Jump to content
Dogomania

alkohol. Dwa mioty.Młodsze za TM. 2 starsze już w nowych domach!

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

informuję,że koteczka poszła do domu. Na Bemowo. Umowa podpisana. Bardzo sympatyczni młodzi ludzie. Będzie wysterylizowana. W domu jest pies bardzo łagodny. Myślę, że będzie jej bardzo dobrze.

Posted

maluch chodzi za nami krok w krok. Tęskni za siostrą.
Swoim zachowaniem przypomina naszego ukochanego kota Kubusia, który niestety był z nami tylko półtora roku. Jest słodziakiem:lol:

Posted

koteczek bardzo przezył rozstanie z siostrą. W nocy płakał. A dziś cały czas chodzi za nami. Moje zwierzaki głupieją. :p Koty albo uciekaja albo prychają na niego. Kiedy były dwa to siedziały w łazience a teraz Opałek wyszedł na salony i muszę go pilnować. Był w jego sprawie tel. ale nie chcę,żeby siedział sam w domu do 18.

Posted

Auroo, ale musisz się pogodzić z tym, ze tacy ludzie właśnie najcześćiej biorą koty........pracujący. Wiedzą, ze psu trudniej wysiedzieć, wieć wybierają kota.......To nie jest złe rozwiązanie. Ja takim ludziom doradzam wzięcie 2 kociaków.

Dla mnie ważniejsze jest to, czy mają zabezpieczone okna......

Posted

on jeszcze bardzo często je. Nie chce suchego ani gęstego. I bardzo płacze kiedy jest sam:-(. Cały czas potrzebuje kogoś do przytulania i głaskania po brzusiu...:loveu:. Jest kochany..... Właśnie siedzi przy klawiaturze:lol:

Posted

auraa napisał(a):
ciotka nie bądź taka mądra! A tak płakałaś nad malutkim jamnikiem. Przy tygrysie to pchła:evil_lol:

Kochana, ale to był mój 8 zwierzak ( ze drobnicy nie liczę ).......wiesz tak zwana kropka nad I