Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Ja moge go przewiesc ale pracuje do 18-tej wiec w Rydzie bylabym gdzies kolo 18/45 w sobote pracuje do 14-tej. Jesli Ci pasuje daj znac.

Chyba już znalazła sie osoba,ale będzie potrzebny też transport w to samo miejsce za pare dni dla innego psiaka z mojego podpisu...dałabyś rade?

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
powinnam dac tylko musisz mi dac wczesniej znac no i psiak nie moze byc bardzo duzy bo mam male autko

Dzięki, będę pamiętała...staruszek jutro jedzie do DT wraz z 8 letnią sunią z zapaleniem skóry i zaćmą :(

Posted

Teraz już na spokojnie...

Staruszek już u Ani...bardzo dziękuje Basi za transport:loveu:i oczywiście Ani:loveu:

wraz ze staruszkiem pojechała Kola-8 letnia sunia z zaćmą i zapaleniem skóry.Dla niej szykuje sie jednak domek za 2 tygodnie...taka biedulinka z niej...(zdj ze schroniska)

Nasz staruszek musi mieć kastracje,bo jest baaaaaaaaaaardzooooo żywy,jeśli chodzi o pewne sprawy...zęby ma fatalne i jest baaarddzzoooo gruby...

Poza tym,to obydwa psiaki cieszą sie na widok człowieka, sunia jest nieco nieufna,ale tez podchodzi.Grubasek już usadowił sie koło Ani i spi...chłopak przeżył ostatnio sporo...

Posted

Tutaj jest Kola, ona będzie musiała mieć zrobione zeskrobiny jutro i wykluczenie ropomacicza,bo Ani sie coś nie podoba...leci jej śluz...

Grubasek wyczyszczone,a może raczej powyrywane zęby i jeśli będzie sie dało to po badanaich kastracje...w ogóle trzeba go przebadać,bo jest bardzo gruby...

Posted

Poszło ode mnie 50 zł.
Justynko, czy to mam traktować jak za miesiąc wrzesień jeszcze czy juz na październik...? Pytam abym nie pominęła jakiejś wpłaty miesięcznej ;)

Posted

a wiec tak pieski juz w DT ,podczas podróży nasz grubasek ciągle chciał kopulować:diabloti: a z racji tego ze jest grubaskiem tylko symulował w powietrzu :razz:
a sunia to najłagodniejsze stworzenie- choc zalękniona nieco - cały czas chciała sie do mnie przytulać i to robiła- położyła łebek na moim ramieniu i ciągle tuliła pyszczek do mojej twarzy - całą drogę ja głaskałam i nie ma w sobie zadnej agresji -onatylko chce spokoju i miłości- chce czuć sie potrzebna

najlepsze były pierdzioszki od grubaska :-o kilka razy musiałam otworzyć okno bo bym pusciła pawia :evil_lol: a ja myslałąm ze moj Sasza to najwiekszy pierdzioch ;)
grubasek gorzej zniósł transport ale dał rade wytrzymać

od razu pobiegli do nowego domu tymczasowego niuchać nowy teren a reszte opowie wam Ania

Posted

no to troszkę przeżyć mniej lub bardziej pachnących wczoraj miałaś Basiu :evil_lol:

dobrze, ze psiaki juz bezpieczne. jeszcze tylko Neronek został...

Posted

Kasia napisał(a):
Poszło ode mnie 50 zł.
Justynko, czy to mam traktować jak za miesiąc wrzesień jeszcze czy juz na październik...? Pytam abym nie pominęła jakiejś wpłaty miesięcznej ;)

On będzie miał liczone doby...za dobe 8 zł

agat21 napisał(a):
Kaska poszła na psiulca - pierdziulca :evil_lol:
mam nadzieję, że nie obrazi za ten żart...

Kamila_s napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:Basiu no to niezla mialas podroz:lol::lol:
Super sie czyta takie opowisci....jutro wplace pieniazki ....

Kasia napisał(a):
no to troszkę przeżyć mniej lub bardziej pachnących wczoraj miałaś Basiu :evil_lol:

dobrze, ze psiaki juz bezpieczne. jeszcze tylko Neronek został...

Dziękuje wszystkim...

ja też słyszałam od Ani, że strauszek ma z tym problem i to wielki :)

Basiu jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc