Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bąbel pojedzie z Bounty na Dni Psa do Silesia City , może ktoś sie nimz ainteresuje i odciąży Was wszystkich :(

a ja sie przyznaje, że jestem kompletnie zawalona psami i nie mam nawet kiedy wpisać Waszych wpłat, prosze o cierpliwość :(

Posted

Justynko, byloby wspaniale gdyby znalazl fajny dom, ale poki co, ma fajnie u Ani, ma namiastke domu. Ja nie trace nadziei ze bedzie domek, czasu ( jak zawsze zreszta) potrzeba.

Posted

Alaa napisał(a):
Justynko, byloby wspaniale gdyby znalazl fajny dom, ale poki co, ma fajnie u Ani, ma namiastke domu. Ja nie trace nadziei ze bedzie domek, czasu ( jak zawsze zreszta) potrzeba.

Fajnie sie ma u Ani, ale to tylko tymczas :(

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Hallo wrocilam z urlopu i wlasnie zrobilam przelew 50zl

Bardzo dziękuje

DG podsunęła mi pomysł z caffeanimal...kiedy tam umieszcza sie psiaka,to być może zostanie ogłoszony w ogólnopolskim metrze...umieszcze go tam i zobaczymy...trzymajcie kciuki...

Posted

15-letniemu Puszkowi sie udało,więc może i Tobie Bąbelku :(

Pianka umieściła na cafeanimals Bąbelka,jest tam zarejestrowana jako schronisko w Rudzie, często wybieraja psiaki do ogólnopolskiego Metro...może sie uda...

Posted

wybaczcie offa ale ma wielką prośbę o pomoc w glosowaniu w krakvecie na psiaki z przytuliska p. Wandy z Szamotuł
Ona zajmuje się 300psami sama, dba o nie i kocha każdego jak własne!
Błagam w imieniu swoim i dziewczyn które jej pomagają o glosy dla niej

1. Rejestrujesz się tu: http://www.krakvet.pl/forum/profile.php?mode=register

2. Odbierasz e-mail aktywacyjny i aktywujesz konto
- klikasz na zawarty w nim link.

3. Logujesz się i wtedy głosujesz w dostępnej już ankiecie:
Po kliknięciu na link w e-mailu przeniesiesz się na forum krakvetu.
Tam musisz kliknąć link do góry "Zaloguj się by sprawdzić wiadomości"
podając swoją nazwę użytkownika i hasło.
Przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości, więc musisz kliknąć na "Forum
www.krakvet.pl Strona Główna".
Na forum wybierasz Forum "www.krakvet.pl"
i temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2008".
Zaznaczasz "Przytulisko Przyborowko k/Szamotół" i klikasz pod ankietą "Wyślij".
Prosimy pamiętać że trzeba wziąć udział w ankiecie - nie wystarczy sam wpis na forum!
Za wszystkie głosy OGROMNIE DZIĘKUJEMY! Rejerstracja naprawdę nie trwa długo! Psiaki z Przytuliska czekają na jedzonko na zimę!

Posted

_beatka_ napisał(a):
wybaczcie offa ale ma wielką prośbę o pomoc w glosowaniu w krakvecie na psiaki z przytuliska p. Wandy z Szamotuł
Ona zajmuje się 300psami sama, dba o nie i kocha każdego jak własne!
Błagam w imieniu swoim i dziewczyn które jej pomagają o glosy dla niej

