jusstyna85 Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Babelek ma 4 obserwatorów,a żaden nie dzwoni :( Doszły jakieś wplaty, wpisze wieczorem... Czemu nikt go nie chce :( Quote
Alaa Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Czesc Babelku, zaraz przesle na Ciebie pieniazki. Aniu jak sie sprawuje Babel?Ja to bym go przeglodzila troche:razz: Quote
jusstyna85 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Bąbel pojedzie z Bounty na Dni Psa do Silesia City , może ktoś sie nimz ainteresuje i odciąży Was wszystkich :( a ja sie przyznaje, że jestem kompletnie zawalona psami i nie mam nawet kiedy wpisać Waszych wpłat, prosze o cierpliwość :( Quote
Alaa Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Justynko, byloby wspaniale gdyby znalazl fajny dom, ale poki co, ma fajnie u Ani, ma namiastke domu. Ja nie trace nadziei ze bedzie domek, czasu ( jak zawsze zreszta) potrzeba. Quote
jusstyna85 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Alaa napisał(a):Justynko, byloby wspaniale gdyby znalazl fajny dom, ale poki co, ma fajnie u Ani, ma namiastke domu. Ja nie trace nadziei ze bedzie domek, czasu ( jak zawsze zreszta) potrzeba. Fajnie sie ma u Ani, ale to tylko tymczas :( Quote
ab-agnieszka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Hallo wrocilam z urlopu i wlasnie zrobilam przelew 50zl Quote
jusstyna85 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Hallo wrocilam z urlopu i wlasnie zrobilam przelew 50zl Bardzo dziękuje DG podsunęła mi pomysł z caffeanimal...kiedy tam umieszcza sie psiaka,to być może zostanie ogłoszony w ogólnopolskim metrze...umieszcze go tam i zobaczymy...trzymajcie kciuki... Quote
jusstyna85 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Pilnie potrzebna pomoc :( pies po dzisiejszym wypadku, nie wiadomo,czy warto było nalegać na leczenie :( http://www.dogomania.pl/forum/f28/po-wypadku-w-okolo-auta-ona-sama-na-srodku-walczy-o-zycie-potrz-dt-wsparcie-125033/#post11254443 Quote
ab-agnieszka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Cioteczki kochane jade jutro do Krakowa zawiesc Puszka do nowego domku.W Krakowie bede na 18-ta jesli potrzebujecie przewiesc jakiegos psiaka z Krakowa na Slask moge zabrac Quote
jusstyna85 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 15-letniemu Puszkowi sie udało,więc może i Tobie Bąbelku :( Pianka umieściła na cafeanimals Bąbelka,jest tam zarejestrowana jako schronisko w Rudzie, często wybieraja psiaki do ogólnopolskiego Metro...może sie uda... Quote
_beatka_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 wybaczcie offa ale ma wielką prośbę o pomoc w glosowaniu w krakvecie na psiaki z przytuliska p. Wandy z Szamotuł Ona zajmuje się 300psami sama, dba o nie i kocha każdego jak własne! Błagam w imieniu swoim i dziewczyn które jej pomagają o glosy dla niej 1. Rejestrujesz się tu: http://www.krakvet.pl/forum/profile.php?mode=register 2. Odbierasz e-mail aktywacyjny i aktywujesz konto - klikasz na zawarty w nim link. 3. Logujesz się i wtedy głosujesz w dostępnej już ankiecie: Po kliknięciu na link w e-mailu przeniesiesz się na forum krakvetu. Tam musisz kliknąć link do góry "Zaloguj się by sprawdzić wiadomości" podając swoją nazwę użytkownika i hasło. Przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości, więc musisz kliknąć na "Forum www.krakvet.pl Strona Główna". Na forum wybierasz Forum "www.krakvet.pl" i temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2008". Zaznaczasz "Przytulisko Przyborowko k/Szamotół" i klikasz pod ankietą "Wyślij". Prosimy pamiętać że trzeba wziąć udział w ankiecie - nie wystarczy sam wpis na forum! Za wszystkie głosy OGROMNIE DZIĘKUJEMY! Rejerstracja naprawdę nie trwa długo! Psiaki z Przytuliska czekają na jedzonko na zimę! Quote
