywa w łazience:-) Quote
idusiek Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 o jeny...skąd wiesz ?! jak to ? czemu ??:placz: Quote
auraa Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 zapomnieli lub specjalnie nie wpuścili ich na noc do domu. Rano leżały zagryzione.:mad::angryy:. Jest mi strasznie przykro. Quote
idusiek Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 dobrze, ze chociaz 2 sie udało... przykro mi auraaa...:-( Quote
auraa Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 one były przecież jeszcze takie malutkie. Mój maluch rozrabia a ja patrzę na niego z czułością ...:-( Quote
idusiek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Dzwonil ktoś wczoraj do mnie i przekierowałam- coś z tego może wyszło?:cool3: Quote
auraa Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 ktoś dzwonił ale wzięli innego kociaka. Maluch ma nawyk ssania własnego brzuszka.Nie wiem czy to dobrze.:roll: Straszliwie rozrabia z moimi psami:evil_lol: Quote
idusiek Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 auraa a mozesz zrobic nowe foty i mi wysłac? na jakims fajnym tle? moze on po prosu nie wyglada na nich tak słodko jak powinien...:roll: Quote
auraa Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 ktoś dzwonił ale wzięli innego kociaka. Mały rozrabia z moimi psami;) Quote
auraa Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 coś mi internet szwankuje. Zrobię ale jeszcze jutro od świtu do nocy jestem w pracy. Quote
auraa Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 byliśmy u weta kociak rośnie i szaleje:lol:. Będzie wysoki na długich łapach. Jest super! Szaleje z psami i kotami. Uwielbia być głaskany i na kolanach. Nikt do niego nie zagląda. Quote
idusiek Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 ja zagladam ..i na zdjecia noew czekam ;) Quote
auraa Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Nie mam dobrych zdjęć. Muszę skombinować aparat. Mój sie zepsuł:mad: ulubione miejsce przebywania malucha:lol: Quote
auraa Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 To jest najszczęśliwszy kot pod słońcem. Bawi się z miną szczęśliwego dziecka:loveu:. Dziś od rana szaleje z psem Fredem,ganiają się po całym pokoju:evil_lol:. W ogóle lepiej dogaduje się z psami niż z kotami. Zuźka nie chce go zaakceptować i na próby zbliżenia fuczy na małego. Jak nauczyć go, żeby nie sikał obok kuwety i jak pozbyć się tego fetoru? Sprzątam dwa razy dziennie, myję wszystko domestosem:mad:. Przecież to mój kolejny kot. Nigdy nie miałam takiego problemu.:cool3:. Chcę wziąć na tymczas szczeniaka i już słyszę tą awanturę w domu. Quote
idusiek Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 czy to znaczy ,ze on u Ciebie zostaje? :cool3: Quote
auraa Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 czekamy na sensowny telefon. Wszyscy chcą białą kotkę:razz:. Jeśli masz białą koteczkę to miałam juz kilka telefonów. Quote
Recommended Posts