1. Rejestrujesz się tu: http://www.krakvet.pl/forum/profile.php?mode=register

2. Odbierasz e-mail aktywacyjny i aktywujesz konto
- klikasz na zawarty w nim link.

3. Logujesz się i wtedy głosujesz w dostępnej już ankiecie:
Po kliknięciu na link w e-mailu przeniesiesz się na forum krakvetu.
Tam musisz kliknąć link do góry "Zaloguj się by sprawdzić wiadomości"
podając swoją nazwę użytkownika i hasło.
Przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości, więc musisz kliknąć na "Forum www.krakvet.pl Strona Główna".
Na forum wybierasz Forum "www.krakvet.pl"
i temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2008".
Zaznaczasz "Przytulisko Przyborowko k/Szamotół" i klikasz pod ankietą "Wyślij".
Prosimy pamiętać że trzeba wziąć udział w ankiecie - nie wystarczy sam wpis na forum!
Za wszystkie głosy OGROMNIE DZIĘKUJEMY! Rejerstracja naprawdę nie trwa długo! Psiaki z Przytuliska czekają na jedzonko na zimę!

Beatko zagłosowałam,ale nie wiem czy dobrze...sprawdzisz?
Forum o psach i kotach

Posted

dzięki wielkie:multi:
widzę tylko wpis w poście, a zaznaczyłaś w ankiecie?musisz koniecznie zaznaczyć przytulisko wandy w ankiecie, inaczej głos jest nieważny

wielkie dzięki kochana:loveu:

Posted

_beatka_ napisał(a):
dzięki wielkie:multi:
widzę tylko wpis w poście, a zaznaczyłaś w ankiecie?musisz koniecznie zaznaczyć przytulisko wandy w ankiecie, inaczej głos jest nieważny

wielkie dzięki kochana:loveu:

Widzisz jaka ja ciemna...wcześniej nie zaznaczyłam,ale teraz już sie poprawiłam :)

dodałam Bąbla na adopcje.org...

Posted

W tym miesiącu dotarły tylko 3 wpłaty...chciałyśmy pożyczyć z tego na weta,bo nie da sie na kreske :( jeśli kogoś ominęłam,to prosze dajcie znać,spisywałam z gg od Ani...

abAgnieszka 50 zł
Kasia 30 zł
Agat21 10 zł

Posted

jusstyna85 napisał(a):
W tym miesiącu dotarły tylko 3 wpłaty...chciałyśmy pożyczyć z tego na weta,bo nie da sie na kreske :( jeśli kogoś ominęłam,to prosze dajcie znać,spisywałam z gg od Ani...

abAgnieszka 50 zł
Kasia 30 zł
Agat21 10 zł

wplace jeszcze 50 ale dopiero w piatek jak wroce do kraju

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
wplace jeszcze 50 ale dopiero w piatek jak wroce do kraju

Głupio mi,ale będę bardzo wdzięczna, nie mamy naprawde na nic :( psy przerosły nasze koszty i nie chodzi już tu tylko o Bąbla,bo on biedaczek nie chce być problemem.Jego tusza bardzo niepokoi,a nie dostaje tyle jeść,w w dodatku kaszle :( nie za dobrze to wygląda...

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Głupio mi,ale będę bardzo wdzięczna, nie mamy naprawde na nic :( psy przerosły nasze koszty i nie chodzi już tu tylko o Bąbla,bo on biedaczek nie chce być problemem.Jego tusza bardzo niepokoi,a nie dostaje tyle jeść,w w dodatku kaszle :( nie za dobrze to wygląda...

Do tego sluzy ten watek wiem ze Wam ciezko 50zl to kropla w morzu ale moze ktossie jeszcze dorzuci

Posted

ja w żadnym razie nie chce na nikogo naciskać,ale teraz naprawde jesteśmy postawienie pod murem :(

Ab-Agnieszko bardzo dziękujemy,Aluu wiem, że na Ciebie zawsze można liczyć, poczekamy...d

Ja prosze inne os,które deklarowały pomoc o wpłaty:oops:
tak mi niezręcznie:oops:

Posted

Dostalam info ze wplata juz do mnie " idzie" - zaplace w takim razie od razu i za grudzien i beda pieniazki na weta.Mysle ze na poczatku przyszlego tygodnia przeleje.Chyba ze jakims cudem dojda jeszcze dziaiaj- ale watpie.
Jak tam Babel? Kaszle?