jusstyna85 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 _beatka_ napisał(a):wybaczcie offa ale ma wielką prośbę o pomoc w glosowaniu w krakvecie na psiaki z przytuliska p. Wandy z Szamotuł Ona zajmuje się 300psami sama, dba o nie i kocha każdego jak własne! Błagam w imieniu swoim i dziewczyn które jej pomagają o glosy dla niej 1. Rejestrujesz się tu: http://www.krakvet.pl/forum/profile.php?mode=register 2. Odbierasz e-mail aktywacyjny i aktywujesz konto - klikasz na zawarty w nim link. 3. Logujesz się i wtedy głosujesz w dostępnej już ankiecie: Po kliknięciu na link w e-mailu przeniesiesz się na forum krakvetu. Tam musisz kliknąć link do góry "Zaloguj się by sprawdzić wiadomości" podając swoją nazwę użytkownika i hasło. Przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości, więc musisz kliknąć na "Forum www.krakvet.pl Strona Główna". Na forum wybierasz Forum "www.krakvet.pl" i temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2008". Zaznaczasz "Przytulisko Przyborowko k/Szamotół" i klikasz pod ankietą "Wyślij". Prosimy pamiętać że trzeba wziąć udział w ankiecie - nie wystarczy sam wpis na forum! Za wszystkie głosy OGROMNIE DZIĘKUJEMY! Rejerstracja naprawdę nie trwa długo! Psiaki z Przytuliska czekają na jedzonko na zimę! Beatko zagłosowałam,ale nie wiem czy dobrze...sprawdzisz? Forum o psach i kotach Quote
_beatka_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 dzięki wielkie:multi: widzę tylko wpis w poście, a zaznaczyłaś w ankiecie?musisz koniecznie zaznaczyć przytulisko wandy w ankiecie, inaczej głos jest nieważny wielkie dzięki kochana:loveu: Quote
jusstyna85 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 _beatka_ napisał(a):dzięki wielkie:multi: widzę tylko wpis w poście, a zaznaczyłaś w ankiecie?musisz koniecznie zaznaczyć przytulisko wandy w ankiecie, inaczej głos jest nieważny wielkie dzięki kochana:loveu: Widzisz jaka ja ciemna...wcześniej nie zaznaczyłam,ale teraz już sie poprawiłam :) dodałam Bąbla na adopcje.org... Quote
_beatka_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 super!dziękuję pięknie:loveu::loveu: Quote
jusstyna85 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 W tym miesiącu dotarły tylko 3 wpłaty...chciałyśmy pożyczyć z tego na weta,bo nie da sie na kreske :( jeśli kogoś ominęłam,to prosze dajcie znać,spisywałam z gg od Ani... abAgnieszka 50 zł Kasia 30 zł Agat21 10 zł Quote
ab-agnieszka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 jusstyna85 napisał(a):W tym miesiącu dotarły tylko 3 wpłaty...chciałyśmy pożyczyć z tego na weta,bo nie da sie na kreske :( jeśli kogoś ominęłam,to prosze dajcie znać,spisywałam z gg od Ani... abAgnieszka 50 zł Kasia 30 zł Agat21 10 zł wplace jeszcze 50 ale dopiero w piatek jak wroce do kraju Quote
ab-agnieszka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Ja tez zaglosowalam ale nie wiem czy dobrze jesli ktos moze to sprawdzic to bardzo prosze Quote
jusstyna85 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 ab-agnieszka napisał(a):wplace jeszcze 50 ale dopiero w piatek jak wroce do kraju Głupio mi,ale będę bardzo wdzięczna, nie mamy naprawde na nic :( psy przerosły nasze koszty i nie chodzi już tu tylko o Bąbla,bo on biedaczek nie chce być problemem.Jego tusza bardzo niepokoi,a nie dostaje tyle jeść,w w dodatku kaszle :( nie za dobrze to wygląda... Quote
ab-agnieszka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 jusstyna85 napisał(a):Głupio mi,ale będę bardzo wdzięczna, nie mamy naprawde na nic :( psy przerosły nasze koszty i nie chodzi już tu tylko o Bąbla,bo on biedaczek nie chce być problemem.Jego tusza bardzo niepokoi,a nie dostaje tyle jeść,w w dodatku kaszle :( nie za dobrze to wygląda... Do tego sluzy ten watek wiem ze Wam ciezko 50zl to kropla w morzu ale moze ktossie jeszcze dorzuci Quote
Alaa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Justynko Ja czekam na wplaty na moje konto, mialy byc i nie ma:angryy:- pamietam i mysle ze za dwa trzy dni powinna wyjsc wplata ode mnie. Quote
jusstyna85 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 ja w żadnym razie nie chce na nikogo naciskać,ale teraz naprawde jesteśmy postawienie pod murem :( Ab-Agnieszko bardzo dziękujemy,Aluu wiem, że na Ciebie zawsze można liczyć, poczekamy...d Ja prosze inne os,które deklarowały pomoc o wpłaty:oops: tak mi niezręcznie:oops: Quote
Alaa Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Dostalam info ze wplata juz do mnie " idzie" - zaplace w takim razie od razu i za grudzien i beda pieniazki na weta.Mysle ze na poczatku przyszlego tygodnia przeleje.Chyba ze jakims cudem dojda jeszcze dziaiaj- ale watpie. Jak tam Babel? Kaszle? Quote
Recommended Posts