Jump to content
Dogomania

alkohol. Dwa mioty.Młodsze za TM. 2 starsze już w nowych domach!

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozwolą Ci jeśc z jednej miseczki, choć ciocia Zuzia jest obrażona. Wujek Czaruś jest bardziej towarzyski.

Jednak najlepiej jest u pana na kolanach:lol:

Posted

Dlaczego nikt tu nie zagląda?:mad: Maluch jest cudowny:loveu:. A ja nie mam komu o nim pisać!!!!! Teraz mruczy u mnie na kolanach. Miałam tel. od faceta, miał jeszcze raz zadzwonić ale się nie odezwał.

Posted

to dobrz,że chociaz Ty. Miałam w swoim życiu kilka kotów ale takiego przytulaka jeszcze nie. Jest taki radosny. Patrzy na świat z ogonkiem w górze. Tyle w nim ufności. Siedzę na zwolnieniu a on jest cały czas przy mnie:loveu:. Dorwał się do pokarmu moich kotów co widac na zdjęciu:razz: i dostał biegunki więc znowu kurczaczek z ryżem. Juz jest dobrze. Chyba ludzi odstrasza świerzb w uszach.

Posted

Ja mam Crotamiton. Na zawnątrz nie widać ale ma w środku. Nie umiem tak głęboko mu czyścić. Wczoraj wydawałoby się głęboko ten wacik wkładałam a wet. wyjęła mu jeszcze.....

Posted

Oridermylu nie ma bo jest wycofany........jedna wieśc gminna głosi ze był rakotwóczy.............druga ze to jakaś bitwa między tymi od farmaceutyków.

Jedno wiem na bank na uchole był najlepszy.....

Posted

wczoraj byłam na wsi. Widziałam jedyną koteczkę, która ocalała z młodszego miotu. Została w stanie krytycznym odebrana od pijaka, któremu ją oddali, Koteczka jest wyleczona i jest prześliczna. Kochana mała pyza z reklamy Whiskasa. Jestem strasznie zła, że pozostałe zginęły.:shake:

mój przytulak Czaruś krótko cieszył się samotnością na moich kolanach. maluch po minucie już był z nami:lol:

Posted

Królewicz nie sika do kuwety tylko obok. Jak go nauczyć:mad:. Nasypałam mu więcej żwirku, pilnuję, żeby była czysta. A on obok:cool3:. Co robić?

Posted

auraa napisał(a):
ciotka! nie wkurzaj mnie:mad::lol:

Śliczny ten kociak :)

Auroo, jak nic nie pokręciłam, to są takie środki, co się pryska i kot chetnie korzysta z kuwety. Nie pamietam gdzie, ale gdzieś cos takiego wpadło mi w oczy. Może zapytać o to w jakimś zoologicznym?

Posted

Czekaj, ale co rozumiesz przez "obok". Nie trafia? Czy podchodzi do kuwety i sika obok?

India np. robiła kuuupala stojąc na obramowaniu kuwety........no i wszystko lądowało poza.....

Posted

obok to znaczy ze nie wchodzi do kuwety tylko sika 30, 30 cm dalej. Przed chwilą dzwoniła pani z Pruszkowa. Powiedziała, ze jest w nim absolutnie zakochana ale może wziąc dopiero przed Bożym Narodzeniem bo ma okres kwarantanny po chorobie poprzedniego kota, który odszedł w lipcu. Ma przyjechać i będziemy rozmawiać.

Posted

auraa napisał(a):
obok to znaczy ze nie wchodzi do kuwety tylko sika 30, 30 cm dalej. Przed chwilą dzwoniła pani z Pruszkowa. Powiedziała, ze jest w nim absolutnie zakochana ale może wziąc dopiero przed Bożym Narodzeniem bo ma okres kwarantanny po chorobie poprzedniego kota, który odszedł w lipcu. Ma przyjechać i będziemy rozmawiać.

Jeśli to panleukopenia, a mały nie był szczepiony, to go do niej nie dopuszczaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I kolejna istotna sprawa - panleukopenia ( a to po niej jest najczęściej kwarantanna ) jest groźna WYŁĄCZNIE dla nieszczepionych kotow.

Posted

Ma dzwonić w przyszłym tygodniu. Póki co ja nie żyję, jadę na ketonalu. Drugi tydzień siedzę na zwolnieniu i boję się, że czeka mnie operacja. Nie mam jak iść do weterynarza w ogóle jestem ubezwłasnowolniona przez chorobę. Pierwszy raz zgodziłam się wziąć szczeniaka i potem odmówiłam.:shake: